Majka 23.01.2004 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Pit, sugerujesz, ze nie trzeba, czy, ze sami pracownicy myjni tym się zajma? hę. Ja mam teraz trochę wysoki samochod, nie chcę się usmarować A z kierownicą nie przesadzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 23.01.2004 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Pracownicy sie wszytskim zajma jak ladnie poprosisz pleassssssss Kierowice jak odkrecisz to nikt pozadu nie ukradnie - tak robil Jas Fasola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.01.2004 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 To z myjni też kradną ? Co to się porobiło ... Można by koło odkręcić - też wtedy trudno auto ukraść. Ale więcej się ubrudzisz, to już lepiej kierownicę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.01.2004 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 No widzicie i tacy z Was doradcy. Ja pytałam się serio, czy coś się zmienilo na myjniach, bo dawniej kazali odkręcac bagazniki i antenę.Pocałujcie psa w nos. Sama sobie poradzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.01.2004 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 A jak sobie poradziłaś z HP ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.01.2004 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Ciekawość to pierwszy stopień do piekła. Poradziłam sobie. Nie ma Tomka, nie może mi powiedzieć abym nic nie dotykała, bo popsuję i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 26.01.2004 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Nawet w instrukacjach obslugi samochodow masz napisane ze przed wjazdem do myjni nalezy odkrecac antenki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.01.2004 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Dzień Dobry wszystkim. Pit, czytasz instrukcję? Jestem pelna podziwu. Ta moja antena jest umiejscowiona na srodku dachu, bez usmarowania się nie da rady /a do tego, mogę się zalozyć, że Tomek odpowiednio mocno ją dokręcił/. Wiadamości z "rancza" - powiesilam nową budkę do karmienia ptaszkow / zostala uzyta drabina, i predyspozycje akrobacyjne/ - caly problem polegał na tym, aby była dość wysoko i oddalona od pnia drzewa, ze względu naTolka, a na tyle nisko, aby bez drabiny, dalo się dosypywać pokarmu 2 wiadomość zrobiłam porządek w narzędziach i "szpejach" Tomka. Pół dnia mi to zajęło, pół kontenera na smieci wypełniłam pewnie się okaże, że wyrzucilam najpotrzebniejsze rzeczy , ktore moglyby się jeszcze bardzo przydać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 26.01.2004 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 a Dzien Dobry - elementarny brak kultury Czytam co ciekawsze instrukcje Nie ma takiej anteny do ktorej nie daloby sie dojsc - ospowiednio przystojny mezczyzna bez watpienia sobie z tym poradzi. Jak nie dasz rady to chyba musisz zmienic samochod z antenka wysuwana Dla jakich ptakow jest przewidziany karmnik? Ale jestes podstepna i okrutna - on biedak wyjechal a Ty mu najpotrzebniejsze gadzety ... Oj bedzie bal ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.01.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Pit, okulista sie o Ciebie pytał. Dzień Dobry to dwa pierwsze wyrazy w mojej wypowiedzi. karmnik dla malych ptaszkow /wróble, sikorki itp./ A Tomek nich się boi, szlag mnie trafił jak zaczęłam szukać "gwoździ tapicerskich" i znalazlam cale pudełko ...... pogietych. Potem szukalam śrubokręta /takiego na koncowki imbusowe/ - jest!!!! Cholera jasna - zepsuty To ogarnęła mnie pasja..... Ale rezultat jest, tyle potrzebnych rzeczy się znalazlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 26.01.2004 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 A nie, nie z wzrokiem OK - Dzien Dobry bylo moim brakiem, nie Twoim Przeciez sikorki jadaja inaczej niz wroble - cos pokombinowalas Moze Tomek cwiczy sile woli prubojac wyginac gwozdzie telekineza - na razie cwiczy sie na tapicerskich bo sa najciensze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.01.2004 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Dla sikorek wisi sloninka na gwoździkach Wszystko gotowe, ale narazie ptaszki nie przylatują Zawiozłam Pepe na wszelkie zaległe szczepienia /miala tylko wczesniej na wsciekliznę/ i umowilam się na piątek, że zawioze kota Tolka na........pozbawienie pewnych atrybutów męskości Już mi go żal, ale nie ma rady, trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 26.01.2004 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Dzieńdoberek! Witam wszystkich po dłuuuugim weekendzie Co za dramatyczne kroki podejmujecie od rana! Co kot na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 26.01.2004 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 A Dzien Doberek Chcesz mu obciac wasy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 26.01.2004 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Witam!Widzę, że tu jak zwykle wesoło.Tydzień w Zakopanym to już wspomnienie. Najbardziej się cieszę, że udało mi się poszusować na nartach i że synek chwycił bakcyla. Największy minus - forsa się roztapia w Zakopcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.01.2004 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Nie, co innego Pytasz, jakbyś nie wiedzial. Kot jeszcze nie wie i nie dowie sie do ostatniej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 26.01.2004 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Biedaczysko! ZostaL potraktowany jak prawdziwy mężczyzna: dowie sięo statni o rzeczach które go jak najbardziej interesują i dotyczą : lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.01.2004 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 No i mężczyźni się wystraszyli i ..... zamikli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 26.01.2004 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Raczej zastanowiają się czego jeszcze nie wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.01.2004 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Witam. Niektórzy dopiero dotarli. Po dziwnych przygodach motoryzacyjnych. Ale jak widzę, inni i tak mają gorszy poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts