zbyszekP 03.11.2003 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Witam w uroczy dzień. Pełen radości informuję tych co chcą słuchać i tych co nie chcą, że na moim dachu ranną porą objawiło czterech dachowców. Jestem z tego niezmiernie rad. Mam nadzieje, że będe równie rad odbierając robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.11.2003 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Witam wszystkich. Z Krakowa lepiej się nadaje . Majka - gratuluję roku, u nas to będzie za tydzień. Zamiast elaboratów pracowicie okrywałem drzewka, obsypywałem róże i temu podobne przygotowania do zimy w ogrodzie. Na pewno było to bardziej pożyteczne, i dla okrywającego i dla okrywanych . Pogoda ma sprzyjać robotom budowalnym jeszcze przez dwa tygodnie - z czego też się Zbyszku cieszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 03.11.2003 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 jaro zglos sie do Redakcji po kubek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.11.2003 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Tak jest ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 03.11.2003 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Jaro! Gratulacje!!! Szampan z tej okazji .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.11.2003 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Zielona - dziękuję. Jak widzę, będziemy niedługo i Twojego tysięcznika oblewać. Mam dziś złe skojarzenia, bo mi się "Elita" kojarzy z... "jElitami". jElita forum - hmm, też niezłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.11.2003 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 No i przegapiłam moment zdegradowania Jaro z domownika do elity Czy moderator forum nie mógłby zmienic tej "ksywki" na nazwę nie kojarząca się z przekrętami, aferami, aresztowaniem itp "otul, przytul, pokochaj" - zgadnijcie czego to reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.11.2003 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 "otul, przytul, pokochaj" - zgadnijcie czego to reklama Papy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.11.2003 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Pudlo, zgaduj dalej. Ty powinieneś wiedzieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasanna 03.11.2003 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Witam serdecznie grupę krakowską, jestem nowa i kompletnie zielona (w temacie budowania i internetu), PRZYJMIJCIE I POMÓŻCIE!!! Będę budować w Psarach koło Trzebini od kwietnia przyszłego roku, na razie mam warunki zabudowy i zamówiłam projekt gotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.11.2003 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 A witaj, witaj! jesteś moją sąsiadką, ale fajnie Poczytaj trochę o grupie /wariatów/, jak masz pytania fachowe to zadawaj w wymianie doswiadczen. Po kilku dniach zorientujesz się w tym "bałaganie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.11.2003 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 rośliny jakieś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.11.2003 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Masz ostatnią szansę, wykorzystaj "telefon do przyjaciela" jak nie zgadniesz to "wstyd i hańba", no chyba, że cos przekręcilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.11.2003 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 czy to jest reklama TV ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.11.2003 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Qrde mol, a ile pytań naprowadzających zamierzasz jeszcze zadać, hę Lepiej juz dzwoń, eksperci będą wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.11.2003 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 jakoś inni też chyba nie wiedzą - albo wolą siedzieć cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 03.11.2003 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 O tak. My zdecydowanie wolimy siedzieć cicho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 04.11.2003 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 To jest reklama "kobiet na fali" preferujaca zwiazki homoseksualane pomiedzy kobietami Majka a fe ... Po tresci wynika, ze reklama skierowana jest do kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 04.11.2003 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 "otul, przytul, pokochaj" - zgadnijcie czego to reklama Ręczników... ??? Koca z owczej wełny... ??? Sweterka... ??? Biu... nie, chyba nie... Pułkownik do szeregowców: Z czym wam się kojarzy biała chusteczka...? - Z lufą karabinu p.P. bo jak ją przetrę białą chusteczką ta chusteczka jest nadal biała... - Z parapetem p. P. bo jak go przetrę białą chusteczką to chusteczka jest nadal biała... - Z seksem p.P. ... - - ...bo mnie się wszystko kojarzy z seksem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.11.2003 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 EEee, do niczego jesteście i jakie myśli Wam przychodzą do głowy Rozwiązania nie zdradzę i koniec, kropka, bęc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts