Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Sądzisz, że w Ermitażu i Pod Strzelnicą sprzedawali mięso z "pokatnego" uboju? Przy koninie raczej małe szanse na tasiemca :D Juz szybciej mozna by się martwic o salmonellozę, ale w tamtych czasach jajka byly "chlodnicze", więc raczej bakterii - niet :D

Teraz z powodu jajek uzywanych do tatara od pewnego czasu juz go nie jemy :(

A w ogóle ja lubię surowe mięso np/ befsztyk na półkrwisto itp. :lol:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • Odpowiedzi 30,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

  • Majka

    3527

  • Agacka1719499039

    2723

  • pitbull

    2291

  • zbyszekP

    1611

Najaktywniejsi w wątku

No nie. Ja zacznę działać jak już innych, lepszych ode mnie zabraknie. Na razie to jakby mi się nie chce wychodzić na pole, więc możesz być spokojna. :p

Wszedłem na czat. Redakcja miała ciekawy pomysł, ale śledzenie na bieżąco wypowiedzi będzie dla mnie chyba trochę zbyt absorbujące. :-?

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.




×
×
  • Dodaj nową pozycję...