mirko 05.01.2004 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Szanowna grupo Krakowska. Poszukuję ekipy do wybudowania domu w Bolechowicach please...Mirko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muffi 06.01.2004 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Mirko, to ty moim sasiadem bedziesz, co do ekip mam 2 fajne do docieplen i do kostki, reszta taka sobie, ale może byłam zbyt wymagająca... Jak dojdziesz do wykończeniówki to polecę ci ich , a tak wogóle to zapytaj na składzie w Zabierzowie, chodzi o ten za urzedem energetycznym, Kekus&Zapala , oni mi polecili Panow od docieplenie i byla to najlepsza ekipa jaka sie u nas pojawila. Sklad tez polecam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirko 06.01.2004 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Dziękuję sąsiadce za rychłą odpowiedz. Zaczynam budować na wiosnę, a wykończeniówkę mam zamiar zacząć jesienią. Co wyjdzie z tych planów... Na razie najważniejsza dla mnie jest ekipa która potrafi to wybudować, mam zamiar budować z B-k, może ktoś z grupy krakowskiej zna solidną ekipkę na której się nie przejechał. Pozdrawiam Mirko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 06.01.2004 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Towarzyszu jaro ... a owszem mam i to tak jak donosi Majka. No mowie Wam ... zupelnie inna jakosc ... czekam tylko na rachunek Dokonania Swiateczne byly wielkie i takimi zapadna w mej pamieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.01.2004 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 A to faktycznie mi umknęło, kiedy Pita podłączyli do RURY. Szczęściarz - może zapełniać do woli i tak się nie zapełni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.01.2004 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 dzień dobry. Żadnych taryf ulgowych Ale fajna zima, tylko co ja tutaj robię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.01.2004 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 dzień dobry. Żadnych taryf ulgowych Biedne dzieciska Twoje, cóż za niepoprawne politycznie okrucieństwo memoralne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 06.01.2004 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Jakie podłączyli, sam sie podłączyłem - posiadlem tym samym tajemna wiedze wojskowa na temat umocnien a zwlaszcza transzei i okopow W obecnych czasach to sie moze przydac Majka ma luzik teraz - tylko udaje nieszczesliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 06.01.2004 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 No toś Waćpan rzeczywiście szczęśliwy. U mnie jeszcze chyba nieprędko ktoś pomyśli o kanalizacji. Muffi - rzuć okiem do prywatnych wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 06.01.2004 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 A co drenaza rozsaczajacego nie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 06.01.2004 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Jeszcze nie masz. Ale jak się dowiem co to takiego to kto wie, może zrobię. A przy okazji. Chętnie dołączyłbym się do wcześniejszych apeli o dostarczenie namiarów na sprawdzonych fachowców robiących wykończeniówkę. Dzięki wcześniejszym uprzejmościom mam już namiary na hydraulikę/CO + ocieplenie i tynkowanie zewnętrzne. Pożądam wiedzy o fachowcach robiących ocieplaniedachu + montaż regipsów, elektryku, fachowcach od wylewek oraz od tynkowania wnętrz maszynowym tynkiem gipsowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muffi 06.01.2004 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 ZbyszkuPjutro dam ci namiar na priv na cudowna ekipe elektrykow, zrobili super, odgrom, elektryke i alarm, naprawde swietni goscie i z fakturka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 07.01.2004 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2004 Zbyszek - z postepu prac widze ze blizej niz dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 07.01.2004 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2004 Iiii, skąd. Jak każdy jajogłowy najpierw robię sobie ambitne plany na przyszłość, aby później móc analizować przyczyny, dla których nic mi z nich nie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 07.01.2004 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2004 1. Zbyt daleko posuniety ogolny wniosek 2. Nawet jesli nie wyjdzie to emocji z tym zwiazanych Ci nikt nie odbierze. A emocje trzeba kolekcjonowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 07.01.2004 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2004 Tak, tak. Uderz w stół a nożyce .... Ty mi lepiej podrzuć jakieś namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 07.01.2004 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2004 Tych ktorych dostatecznie nie sprawdzilem - nie polecam, a tych ktorych moge polecic akurat sa zajeci a na dodatek w Twojej okolicy nie operuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 07.01.2004 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2004 Nie operują, mówisz. No, no. Tym niemniej Szczęść Boże za dobre słowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.01.2004 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2004 Dzień Dobry. Pit, ale ci sie slownictwo ostatnio zmieniło A kiedy ordynujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 07.01.2004 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2004 Dzień dobyry, Majka. Pit chyba poszedł na obchód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts