pitbull 15.05.2002 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2002 No nie same epitety i niedookreslenia "jakas" lokalizacja - a co bys powiedzial na okolice Wieliczki? "tej swojej chalupki" - no punkt widzenia od punktu siedzienia "czy to Malopolska" - do wczoraj Wieliczka jeszcze byla w Malopolsce ale nigdy nie wiadomo Jest rada Grupy Krakowskiej? - bomba, uwielbiam rady Tatk, koniecznie bardzo pokornie prosze o zrobienie mnie czlonkiem honorowym, czlonki a zwlaszcza czlonkinie tez uwielbiam Jak mozna dostrzec okiem nieuzbrojonym "swawolny" tez jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.05.2002 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2002 Coś jak na pitbulla to Ty drażliwy jesteś qcze... Wieliczka była w Małopolsce - nawet jeszcze dziś rano. A możesz konretniej, gdzie koło Wieliczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 15.05.2002 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2002 No wlasnie i tu trafiles w sedno pitbulle takie sa Tak powaznie to traktuj te wypowiedzi humorystycznie bo i ja tak robie. Konkretniej to miedzy Wieliczka a Niepolomicami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 15.05.2002 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2002 Pitbull, jeśli potrzebujesz pomocy, to chętnie potwierdzę Twoje miejsce zamieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 15.05.2002 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2002 Alanto o wielki Ci dzieki. Andrzejp jest gorszy niz GUS, ZUS i US . Ty jedna mnie rozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 15.05.2002 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2002 E, myślę, że nie ja jedna... W razie czego po cichu liczę, że mnie poratujesz, gdyby mnie chcieli wywalić z Wrocławskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.05.2002 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2002 pitbull: Inwigiluję Cię nie w celach statystycznych,emerytalno - rentowych czy podatkowych jak niecnie insynujesz lecz wyłącznie z powodów budowlano-towarzyskich. Centrala nam nie meldowali, że kol. pitbull znaczy też z Małopolski.Ja buduję z "drugiej strony" Wieliczki - więc, może wpadniesz kiedyś (z tego co pamiętam sporo jeździsz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 15.05.2002 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2002 Alanta: Nullo problemo, w razie czego stworzymy "wywalona wywrotowa grupe kosmopolitow" w skrocie WWGS i wszyscy radykalowie i majacy zdanie na "nie" oraz malkontenci sa nasi. Znaczy ze 80% spoleczenstwa przystanie do nas Andrzejp: Ale nie jestes z nadzoru budowlanego? Ukrywam sie, nie do wiary, ale niektorzy mnie maja dosc . To znaczy gdzie budujesz? Przez Dobczyce tez czasami smigam. Jak czas pozwoli to to czemu nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.05.2002 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2002 jak przez Dobczyce to masz już blisko, zwłaszcza jak jedziesz drogą przez Dziekanowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 15.05.2002 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2002 Sanktuarium Mayjnego nie wolno omijac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.05.2002 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2002 ok, drogę widzę znasz, więc teraz uwaga: za Pawlikowicami a przed "serpentynką" na Gorzków jest jedno skrzyżowanie z drogowskazem w prawo. Droga w lewo biegnie na Chorągwicę...wiesz, gdzie to jest p.s. może przejdziemy na priva ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.05.2002 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2002 Taka ciekawa dyskusja tutaj rozgorzała a teraz przechodzicie na priva? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 15.05.2002 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2002 Czy ciekawa nie wiem?, ale patrz jakie nadrobienie aktywnosci grupy . Pisz lepiej dziennik bo jestem "cichym wielbicielem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.05.2002 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2002 "Cichy wielbicielu" może w końcu przyjedziesz nas odwiedzić na budowie? Potrzeba nam zdrowego spojrzenia na całość inwestycji, bo my raz wpadamy w samouwielbienie a raz w czarną rozpacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.05.2002 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2002 Majka: przyłączam się do uwagi pitbulla o kontynuacji dziennika. Właśnie mam zamiar zweryfikować Twoje namiary na drzwi wewnętrzne. Trzymaj się ciepło i wesoło. Widzę...widzę...widzę... jak siedzisz przy kominku... za oknem wali śnieg ... drwa trzaskają jasnym płomieniem ... siedzisz odprężona, jest ci przyjemnie ciepło... widzę, jak mąż niesie Ci parującą kawę ... o qcze, sorry to mój Szef ) <font size=-1>[ Ta Wiadomość była edytowana przez: andrzejp dnia 2002-05-15 14:55 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.05.2002 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2002 Forumiści małopolscy potrzebuję namiary na dobrego parkieciarza /umiejacego kłaść także mozaikę/. Może także znacie "ruskich", potrzebujęmy do prac ogrodowo - ogrodzeniowych.Pozdr. Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.05.2002 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2002 Majka, a możesz dać im dach nad głową i wikt na czas tych robót ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.05.2002 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2002 Wszystko zależy czy ma to być luksusowy dach czy nie. Podobno są ekipy, które przyjeżdżają /albo szef ich dowozi/ na całe dniowki. Mają swój własny wikt, ew. dowozi im się mineralkę. Zajmują się np. tynkowaniem, stawianiem murów, wykończeniówką itp. Rozlicza sie robotę z szefem. Ja wiem, że coś takiego istnieje ale nie wiem jak ich znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.05.2002 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2002 To co chcę Ci polecić, to trochę inny układ. Jeśli chcesz więcej szczegółów napisz proszę na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anol 20.05.2002 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2002 To ja, anol. Po wiekach nieobecnosci na forum postanowilam sie przypomniec. Stawiam swoj wymarzony domek w Modlnicy (to okolice Nico). Jestem na etapie instalacji i tynkow. No i tu mam problem. Poszukuje betoniarki (pozyczyc na okolo 3 miesiace lub odkupic). Moze ktos ma? To pilne.Wlasnie nadrabiam zaleglosci w czytaniu Grupy Krakowskiej i moge polecic firme REN-POL od okien drewnianych (maja swoj punkt w Wieliczce) bo sa atrakcyjni cenowo i jakosciowo. Uwazam ze warto sprawdzic ich oferte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts