Agacka1719499039 24.02.2004 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 A my własnie jesteśmy tu od tego,żeby nie poddawać się depresjom i pomagać z nich wyciągać najbliższych A ja dalej jestem zdania że rodziców się nie wybiera !!! Jak założyłi ten bajzel to są za niego dalej odpowiedzialni!A my będziemy ICH dzielnie wspierać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 24.02.2004 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Majka - Przekazywanie ma to do siebie ze jest przekazujący i odbierający. A tu jednego z nich zabrakło.... ekhm, ekhm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 24.02.2004 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 DOBRZYKU! Kciałeś cuś powiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.02.2004 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 dobrzyku - przywołuje Cie do porządku !!! dbac najpierw o grupę swą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 24.02.2004 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 No i pomysł ze zrobieniem ojca z syna (marnotrawnego) ma kilka podtekstów: 1) ewangeliczny 2) kazirodczy Chce ktoś takiego nowego tatulka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 24.02.2004 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Jak mi pokazesz wyciag z RoR-u to Ci powiem , czy Cie chce i Czy Cie na mnie stac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 25.02.2004 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 No to teraz możemy się czuć nie tylko osieroceni, ale i niechciani... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 25.02.2004 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Dzień Dobry! A cóż tu za spory o ojcostwo i sieroctwo! Krystian .. DNA jakieś trza wydłubać i do analizy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 25.02.2004 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Jak mi pokazesz wyciag z RoR-u to Ci powiem , czy Cie chce i Czy Cie na mnie stac Jak to będzie wyciąg tylko z ROR-u to na pewno mnie nie będziesz chcial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 25.02.2004 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 No i pomysł ze zrobieniem ojca z syna (marnotrawnego) ma kilka podtekstów: 1) ewangeliczny 2) kazirodczy Chce ktoś takiego nowego tatulka? Ciężkie czasy nas czekają .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.02.2004 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Witam i życzę miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 25.02.2004 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 eeee tam krakowiacy tragizujecie , my już od prawie roku jesteśmy sierotkami marysiami ..... ojciec się już do nas nie przyznaje....nie chcie nas znać .... eeech nic tylko się spotkać na piwie i ponarzekać na ciężkie czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 25.02.2004 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Jest wyjście. Jaro - zostań dziadkiem, wtedy będę mógł zostać ojcem. W ten sposób rozwiążemy podtekst ewangeliczny. Podtekst kazirodczy rozwiążemy znajdując nową matkę, ale to wymaga zeby obecna została babką...... hmmmmmm.... no tak..... powiedziałem to..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 25.02.2004 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Krzysiek - przedni pomysl. W grupie tylko baby z dziadem brak Jesli zostaniesz nowym ojcem to matke sobie dobierzesz ... no ... kombinuj, kombinuj ... nie jest zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stóweczka 25.02.2004 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Witam!Szczerze mówiąc, to już się pogubiłam kto jest ojcem kto dziadkiem a kto synem marnotrawnym. A matka? Wiem już, że nic nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 25.02.2004 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Może z innej beczki. Czy ktos wie gdzie w Malopolsce jest budowany lub zostaz zbudowany dom wg. projektu "W ZAWILCACH" Archonu. Chciałem zobasczyc pogadać, też taki buduję. Najbliższe są pod Wa-Wą i k. Poznania. bedę wdzięczny za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.02.2004 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Jest wyjście. Jaro - zostań dziadkiem, wtedy będę mógł zostać ojcem. W ten sposób rozwiążemy podtekst ewangeliczny. Jak widzę, zrobił się z tego dramat w kilku aktach pt: DZIADY. Autor: KGADZINA. Odnośniki ewangeliczne nie są konieczne, albowiem mianowałem się SAMOZWAŃCZYM OJCEM grupy. Ojcuj nam zatem KGADZINO długo i szczęśliwie ku pożytkowi Grupy całej. jaro DZIADEK GK (z nominacji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 25.02.2004 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Krzysiek - przedni pomysl. W grupie tylko baby z dziadem brak Jesli zostaniesz nowym ojcem to matke sobie dobierzesz ... no ... kombinuj, kombinuj ... nie jest zle http://www.murator.com.pl/forum/zdjecia/101_0107.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 25.02.2004 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Może z innej beczki. Czy ktos wie gdzie w Malopolsce jest budowany lub zostaz zbudowany dom wg. projektu "W ZAWILCACH" Archonu. Chciałem zobasczyc pogadać, też taki buduję. Najbliższe są pod Wa-Wą i k. Poznania. bedę wdzięczny za info. Na jakim etapie budowy jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 25.02.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Jaro sformulowanie "ojciec z wyboru" mnie powalilo Krystian - cos jest na rzeczy Stoweczka - porobilo sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts