kgadzina 31.12.2003 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2003 Wszystkim życzę sukcesów! DO SIEGO ROKU! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 31.12.2003 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2003 Będę leniuszkiem i podłaczę się pod życzenia kgadziny. Ciekawe jak to zdobywa się nowe żony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 02.01.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2004 Normalnie, idziesz na Sylwestra i wymieniasz na nowszy lub szybszy model . Jak przegapiles to nastepna okazja za rok dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 02.01.2004 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2004 Witam wszystkich w Nowym Roku. No .... i biorę się za odrabianie zaległości w pracy związanych z przerwą jaką sobie zrobiłam. Trzymajcie się .... ciepło .... i .... oby was nie zasypało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.01.2004 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2004 Cześć pracusiom i leniuchom. Nowy rok nastał, trza zejść na ziemię. A bylo tak wspaniale - tyle wolnego. Góry, snieg, rodzina, przyjaciele, narty, grzane wino, rozmowy do późna....... I jak tu wrócic do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 04.01.2004 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2004 Hej tam w dolinie ..... Prowda, po baaardzo długim lenistwie trzeba będzie wreszcie zrobić coś pożytecznego, aby "Polska rosła w siłę a ludziom żyło się dostatniej". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.01.2004 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Przepraszam za śmierdzący temat z samego rana ale rzecz jest na czasie. Popatrzyłem dzisiaj rano do szamba i oczywiście jak zwykle jest tam znacznie więcej niż się spodziewałem . Potem popatrzyłem na konto i tam jak zwykle jest znacznie mniej niż się spodziewałem . I tak myślę: czy to złe życzenia: żeby konto zapełniało się tak szybko i tak pewnie jak szambo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.01.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Zycze Ci tego "z sila spluczki kloacznej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 05.01.2004 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Jaro - to ciekawe spostrzeżenie. U mnie było dokłaaaaaaadnie tak samo. Czy czasem nie zaglądaliśmy w te same miejsca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.01.2004 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Raczej na pewno? To Wy nie macie kanalizacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.01.2004 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 To Wy nie macie kanalizacji? A Wy towarzyszu Pitbul - macie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.01.2004 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Towarzysz Pitbul ma kanalizację od ......... 2 miesięcy Juz sie zapomniało, co? Dzień Dobry wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 05.01.2004 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 To Wy nie macie kanalizacji? A Wy towarzyszu Pitbul - macie ? Kanalizację mamy taką samą jak wszyscy cywilizowani ludzie. Tylko rura za domem kończy się szybciej niz u innych. Więc to tylko kwestia długości rury. (I ilości kasy płaconej za to co tą rurą leci ). Witaj Majka! I jak po swiątecznym byczeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.01.2004 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Super. My spedzamy świeta dość aktywnie, łącząc przyjemne z pozytecznym Do swojego domku też milo wrócić, tak duzo miejsca Niedlugo kolejna laba, dzieci i Tomek jada na ferie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 05.01.2004 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Majka - Koteczek tym razem nie planuje przygód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.01.2004 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 koteczek - Tolek zostaje ze mną, będzie mnie grzał nocami A do pilnowania - nasz pieseczek maleńki - Pepe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 05.01.2004 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Szcześciarz koteczek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.01.2004 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia Może to ja mam szczęście A gdzie relacja pozostałych forumistów z dokonań świąteczno-noworocznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.01.2004 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Towarzysz Pitbul ma kanalizację od ......... 2 miesięcy Juz sie zapomniało, co? Oj Majka, żadnej taryfy ulgowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 05.01.2004 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Pozostali w milczeniu cierpią z powodu powrotu do brutalnej rzeczywistości. A to praca , a to zima , a to kasa..... do wydania..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts