Zielona 14.01.2004 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 mirkoWiększość z nas domy pobudowało.Ale BK to dla mnie czarna magia. O Porothermie możemy pogadać.A ekipy mogę polecić do wykończeniówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 14.01.2004 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 Raz kawka dla Agacki... http://www.nescafe.pl/pic/gfx_pocz.gif ...porosto z KK... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 14.01.2004 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 No wreszcie ktoś... Dziękuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 14.01.2004 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 Proszę bardzo... !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.01.2004 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 Mirko - apelu ponawiać nie musisz. Rozumiem, że odzew na Twoją skrzynkę był nikły - stąd ponowienie. Większość krakowiaków czyta Forum z doskoku - raz na jakiś czas, a stała grupka około 10-ciu osób to za mało aby uczynić zadość Twojej prośbie. Milczenie oznacza zatem: sorry, nie możemy nikogo polecić. Bo jeste też tak, że niestety sporo ekip które znamy nie nadaje się do polecenia. Pozdrawiam i wytrwałości w szukaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 14.01.2004 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 Mirko - tak to już jest. Banku ekip godnych polecenia to w Grupie Krakowskiej raczej się nie znajdzie. Moja ekipa od scian (Porotherm) była więcej niż OK, ale stanowiła część firmy, ktora jako całość się nie popisała, więc na pewno jej nie polecę. Zielona - to może mi kogoś polecisz do tej wykończeniówki. Kiedyś namierzyłaś mi hydraulika i człowiek ma już co robić. Masz jeszcze kogoś godnego polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.01.2004 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 cześć śpiochy Wstawać i brac się do....... pisania na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.01.2004 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 Matka wzywa - bierzemy się, kawa już wypita, można pracować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.01.2004 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 mam nowe cudo w biurze - hp 2410 photosmart czuli all in one Muszę rozgryść, czym to się "je". narazie drukuje i skanuje OK, ale bardzo sie przy tym trzęsie. Może za srogim wzrokiem patrżę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.01.2004 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 Fajne urządzonko, tylko ma jedną wadę: jak się zepsuje skaner i oddajesz do naprawy to nagle zabierają Ci i drukarkę i fax ... Przećwiczyliśmy to niedawno... Trzeba było z pudeł wyciągać zakurzony, stary fax . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.01.2004 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 Tak, wiem, mam nadzieję, że chwilę podziala. mam jeszcze stary fax panasonica, drukarke brothera. Ale dobra nowina, Jaro umiesz to obslugiwać? Może zgloszę się na szkolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.01.2004 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 To trzymaj te stare, bo mogą się przydać. Umiem obsługiwać ??? hmm u nas to robi sekretarka, nie wiem czy umiem, bo nie musiałem . Pewnie nie dałbym rady, skoro to takie skomplikowane ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.01.2004 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 proste jak konstrukcja cepa, ale chyba coś się źle zainstalowała Interesują mnie mozliwości sprzętu, którego przedtem nie mialam, np. skanera. Ale - jak zwykle - dam sobie radę sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.01.2004 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2004 No pięknie, niedługo grupa krakowska zleci na drugą stronę Sen zimowy? Dzień Dobry spiochom i pracusiom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.01.2004 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2004 Dzień dobry. Słoneczko dzisiaj ładnie przyświeca - hum ry przestawić na "pozytywne". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 16.01.2004 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2004 Witam wszystkich. Może uda mi się wybrać do Zakopca w przyszłym tygodniu z dzieckami na ferie. Życzcie mi śniegu. ZbyszekP Mogę z czystym sumieniem polecić fliziarza. Daj znać na maila, jeżeli Cię to interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.01.2004 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2004 Śnieg będzie, zyczę wam malych kolejek do wyciągów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 16.01.2004 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2004 MajkaTo okres ferii, więc małych kolejek do wyciągów w Zakopcu to pewnie nie będzie. Ale mam nadzieję, że na nartach pojeździmy w tym roku w jakimś spokojniejszym miejscu. Mój ulubiony stok jest w Szczyrku, ale tam również trzeba jechać w tygodniu, bo weekendy jest Meksyk. W Zakopcu raczej nastawiam się na spacery z dzieckami, Gubałówkę, sanki, śnieżki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.01.2004 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2004 Moje ulubione stoki są dalej połozone, mam uczulenie na kolejki itp. Lubię tez sporo przestrzeni. Ale równie chetnie zjeżdżam z dziecmi na jabluszkach, budujemy iglo itp. Krakusy, co robicie w ferie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 16.01.2004 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2004 ... u mnie ferie dopiero za miesiąc... , więc planów szczegółowych jeszcze mi moje kobiety nie ,,zapodały"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts