Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3527

• Agacka1719499039

2723

• pitbull

2291

• zbyszekP

1611

Najaktywniejsi w wątku

dzień Dobry

Zbyszek wyjeżdżaja, pewnie głównie do zakopanego :D . W każdym razie nie pchaja się drzwiami i oknami. Więcej rezerwacji robimy na ferie i marcowe narciarstwo. No i zaczynaja sie wakacje 2004 8)

Ale i tak się nudzę, potrzebuję jakis zmian i nikt nie chce iść ze mną na kawę :-?

Zbyszek, to co ludzie wpłacaja w BP to nie jest nasz zarobek, my mamy tzw. prowizję. przeważnie od 6% do 10%/brutto z vat/ i za nia musimy utrzymac całe biuro - a są tutaj trochę wieksze koszty niz w kiosku ruchu.

zastanów się, ze jeżeli sprzedajesz np. wynajem apartamentu dla 5 osób w Austrii na tydzień za 2000zł, to ile z tego masz zarobku i le musisz takich "wyjazdów" sprzedać aby uzbierać na koszty 8000 tys/miesiac?

Wyjazd do Zakopanego jest tańszy i wiekszość klientów rezerwuja go sobie sami, a nie przez B.P

Majka

Ja potraktowałam to jako dobrą zabawę. Już sam pomysł JA - "dzielna kobieta budująca" - traktuję z przymrużeniem oka. Wiadomo, że sama tego domu nie wybudowałam.

Myślę, że to będzie taka zbiorówka odpowiedzi od różnych osób. Może warto by było przedstawić swój punkt widzenia.

Ja odpowiedzi na zawarte w mailu pytania przesłałam. :lol:

Na szczęście to nie PIT, nam wystarczyu piwo slowackie 8) Tamci, to muszą aż na kanary, lepsze powietrze do ustaleń :evil:

O mój Boże, taka plama, to nie chodzi o forumowego Pita, to skrót od pewnej tajemniczej organizacji pochłaniajacej nasze skladki :D

Pit, gdzie uciekłeś? :cry: