forum_user 20.01.2003 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2003 Wiesz : tak w szczególe to niczym, tylko "za cłokształt" Panie. Bo "one w tych Niepołomicach" to zawsze "takie do przodu som", a to "wszystko przez Kracika" , "bo on, ino na swoje patrzy i do siebie wszystko grabi"... Cytaty z pamięci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 20.01.2003 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2003 Cytaty bardzo trafne, a jakie ludzkie . Nic tak nie pomaga jak "odrobina zawisci na codzien". Odzyskuje sie wiare w czlowieka. . Przeciez jestescie inna gmina, budzety i dzialania sa wiec rozne. No ale jak ja bede burmistrzem .... to na pewno bedzie lepieej .... a juz na pewno mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.01.2003 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2003 Pit, widzę, że z tą polityką to nie żarty. A do jakiej partii planujesz się zapisać? Uważaj na przeciwników http://www.smilies.nl/rough/twak.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 20.01.2003 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2003 Majka, jako czlowiek rozsadny zapisze sie do tej z ktora mam najwieksze szanse a potem dopiero dam im popalic . Przeciwnikow regularnie rozszarpie . No wlasnie najwyzszy czas zaistniec . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.01.2003 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2003 Taaaak jeeeeeeeeeee ! I kol. Pitbul na prezydenta:http://www.smilies.nl/yellows/king.gif. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 20.01.2003 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2003 Wolalbym korone po lewej stronie glowy. Po prawej mam przedzialek - moglby sie trwale naruszyc . Eksponowane stanowiska sa nie dobre. "Wyzej wyjdziesz z wiekszym hukiem spadniesz ":smile: Ale drogi elektoracie dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.01.2003 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2003 Grupa krakowska - gdzie jesteście? No dobrze, jeżeli się boicie nie będziemy już na nikogo polować.Ale odezwijcie się czasem. http://www.smilies.nl/argue.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 22.01.2003 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2003 Jak zaświeci słońce to mnie już nosi. Coś trzeba zrobić. Idzie wiosna, czy nie idzie? Macie jakieś poufne informacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 22.01.2003 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2003 Idą wielkie mrozy od niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.01.2003 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2003 kgadzina: skąd masz takie złe wieści ? Onet twierdzi, że do poniedziałku pogoda się właściwie nie zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.01.2003 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2003 A ja chcę jeszcze zimę /w górach/, w Krakowie i okolicy może być wiosna . Wyprawiam męża z dziećmi na ferie, śnieg jest konieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 23.01.2003 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2003 I chata wolna .... Ty wiesz ze zyjesz . Co za defetyzm wprowadzanice weekend ma byc piekny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.01.2003 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2003 "Chata wolna, oj będzie bal" Życzliwi już się mnie pytali "sama w wielkim domu, na odludziu, nie będziesz się bać?" Do tej pory myślałam, że nie, ale takimi pytaniami zasiali ziarnko niepewności. Dobrze, że barek mam uzupełniony, będę się pocieszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 23.01.2003 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2003 Ogladnij sobie "Kevin sam w domu" i zacznij przygotowania . A Zyczliwi nie pytali czsami dokladnie: kiedy bedziesz sama i o ktorej dokladnie chodzisz spac i gdzie spisz i czy bardzo twardo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.01.2003 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2003 "I czy nie masz spluwy pod poduszką?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.01.2003 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2003 Majka - a długo będziesz słomianą wdową ? Bo tak się składa, że ja właśnie żonę wysłam z dziećmi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 23.01.2003 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2003 "Serca dwa, serdzuszka male dwa" . Nic tak nie zbliza jak ferie A trzymasz spluwe pod poduszka? Zyczliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.01.2003 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2003 Trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 23.01.2003 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2003 Może zrobimy bibę u Majki! Kto jest za? Barek ma pełny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 23.01.2003 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2003 Jaki kaliber - zaliczam sie do "grubego zwierza" Zielona - wlasciwie pojecie demokratycznej dyktatury Zyczliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts