pitbull 04.11.2003 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Zwlaszcza "bec" mnie przekonalo. Trudno, przyjdzie sie zegnac ze swiatem w niewiedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.11.2003 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Na litość mnie bierzesz? Nic z tego, jestem nieczuła Jak juz dojdzie do...... Będę zapalać Ci lampkę na wszystkich świętych /oczywiście, jeżeli masz kwaterę na jakimś normalnym cmentarzu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 04.11.2003 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Ulatwie Ci zadania kaze sie skremowac a prochy rozsypac wiec gdziekolwiek zapalisz bedzie dobrze . Widzisz jak ja Ci ide na reke ... a Ty ... ot wdziecznosc ludzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.11.2003 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Widzisz jak ja Ci ide na reke ... a Ty ... ot wdziecznosc ludzka Palec już miałam złamany, teraz chcesz mi załatwić rękę Nie lubię rozsypywania prochów, jestem za tradycjonalnym pochówkiem na starym cmentarzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 04.11.2003 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Probuje kazdej metody - troche prosba troche grozba. Przeciez nie napisalem ze Ci wejde na reke ... ja dopiero ide wiec mozesz reke odsunac. Ale w sumie masz racje jak Cie robak skonsumuja to obieg energii bedzie w zamknietym cyklu biologicznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.11.2003 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Nie do końca mnie zrozumiałeś. Kremacja mi nie przeszkadza, ale rozsypywanie prochów /nad polami, górami, morzem/, cmentarze w stylu amerykańskim /kosiarki jeżdżące Ci nad głową/itp. Nie lubię też nowobogackich marmurowych grobowco-pałaców, lampionów na baterię itp Lubię stare cmentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.11.2003 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Ja też lubię stare cmentarze. Ale cmentarnie się nam porobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 04.11.2003 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Jak jestem dluzej w jakims miescie to pierwsze co robie po zadomowieniu to zwiedzam cmentarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.11.2003 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Jak jestem dluzej w jakims miescie to pierwsze co robie po zadomowieniu to zwiedzam cmentarz. ...między nami wampirami - ja też Ciekawy cmentarz jest w Szczecinie, nazywa się "Ku słońcu". Odwiedziłem go w czasie jednego z moich 2 pobytów w tym mieście. Naprawdę warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.11.2003 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 To dobrze, że lubicie stare cmentarze. Pociesza mnie to, bo sądziłam, ze coś ze mną nie tak Jak potrzebuję pozbierać mysli a mam Rakowice po drodzę, to tam się wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.11.2003 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Pociesza mnie to, bo sądziłam, ze coś ze mną nie tak A to się nie pocieszaj. Z nami wszystkimi jest coś nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.11.2003 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Następne spotkanie robimy wieczorową porą na małym wiejskim cmentarzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 04.11.2003 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Majka a jak upieczemy kiełbaski? A co z zagadką? Ja wiem,ale jak powiem to pewnie zepsuję zabawę, więc wole posiedzieć cicho! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.11.2003 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 Może zagadka była za trudna ?! Majka stawia poprzeczkę bardzo wysoko i w dodatku motywuje zupełnie niepedagogicznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 05.11.2003 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 Jaro bo kto jak kto,ale Ty powinieneś wiedzieć! Podpowiedź: może być np czarne,albo odwrotnie białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.11.2003 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 Proponuję mnie rozstrzelać z powodu wzmiankowanej niewiedzy . Żyjemy coraz bardziej w odrębnych światach - czytamy różne książki, kupujemy w różnych sklepach, mamy inne potrzeby i doświadczenia. Nic dziwnego, że napotykamy i postrzegamy inne przekazy. TRzeba się dzielić doświadczeniem a nie oczekiwać, że wszyscy jemy z tego samego talerza (od rana mam zły humor). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.11.2003 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 O to to Panie ... wszystkimi lapami stawiam krzyzyki pod wypowiedzia Ale dzielisz sie chyba tylko wiedza a z finansami to niby jak jest co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 05.11.2003 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 nie umiecie się bawic czy jak? o co się wściekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.11.2003 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 Nadinterpretacja. Nikt sie nie "wscieka". A mily usmiech i dzien dobry to moglbym przeczytac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.11.2003 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts