pitbull 11.12.2003 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 Bravo Zielona - to jet kompleksowa pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 11.12.2003 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 Pit Nabijasz się ze mnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muffi 11.12.2003 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 Dzieki wielkie, no to bedzie moj dom widac z Krakowa - tak sie oswietle!!! Dziekuje jeszcze raz za kompleksowa pomoc, teraz to juz w glowie projekt sobie robie gdzie co zawiesic, tylko maz przerazony , jak on to tak wysoko powiesi - ale co tam, swieta to swieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.12.2003 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 Pit, dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 11.12.2003 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 Witajcie!Jak przeżyje do przyszłego piątku to też będe się cieszyć świętami!Trzymajcie kciuki proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 11.12.2003 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 Dzien Dobry Majka - to jest radosc zycia jak pragne zdrowia Zielona - wyrazam tylko uznanie, zadne nabijanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.12.2003 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Dzień Dobry, gdzie Was wywiało? Ślisko na drogach, to prawda, ale to chyba nie powód, aby tak późno zagladac na wasze ukochane forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 12.12.2003 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 No pewnie, ze to nie powod, sa lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 12.12.2003 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Majka Złapał mnie postrzał, oj starzeją się kości .... Marek mnie pociesza, że w moim stanie może dociągnę do 40- stki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muffi 12.12.2003 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Witam,chciałam podziękować Zielonej za wczorajsze szkolenie, kupiłam wczoraj 15 m kurtynki w OBI bo w praktikerze nie bylo juz przeżroczystych a takie mi sie najbardziej podobały. Jescze raz dziękuje Muffi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 12.12.2003 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Muffi.Mam nadzieję, że będą nam służyły choć parę zim (to tak optymistycznie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 12.12.2003 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Muffi. Mam nadzieję, że będą nam służyły choć parę zim (to tak optymistycznie). Wpadaj tu do nas czasami. Nie tylko z problemami, ale tak by pogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muffi 12.12.2003 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 czasem zaglądam i głupio mi, że wy właśnie tak tu bez problemów a ja tak przyziemnie. wczoraj sie odwazylam zapytac i taki super efekt a tak o zyciu czasem to tez milo cos napisac, choc w moim przypadku ostatnie zycie oznaczalo budowe, teraz to juz jest fajnie bo juz mieszkamy, aczkolwiek nowe sprawy sie pojawiaja ktore sie wczesniej bagatelizowalo: na przyklad dzisiaj to myslalam, ze do parcy nie dojade bo mam takie spadek tzn pod gorke, ze jak mi auto stanelo, to tylko do tylu chcialo jechac tak jak mu grawitacja dyktowala, a ja sie upieralam, ze do przodu no i jakos sie udalo ale czuje ze jescze poznam uroki dzialki ze spadkiem i takie tam. A wogóle to moj domek jest w Gminie Zabierzów. Pozdrawiam Muffi ps. a najbardziej to mnie wkurza, ze odkrylam forum 10 dni po przeprowadzce, a moglo byc duzo prosciej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 12.12.2003 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Muffi.Ja odkryłam forum zaraz na początku budowy, na początku śledziłam tylko interesujące mnie tematy, później na kolejnych etepach budowy konsultowałam z forumowiczami konkretne problemy, a teraz to traktuję forum jak starego dobrego znajomego. Mieszkam od wakacji.W grupie krakowskiej większość już pobudowała, dlatego też rozmowy uciekają od budowlanych tematów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.12.2003 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Muffi, to jestesmy prawie sąsiadami. zagladaj do nas, czasami jest naprawdę wesolo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muffi 12.12.2003 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Ja jak czytam forum, to dochodzę do wniosku,że miałam więcej szczęścia niż rozumu, a może nabrałam już dystansu. W każdym razie budowałam w takim, tempie, że na sieć nie było czasu a teraz to się delektuje każdą bzdurką i stąd post o światełkach.a tak wogóle to ja nigdy na żadne czaty i forum nie chodzilam i stad pewna doza nieśmiałości w tym wszystkim , ale klawo że jesteście. Pozdrawiam Muffi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 12.12.2003 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Klawo,klawo jak cholera! Całuski i znów mamy weekend! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.12.2003 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Krakusy, wtawać proszę. Pobudka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 15.12.2003 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 witajcie. Zaczne neutralnie - a sypnelo sniegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.12.2003 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Sypnęło a teraz jeszcze mrozik chwyta - oj potańczymy dzisiaj na jezdniach wracając do domów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts