kgadzina 18.12.2003 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2003 Pit - tą drogą jeszcze raz owocnej pracy w "nowych szatach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 18.12.2003 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2003 Kochani Rodacy! Przyjmijcie ode mnie najserdeczniesze życzenia Świateczne i Noworoczne! Jutro ostatni dzień mojej pracy w tym roku,i z doświadczenia wiem,że zbraknie mi czasu na składanie życzeń! Święta,szaleństwa narciarskie - to mnie czeka w najbliższej przyszłości! Ale nie cieszcie się Zbytnio! Ja tu wrócę! Tylko dopiero po 4 stycznia Jeszcze raz wszystkiego naj,naj,naj! Dzięki Aga! Ale szczerze mówiąc to zazdroszczę Ci tego wolnego. Ja muszę ciągnąć do samiutkiej Wigilii..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 19.12.2003 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2003 A ja się chciałam troszkę pochwalić - kupiliśmy pustaki (opcja faktura w tym roku, materiał na wiosne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.12.2003 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2003 Ja też chcialabym zlozyc ode mnie i całej rodziny zyczenia radosnych Świąt Bozego Narodzenia i spęłnienia się Waszych marzeń w Nowym Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martula 19.12.2003 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2003 Życzę wszystkim budującym i tym co już mieszkają pogodnych,wesołych Świąt , wszystkiego najlepszego w Nowym Roku , spełnienia marzeń, zdrowia, dużo zasobów finansowych i pomyslności. Trochę mało piszę, ale czytam Forum codziennie.Cały czas jestem z Wami. Dla Pita gratulacje , Adze miłego szusowania.kgadzinie mniej lania (betonu ), może w końcu dotrę do Majki. A tak wogóle to zrobiło sie świątecznie, tylko trochę śniegu brak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 20.12.2003 02:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2003 My również pozwalamy sobie złożyć Wszystkim forumowiczom Grupy Krakowskiej (i innym) serdeczne życzenia Spokojnych i Wesołych Świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 20.12.2003 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2003 Dziwna pora na życzenia Ja również życzę (dziś jeszcze z pracy) wszystkim labującym wszystkiego najlepszego, Wesołych Świąt oraz wszelakiej pomyslności w nadchodzącym 2004 (przestępnym - a więc długim jak makaron ) roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.12.2003 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2003 Czas życzeń rozpoczęty. Wracam na forumowe łono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 22.12.2003 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2003 a witaj, wreszcie jakas rozsadna wiadomosc. Jesli chodzi o zyczenia to zycze Wam abyscie na chwile przystaneli, rozejrzeli sie i docenili i cieszyli sie tym co macie w kolo siebie a czego zazwyczaj w pogoni za "lepszym jutro" nie dotrzegacie. Zycze Wam abyscie w koncu dostrzegli jak duzo macie szczescia wokol siebie i wlasnie tym sie radowali a na koniec powiedzieli "Qrna, jak ja duzo mam, nawet nie wiedzialem ze jestem taki szczesliwy" Po to sa Swieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.12.2003 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2003 Nic dodać, nic ująć Pit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henzach 23.12.2003 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 Wszystkiego najlepszego z okazji nadchodzących Swiąt dla wszystkich,przepraszamy za takie długie milczenie ,ale zaraz po naszym sptkaniu (Grupy Krakowskiej) w maju Henek miał wypadek samochodowy(prawie 2 miesiace spędził w szpitalu obecnie jeszcze chodzi z kulą),a przez ostatnie tygodnie całkowicie byliśmy pochłonieci budową(wczoraj zakończyliśmy stan surowy).Pozdrowienia Monika i Henek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.12.2003 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 Monika: zatem dużo zdrowia dla całej rodziny i wytrwałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 23.12.2003 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 Witam serdecznie wszystkich! Wpadłam tylko na chwilkę, by złożyć wszystkim WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO z okazji Świąt Bożego Narodzenia i do Siego Roku!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 24.12.2003 01:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2003 W tym pięknym, choć mroźnym dniu:WSZYSTKIM KLIKAJĄCYM I CZYTAJĄCYMZDROWYCH, SPOKOJNYCH I RODZINNYCHŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIAŻYCZY - KRYSTIAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 24.12.2003 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2003 Mikołaja w kominie, prezentów po szyje, 2 metrowej choinki, cukierków trzy skrzynki, Sylwestra do rana z lampką szampana dla CAŁEJ GRUPY KRAKOWSKIEJ oraz ZAGLĄDAJĄCYCH TU GOŚCI życzy Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 24.12.2003 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2003 Jeszcze raz (obiecuję że w tym roku ostatni ) życzę wszystkim spokojnych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia i wielu sukcesów oraz spełnienia marzeń w Nowym 2004 roku! Dzięki wszystkim którzy wspierali mnie przy wczorajszym wieczorno-nocnym laniu betonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 29.12.2003 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2003 Wszedłem dzisiaj na forum i oczom nie wierzę. Link do grupy krakowskiej jest już prawie na samym dole strony "Klubu budujących". Chyba wszyscy krakowiacy i krakowianki albo jeszcze nie doszli do siebie po Wigilijnym objadaniu, albo wyjechali już szusować na nartach. Nie chcąc dopuścić do zniknięcia linku do GK z pierwszej strony "Klubu budujących" piszę tę wiadomość. Na życzenia noworoczne może jeszcze trochę za wcześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 30.12.2003 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2003 GK - na należne jej miejsce !!!!! Wielu szusuje, kilku pracuje... Ale jak się ktoś stęskni za GK to otwiera ,,Muratora", a tam sami znajomi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.12.2003 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2003 Krystian - w tym numerze jest jakiś wysyp Krakowiaków ? Napisz coś więcej, bo Muratora nie-elektrycznego nie widziałem już dobre pół roku (psss. ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 30.12.2003 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2003 A ja mam nową żonę! I jeszcze nie zbudowany dom! Bardzo ciekawa sprawa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts