Krystian 17.03.2004 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Pamiętam, pamietam bo zgrzeszyłem i pozazdrościłem ... tych wędrownych pitowi , bo sam takich na wolności nie widziałem... choć niejedne pierzaste stworzenie obserwowałem i rozpoznałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.03.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Dzień Dobry. Dzisiaj "posiadlam" nowe doświadczenie o pieknej nazwie kontakt z "błekitną linią" Pierwszą rozgrywke przegrałam sromotnie, drugą - wygralam. Teraz czeka mnie dogrywka. Zobaczymy, czyje bedzie na wierzchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 17.03.2004 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Majka Ja z "błękitną" miałam już dwa starcia. Teraz zgłaszam awarię na błękitną a później dzwonię do firmy, która tu w Krakowie zajmuje się naprawami i dostaje zlecenia od błękitnej i rozmawiam już z konkretnym gościem, kiedy przyjedzie i naprawi. Gdybym liczyła na błękitną (jak przy pierwszym starciu) to moją sprawą zajęliby się po trzech dniach. A konkretną skargę napisałam i dostałam "rekompensatę" za dni kiedy telefon był odłączony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.03.2004 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Alez Kasiu, trochę poczucia humoru. Ja dostałam fakturę z dziwna kwotę i 3 faktury korygujace do niej. Ale żadna z sum sie nie zgadza Jak nie liczyc zawsze wyjdzie, ze są mi winni 200zł. Pierwsza batale przegrałam, bo babka zarządala daty podpisania umowy z TP na ten nr. telefonu /mam 3 linie/ . czort wie, gdzie jest ta umowa. Druga batalia, polegala na podejściu innej babki i zalożeniu sobie hasla Dogrywka jest nieskonczona, haslem sie przedarlam, faktury istnieja, wszystko mam zaplacone, nie wiadomo jak to wyprostować. Chyba jeszcze sobie z nimi pogadam. A jak cos "pada" telefonuje do instalatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.03.2004 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 A najbardziej podoba mi sie historia gościa, ktory poprosil poprzez błekitna linię o zmianę numeru zastrzezonego........ i dostał go, ale nie mogą mu go podac bo jest........zastrzezony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 17.03.2004 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Majka ... jeżeli chodzi o "błękitną" to nie mam poczucia humoru ... wręcz ... zamieniam się w bestię Zgłosiliśmy tylko zmianę pakietu ISDN a oni odłączyli nas na prawie tydzień ... nikt nie wiedział dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 17.03.2004 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 I bardzo slusznie ... co by to bylo jakby kazy chcial poznac swoj zastrzezony numer - to wtedy przestalbt byc zastrzezony ... ech Wy moje pamietliwe sokoly wedrowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 17.03.2004 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 hej, hej, hej sokoły.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 17.03.2004 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 no to sie przeniescie do Tele2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.03.2004 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Dlatego też, nie wykonuję zadnych gwałtownych ruchów. Poczekam na kolejne korekty faktur, a nie będę /zgodnie z radą panienki/ placic pomniejszona kwote. Bo przeciez natychmiast odetną mi telefon pod ktory mam podpięta neostradę A absurdów trzeba się smiać, inaczej zwariujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 17.03.2004 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 No ale nie mozna sie im poddawac - metoda partyzancka - atak i unik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 17.03.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 A absurdów trzeba się smiać, inaczej zwariujemy Majka. Ale głupotę trzeba tępić. Np. Absurd ... jak Lepper będzie prezydentem ... ja się śmiać nie będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.03.2004 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Wrogiem rozumu jest glupota. Nawet mnie nie strasz. Przecież on juz zapowiedział, ze zabierze tym co cos maja, a nie są w samoobronie i rozda swoim. Ale są pewne rzeczy, ktore trudno przeskoczyć, przykladowo np "błekitna linia" TP S.A. To, ze sie smieję, nie oznacza, ze puszczam im płazem. Poprostu robie rachunek mozliwych zysków i strat. Jak na nich nawrzeszczę to odetna mi /przez pomylke neostradę/, a wtedy moge iść na dlugi urlop i na utrzymanie z pensji męża. Zauwazylam też, ze potyczki z absurdami wprowadzaja pewne urozmaicenie do monotonnego zycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 17.03.2004 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Taaa i powiekszenie oraz nadmierny rozwoj trzustki oraz gruczolow nadnercza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 17.03.2004 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 A ja ... z nerwów zaczynam dwa razy więcej jeść. A podobno niektórych stres zjada ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 17.03.2004 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Ale tylko tych co nie sa chudzi, inaczej stres nie ma co jesc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 17.03.2004 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 protestuje! mnie jakoś nie zjada tylko raczej się pastwi i oddaje co swoje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 17.03.2004 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 A to jakis wredny stres mutacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.03.2004 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Zgłosiliśmy tylko zmianę pakietu ISDN a oni odłączyli nas na prawie tydzień ... nikt nie wiedział dlaczego. Toż to tak oczywiste, że aż dziw, że się dziwisz . W TPSAowym systemie CRM, ktory przyjmuje te zgloszeniu z BlueLine zmiana pakietu rozbita jest na 2 (słownie dwa) zdarzenia: ODŁĄCZENIE starego pakietu i PODŁĄCZENIE nowego. Powstają zatem 2 zlecenia serwisowe: na jedno odłączenie i drugie na przyłączenie. To na odłączenie idzie tzw. "szybką ścieżką" i pojawia się u instalatorów b.szybko. To drugie wymaga przejścia przez system bilingowy w celu podłączenia do właściwego konta, zmiany w fakturze dla abonenta itd, a to NIE JEST szybka ścieżka. Tydzień to niewielki opóźnienie, znam takich, którzy czekają po 3 miesiące... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 17.03.2004 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Normalnie pocieszyciel strapionych ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts