dobrzykowice 24.02.2004 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Nie obraź się Jaro ale tak się w tym momencie czuję jakby to bylo za karę. Dlaczego? Jak nie chcesz to ja mogę Ciebie zastąpić w końcu wrocek od krakowa do z jakieś trzy rzuty beretem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 24.02.2004 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Aga masz racje No to Krzysiek niech bedzie honorowym konsulem z prawem udzielania azylu My tu dyskutujemy a Dobrzykowice chce wladze przejac, rewolucje wywolac - Drugi Henryk Walezy tylko z Wroclawia Piotrek 1 - dobre ceny na dachowke mial podobno Podwyszynski. Cena zalezy od ilosci, warunkow platnosci, musisz negocjowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 24.02.2004 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Pitbull, dzięki Sprawdze na Niwy. czy ktos ma jakieś rady w sprawie okien?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 24.02.2004 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Piotrek1 - Dobrą ofertę dał mi kiedyś OknoPlus http://www.oknoplus.com.pl. Podwyszyński też był najlepszy chociaż mnie interesowała dachówka Creatona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.02.2004 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Nie chodzi o formalną stronę tylko o praktykę: mnie tu teraz nie ma a Krzysztof szaleje wszędzie. Co prawda nie sam , ale jakoś tak głupio Agckę na ojca GK ? Więc kgadzina, bo pitbull napewno się wymiga . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.02.2004 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Czas uplywa, dzieci dorastają, nie potrzebują opieki. a nawet powiem więcej, juz jej nie chcą. Stare zgredy usuwają sie wtedy na bok, tam gdzie jest bezpieczniej. Zawsze to lepiej odejśc samemu niż zostać zaprowadzonym do lasu, aby tam zginąć z glodu lub żeby rozszarpaly lwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 24.02.2004 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Piotrek okna sprawdź w firmie JUSTA. Tel. biuro handlowe Kraków ul. Kalwaryjska 9 - 012 / 6567243Zakład produkcyjny w Kobielniku k. Wiśniowej - 012 / 2717178 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 24.02.2004 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 dzięki KGadzina i Zbyszek. Od nich mam już oferty, ale oknoplus trochę drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 24.02.2004 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Czas uplywa, dzieci dorastają, nie potrzebują opieki. a nawet powiem więcej, juz jej nie chcą. Stare zgredy usuwają sie wtedy na bok, tam gdzie jest bezpieczniej. Zawsze to lepiej odejśc samemu niż zostać zaprowadzonym do lasu, aby tam zginąć z glodu lub żeby rozszarpaly lwy. Majka Nie strasz mnie ... ... umrzeć w samotności w pokoju ... zagryziona przez owczarka alzackiego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 24.02.2004 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Czas uplywa, dzieci dorastają, nie potrzebują opieki. a nawet powiem więcej, juz jej nie chcą. Stare zgredy usuwają sie wtedy na bok, tam gdzie jest bezpieczniej. Zawsze to lepiej odejśc samemu niż zostać zaprowadzonym do lasu, aby tam zginąć z glodu lub żeby rozszarpaly lwy. Jakie dorastają ja tam czujęsiewciąż młodiutka i nietknieta zębem czasu A co do zaprowadzenia do lasu to wiesz.....wszystko zależy kto prowadzi Majka wieki całe co tam słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 24.02.2004 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Cześć. Zazdroszczę wam spotkania w W-wie. Moze wybiorę sie na nastepne. Czy możecie jako starzy wyjadacze podac namiary na skład z tania dachówkę Robena i sklep z dobrymi oknami PCV ( dodry stosunek ceny do jakosci). Chcę trochę uciec przed Vatem. Zamierzam jak , tylko puszczą sniegi zacząć budowe w Krakowie, przy Kwiecistej (piekna nazwa a dom (W zawilcach z Archonu po przeróbkach) . Możecie coś pomóc. Witaj Piotrek1. Sorry, że nic Ci nie doradzę, mam za to fajnego producenta okien drewnianych. A dachówki kupowałam w DachStylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 24.02.2004 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Od nich mam już oferty, ale oknoplus trochę drogi. Piotrek1 - Hm. Mnie ten temat interesowal w jesieni zeszlego roku. Wtedy OknoPlus dal mi calkiem duzy rabat (25%). Co prawda w końcu i tak zdecydowalem sie na okna drewniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 24.02.2004 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Czas uplywa, dzieci dorastają, nie potrzebują opieki. a nawet powiem więcej, juz jej nie chcą. Stare zgredy usuwają sie wtedy na bok, tam gdzie jest bezpieczniej. Zawsze to lepiej odejśc samemu niż zostać zaprowadzonym do lasu, aby tam zginąć z glodu lub żeby rozszarpaly lwy. Majka a ty czemu o Jaro mówisz że jest starym zgredem? Oj chyba nie ucieszy sie on jak to poczyta.... I jeszcze mu życzysz rozszarpania przez lwy? Koszmar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 24.02.2004 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 A z jakiej firmy zbyszek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 24.02.2004 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Urzędowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.02.2004 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Zawsze to lepiej odejśc samemu niż zostać zaprowadzonym do lasu, aby tam zginąć z glodu lub żeby rozszarpaly lwy. Majka a ty czemu o Jaro mówisz że jest starym zgredem? Oj chyba nie ucieszy sie on jak to poczyta.... I jeszcze mu życzysz rozszarpania przez lwy? Lwy czy inne lamparty - rozszarpuje zawsze jakaś gadzina . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.02.2004 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Jaro juz ci przekazal bulawę. Ja piszę o sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 24.02.2004 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Jaro juz ci przekazal bulawę. Ja piszę o sobie. Smutne rzeczy piszesz, po co ? przecież dzisiaj jest śledzik a nie zaduszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 24.02.2004 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Majka - Przekazywanie ma to do siebie ze jest przekazujący i odbierający. A tu jednego z nich zabrakło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 24.02.2004 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 O rany ... Krzysiek, jaka roznica raz Ty przkazujesz innym razem Tobie przakaza ... bierz chlopie tylko sie ladnie usmiechaj. Jak w zyciu "raz kopia Ciebie, innym razem Ty sie nie zgadzas kopac, wiec kopia znowu" Majka ale Cie depresja dopadla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts