pitbull 26.11.2003 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 Czesc, no faktycznie Ci wywialo, nienaturalnie az spokojnie bylo Tak czy tak wypada pomysl opatentowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.11.2003 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 dzień Dobry Zbyszek wyjeżdżaja, pewnie głównie do zakopanego . W każdym razie nie pchaja się drzwiami i oknami. Więcej rezerwacji robimy na ferie i marcowe narciarstwo. No i zaczynaja sie wakacje 2004 Ale i tak się nudzę, potrzebuję jakis zmian i nikt nie chce iść ze mną na kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 26.11.2003 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 Witam wszystkich. kgadzina - A gdzieżeś to był jak Cię nie było? Czyżby również odcięto Cię od internetu? Majka - a czy na wyjazdach do Zakopanego nie można coś zarobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.11.2003 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 Zbyszek, to co ludzie wpłacaja w BP to nie jest nasz zarobek, my mamy tzw. prowizję. przeważnie od 6% do 10%/brutto z vat/ i za nia musimy utrzymac całe biuro - a są tutaj trochę wieksze koszty niz w kiosku ruchu.zastanów się, ze jeżeli sprzedajesz np. wynajem apartamentu dla 5 osób w Austrii na tydzień za 2000zł, to ile z tego masz zarobku i le musisz takich "wyjazdów" sprzedać aby uzbierać na koszty 8000 tys/miesiac?Wyjazd do Zakopanego jest tańszy i wiekszość klientów rezerwuja go sobie sami, a nie przez B.P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 26.11.2003 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 Cześć wszystkim Wpadłam na chwilę, by się przywitać. Muszę Wam się pochwalić, że Murator chce ze mną robić wywiad, zwrócili się mailem jako do "kobiety budującej". Nie wiem czemu ale mojego Marka to strasznie rozbawiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.11.2003 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 Cześć Kasia, do mnie też się zwrócili. Odpisalam, że ostatnim moim marzeniem jest stać się osobą "medialną" i powiedzialam nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 26.11.2003 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 straszliwa szkoda dla mediow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 26.11.2003 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 Dzieńdoberek! Witam wszystkie osoby medialne Krzyś to brzmi jak głos z za światów! Majka Zakopiec jest oki jak nie ma tłumów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 26.11.2003 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 Majka Ja potraktowałam to jako dobrą zabawę. Już sam pomysł JA - "dzielna kobieta budująca" - traktuję z przymrużeniem oka. Wiadomo, że sama tego domu nie wybudowałam. Myślę, że to będzie taka zbiorówka odpowiedzi od różnych osób. Może warto by było przedstawić swój punkt widzenia. Ja odpowiedzi na zawarte w mailu pytania przesłałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 26.11.2003 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 Daj znac, w ktorym bedzie numerze, chetnie przeczytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.11.2003 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 To dobrze, w koncu zobaczymy jak wygladacie Na spotkania nie dotarliscie, to chociaż zdjęcie..... w Muratorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 26.11.2003 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 E ... nie straszcie mnie. Ja wyobrażam sobie, że to będzie podpisane Zielona i bez żadnych zdjęć i w tłumie innych odpowiedzi "dzielnych kobiet budujących" A nie jak "artykuł o Kodim" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 26.11.2003 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 Kasia - sama zobaczysz jak to będzie. A. Papliński jeździł po Polsce i odwiedził juz wiele osób. Aga - nie musi być z zaświatów. Wystarczy "z tamtej strony betonu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 27.11.2003 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Dzień dobry, Widzę, że powoli zapadamy w sen zimowy, chociaż pogoda za oknem zupełnie zimowej nie przypomina. Oby tak dalej. Mówię oczywiście o pogodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 27.11.2003 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 witam, faktycznie coraz trudniej wstac, pogoda niezla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.11.2003 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Dzień Dobry ranne ptaszki. Od razu widać, kto pracuje. Jutro jadę na BARDZO WAŻNĄ NARADĘ OMAWIAĆ SPRAWY WAGI MIĘDZYNARODOWEJ Ciekawe, czy wątroba to wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 27.11.2003 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 A czy BARDZO WAŻNA NARADA odbywa się na gruncie krajowym, czy też niezbędna jest wizytacja zagranicznych rejonów przyszłej ekspansji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.11.2003 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Na szczęście to nie PIT, nam wystarczyu piwo slowackie Tamci, to muszą aż na kanary, lepsze powietrze do ustaleń O mój Boże, taka plama, to nie chodzi o forumowego Pita, to skrót od pewnej tajemniczej organizacji pochłaniajacej nasze skladki Pit, gdzie uciekłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 27.11.2003 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 A w białostockiem pada deszcz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 27.11.2003 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Skąd wiesz? Jesteś tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts