pitbull 19.11.2003 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 No wlasnie, nie to co tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.11.2003 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Pit, nie martw się, juz prawnik Wam przeczyta, ktore dlugi komu zapisalam Zbyszek nie chcesz mnie odstrzelic, to się jeszcze chwilę pomęczę /mam nadzieję, ze nikomu krzywdy nie zrobie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 19.11.2003 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Rzeczywiście nie chcę. Ale jeżeli by Ci BARDZO na tym zależało, to postaram się zrobić co mogę, aby ulżyć Ci w mordędze Zauważyliście, że w naszym kraju my właściwie nie żyjemy, ale męczymy się z życiem. Co zapytasz kogoś jak mu leci to słyszysz:"Lepiej nie pytaj"+ ciężkie westchnienie lub coś podobnego. Za cóż nas tak Pan pokarał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.11.2003 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 A co? Ty wyznajesz styl amerykanski? Na wszystkie pytania (OK, OK) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 19.11.2003 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Wlasnie jestesm za stylem polskim - wysluchasz jakie plagi egipskie go trapia a i tak w nic nie wierzysz. W koncu jesli jest zle to moze byc tylko lepiej inaczej nie dostrzegalibysmy roznic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 19.11.2003 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 No to ja nie jestem za stylem polskim. Uważam, że mówienie, że jest OK wpływa pozytywnie na samopoczucie słuchającego, ale również i mówiącego. Przy czym to OK powinno się odnieść do sytuacji dobrych i neutralnych. Gdy nam naprawdę jest źle to powinniśmy to powiedzieć. Niestety u nas, czy jest źle, neutralnie, czy nawet dobrze, to zawsze mówimy, że jest źle. Jeśli chodzi o stosunki amerykańskie to owszem najpierw mnie to lekko irytowało, że ludzie, których pierwszy raz w życiu widzę na oczy mówią, że są szczęśliwi, że mogą mnie spotkać. No bo zarówno ja jak i oni wiedzieli, że nasze spotkanie jest czysto formalne. Było to więc lekko obłudne. Później jednak stwierdziłem, że o wiele bardziej wolę widzieć uśmiechniętą twarz (nawet jeśli to nic nie znaczy) niż ponury, zgnębiony wyraz. Czyli parafrazując pitbulla: wolę nie wierzyć, że komuś jest aż tak dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 19.11.2003 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Wlasnie jestesm za stylem polskim - wysluchasz jakie plagi egipskie go trapia a i tak w nic nie wierzysz. W koncu jesli jest zle to moze byc tylko lepiej inaczej nie dostrzegalibysmy roznic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.11.2003 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 E tam, ciągle opowiadając na wszystkie pytania, że OK, sami nakrecamy srubę żądań. Skoro im jest tak dobrze, to zaproponujmy wyzszą cenę za tą uslugę, reklame itp, itd. Wcale nie chodzę i nie zalę się jak to w mojej branzy jest kiepsko, cieszę się, że się trzymam ale tez nie opowadam bzdur, jakie to interesy da sie teraz robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 19.11.2003 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.11.2003 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Zbyszek, a co jest takie "dobre" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 19.11.2003 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Tak,tak gdyby nie ten 20-ty za pasem to u mnie tez wszystko byłoby OK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 19.11.2003 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 "Dobre" miało oznaczać - dobre interesy. Z kolei dobry interes to taki, ktory sie opłaca obydwu stronom. A najważniejsze to, abyśmy zdrowi byli. Aga - a co się dzieje 20tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.11.2003 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 widać, że gościu z budżetówki 20-tego placi sie podatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 19.11.2003 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Jo, Jo - my być budżetówka. Ale inwestujemy w prywatne gałęzie gospodarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 19.11.2003 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 i jak się jest biednym papierkowym pracownikiem to ma się zasadniczo przekichane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 19.11.2003 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Co by tu powiedzieć, aby podnieść Agę na duchu. Może powiem tak. Lepiej jest mieć pieniądze i płacić podatki, niż ich nie mieć i nie płacić podatków. Niech mi tylko nikt nie mówi, że najlepiej to mieć pieniądze i nie płacić podatków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 19.11.2003 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Zbyszek! z ust mi to wyjąłeś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.11.2003 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Witam !. Jak to miło widzieć Was w dobrym zdrowiu. Widzę, że świetnie sobie radzicie beze mnie . Chętnie bym tu z Wami porajcował, ale mój tymczasowy chlebodawca odciął mnie od sieci. no i koniec bajki ! że odciął od: kawy, cukru, wody nawet że nie wspomnę o soli i pieprzu to przeboleć można ale od sieci ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 20.11.2003 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Straszny dran - moze przynajmniej w termini placi, o tym ze dobrze powinien to nawet nie wspomne Zgadzam sie z Aga - najlepiej dobrze zarabiac i nie placic podatkow - dlaczego - dlatego ze jak widze na co te pieniadze sa przepuszczane to ich nie chce dawac. A pamietajcie, ze Ala wsadzili wlasnie za podatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.11.2003 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Dzień Dobry. Ale ładna pogoda, moze własnie nastała zlota polska jesień Odciąć od sieci, to chyba najgorsze dręczenie pracownika Jaro, po pracy udawaj sie do kawiarenki internetowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts