kgadzina 26.02.2004 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 Królewny tak mają.... A moi królewicze to myślisz lepsi są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 26.02.2004 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 Czekałeś aż oczy zamknę, aż sen wystawi swą twarz. Pamiętam dobrze tę bajkę i lampę i Twoją twarz... Ale się rozmarzyłam przez to królestwo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stóweczka 26.02.2004 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 Kto wie? Wszystko się może zdarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 27.02.2004 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Gdy głowa pełna marzeń...... Dzieńdoberek śpiochy w ten najmilszy dzień tygodnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 27.02.2004 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Tak ogólnie pytam, mam poprostu fajne namiary na wykonawców, ale wszyscy od wykończeniówki. To ja też poproszę o te namiary. Chociaż my w tym roku zamierzamy wybudować tylko stan surowy otwarty, ale kontakty przydadzą się na zaś... Piotrek1 - wysłałam ci na priva Joanka77 - wysłałam na maila. Jeżeli skorzystacie z jakiegoś mojego namiaru, dajcie znać czy według was jest ok, wówczas będę mogła ich dalej polecać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 27.02.2004 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Tak tak proszę testować te wszystkie ekipy i namiary tych sprawdzonych trzymać dla budujących w innym terminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 27.02.2004 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Mam dobrą firme która robi schody -dy -dy -dy..... To wprawdzie troszke później się przydaje ale warto to wiedzieć ZANIM się coś nie uda.... Dzień dobry wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 28.02.2004 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2004 Spóźnione dzień dobry ! Schody w domu dobra rzecz, mogą się przydać zwłaszcza że mamy użytkowe poddasze Poproszę o te namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 28.02.2004 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2004 Samotnie na strazy ... czyli normalnie ... jak przystalo na psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stóweczka 28.02.2004 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2004 Wszyscy poszli gdzieś sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 29.02.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2004 I pewno szybko nie wrócą bo wszystko zasypało... Takiej zimy to ja się w tym półroczu już nie spodziewałem. Ale szufla w dłonie i odgarniać, odgarniać, bo jutro to nawet czołgiem nie wyjedzie z garażu Hu hu ha Hu hu ha Nasza zima zła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stóweczka 01.03.2004 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 Dzień dobry wszystkim.Chyba was jednak zasypało. A może podwyżki cen odjęły wam mowę?Tak czy inaczej miłej pracy życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.03.2004 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 Odkopany - choć nie całkiem - melduję się na posterunku. Ale się naszuflowałem w ten weekend. Zwały śniegu sięgają parapetów a większość posadzonych jesienią krzewów zniknęła pod śniegiem. Pomyśleć, że dwa lata temu o tej porze murowałem już ściany parteru.W stronę Dobczyc widać tylko metrowe zaspy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 01.03.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 Jaro - a w stronę Krakowa widać cokolwiek? Bo jesli nie to pewnie usypane przeze mnie zwały śniegu są winne Ale mimo wczorajszego szuflowania auto dziś i tak bawiło się w czołg. A najgorszy był wał usypany przez pługi na wylocie mojego dojazdu do głównej ulicy. Całkiem jak w Massachusets.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 01.03.2004 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 aaa ... BO Ty pewnie z tych zawodnikow ktoryc snieg z posesji spychaja na droge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 01.03.2004 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 Akurat odwrotnie - przeciez moja pozesja w głębi się znajduje. I tylko wylot drogi mej do ulicy głównej sięga. A te łobuzy z RDP mają to gdzieś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 01.03.2004 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 Mam dobrą firme która robi schody -dy -dy -dy..... Witam, Byłbym wdzięczny za przesłanie namiarów na tę firmę, jeżeli robi ona schody drewniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 02.03.2004 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Joanka i Zbyszek - zajrzyjcie na prywatne wiadomości.A widok moich schodów w różnych fazach ich powstawania moge przesłac mailem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 02.03.2004 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Zajrzeliśmy i dziękujemy. Chętnie oglądnęlibyśmy sobie również zdjęcia. Do pełnego szczęścia potrzeba by mi było jeszcze solidnego kominkarza i firmy, która zechciałaby solidnie ułożyć bruk z kostki. Czy są jakieś sugestie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 02.03.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Zbyszku - a dużą masz skrzynkę mailową? bo nie chciałbym jej zapchać. To może wyślę partiami po kilka zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts