Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

No nie same epitety i niedookreslenia :smile:

"jakas" lokalizacja - a co bys powiedzial na okolice Wieliczki? :smile:

"tej swojej chalupki" - no punkt widzenia od punktu siedzienia :smile:

"czy to Malopolska" - do wczoraj Wieliczka jeszcze byla w Malopolsce ale nigdy nie wiadomo :smile:

Jest rada Grupy Krakowskiej? - bomba, uwielbiam rady :smile:

Tatk, koniecznie bardzo pokornie prosze o zrobienie mnie czlonkiem honorowym, czlonki a zwlaszcza czlonkinie tez uwielbiam :smile:

Jak mozna dostrzec okiem nieuzbrojonym "swawolny" tez jestem.

• Odpowiedzi 30,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3527

• Agacka1719499039

2723

• pitbull

2291

• zbyszekP

1611

Najaktywniejsi w wątku

pitbull: Inwigiluję Cię nie w celach statystycznych,emerytalno - rentowych czy podatkowych jak niecnie insynujesz lecz wyłącznie z powodów budowlano-towarzyskich.

Centrala nam nie meldowali, że kol. pitbull znaczy też z Małopolski.

Ja buduję z "drugiej strony" Wieliczki - więc, może wpadniesz kiedyś (z tego co pamiętam sporo jeździsz).

Alanta: Nullo problemo, w razie czego stworzymy "wywalona wywrotowa grupe kosmopolitow" w skrocie WWGS i wszyscy radykalowie i majacy zdanie na "nie" oraz malkontenci sa nasi. Znaczy ze 80% spoleczenstwa przystanie do nas :smile:

Andrzejp: Ale nie jestes z nadzoru budowlanego?

Ukrywam sie, nie do wiary, ale niektorzy mnie maja dosc :smile:.

To znaczy gdzie budujesz? Przez Dobczyce tez czasami smigam. Jak czas pozwoli to to czemu nie.

Majka: przyłączam się do uwagi pitbulla o kontynuacji dziennika. Właśnie mam zamiar zweryfikować Twoje namiary na drzwi wewnętrzne. Trzymaj się ciepło i wesoło. Widzę...widzę...widzę... jak siedzisz przy kominku... za oknem wali śnieg ... drwa trzaskają jasnym płomieniem ... siedzisz odprężona, jest ci przyjemnie ciepło... widzę, jak mąż niesie Ci parującą kawę ...

o qcze, sorry to mój Szef :smile:)

<font size=-1>[ Ta Wiadomość była edytowana przez: andrzejp dnia 2002-05-15 14:55 ]</font>

Wszystko zależy czy ma to być luksusowy dach czy nie. :razz:

Podobno są ekipy, które przyjeżdżają /albo szef ich dowozi/ na całe dniowki. Mają swój własny wikt, ew. dowozi im się mineralkę.

Zajmują się np. tynkowaniem, stawianiem murów, wykończeniówką itp. Rozlicza sie robotę z szefem. Ja wiem, że coś takiego istnieje ale nie wiem jak ich znaleźć.

To ja, anol. Po wiekach nieobecnosci na forum postanowilam sie przypomniec. Stawiam swoj wymarzony domek w Modlnicy (to okolice Nico). Jestem na etapie instalacji i tynkow. No i tu mam problem. Poszukuje betoniarki (pozyczyc na okolo 3 miesiace lub odkupic). Moze ktos ma? To pilne.

Wlasnie nadrabiam zaleglosci w czytaniu Grupy Krakowskiej i moge polecic firme REN-POL od okien drewnianych (maja swoj punkt w Wieliczce) bo sa atrakcyjni cenowo i jakosciowo. Uwazam ze warto sprawdzic ich oferte.