Majka 18.03.2004 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Dzień Dobry. Kasia, pomęcz ich trochę, postrasz gazetą, wydobądx nr. telefonu do goscia, ktory podłacza kabelek. Ja mam tylko do faceta od neostrady. Jaro, poszukaj wśrod kumpli, jakiegoś dojścia. jak mozesz pozwolic aby Kasia byla odcietaod swiata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 18.03.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Moze ma w tym jakis cel tajemny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.03.2004 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Sądzisz, ze mysli tez o wspólnocie grupowej, czy tylko o sobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 18.03.2004 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Męczę gościa od kabelka, błagam kobitkę od przyspieszania gości, słucham obiecanek, i czekam ... do 12 podobno mam mieć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 18.03.2004 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Ja wiem ze na TP najlepiej dziala stres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 18.03.2004 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 jest jest działa działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.03.2004 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Uff, to dobrze, bo już mam dość siedzenia na tym słupie . Jakieś duże sokoło-podobne zaczęły krążyć, tak dziwnie patrzą i kraczą brzydko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.03.2004 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Jaro został słupnikiem A ja naiwnie sądzilam, ze te kabelki włącza sie w jakiejś klimatyzowanej, skomputeryzowanej sali, gdzie ekipa od "przyłączania" wybiera losowo szczęsliwców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.03.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.03.2004 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 A ja naiwnie sądzilam, ze te kabelki włącza sie w jakiejś klimatyzowanej, skomputeryzowanej sali, gdzie ekipa od "przyłączania" wybiera losowo szczęsliwców. Gwoli ścisłości, tak to robią ale z odłączaniem . Podłączanie jest gorsze bo trzeba chodzić po słupach i studzienkach kanalizacyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.03.2004 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Tak robią przyłączając nowych szczęśliwców. Ale do tych starych, nie muszą juz chyba ciągnąć nowego kabelka i wpinac w tablicę rozdzielczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.03.2004 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Ale do tych starych, Jakich starych ? Takich co byli a potem przestali się tepsić ? I potem znów chcieli ? Znasz takich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.03.2004 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Znam Co prawda wirtualnie, ale znam. To Kasia, tepsila sie i chciala sie znowu tepsić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 18.03.2004 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Uwaga: przestałam się tepsić nie na swoje życzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.03.2004 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 na swoje, na swoje Nieznajomość zasad panujacych we wspanialej firmie TP S.A. nie tłumaczy braku ich stosowania Jak zmienialam łącze stałe SDI na neostradę, zapytalam panienki, jak to sie odbywa /podpiecie pod ten sam numer telefonu/. Ona mi rzecze " ja zaznaczam w systemie pani rezygnację z Sdi, a pani jak skonfiguruje sobie neostradę, to instalatorzy podłączą". Więc pytam " a skąd oni będą wiedzieli kiedy to uczynić? Ona na to "wszystko podłączaja po kolei" Numeru telefonu oczywiście do instalatorów nie mogła mi podać /tajemnica firmy/, więc skorzystalam ze starego telefonu do gościa od SDI, który uległ mojemu "czarowi" i dał mi namiar na P. Adasia od neostrady. Tak więc udalo mi sie bezbolesnie przejść ten etap. Ci, ktorzy maja slabe nerwy powinni zmienic operatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 18.03.2004 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Ja również przeżyłam swoja przygodę z Błękitną Linią . W październiku 2003 r usiłowałam zmienić abonament na niższy. Udało mi się dopiero w styczniu 2004 r po kilku rozmowach co miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.03.2004 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Dzień Dobry. Kwiatki sie pojawiły na mojej łące. Zaraz mój komp będzie przechodził operację odmladzającą - jak przezyje to sie odezwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 19.03.2004 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Dzieńdoberek! Wiosna! Jak cudniście! Mam pytanko: znajomy szuka domku lub części domku do wynajęcia w okolicach Krakowa /20km/że o pracy nie wspomnę -fotografik zawodowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.03.2004 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Daj jakiegoś maila kontaktowego , żeby można było popytać o ten domek. U nas też kwitną jakieś krokusy i inne pierwiosnki. Zmieniać już te opony czy jeszcze poczekać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 19.03.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Dzień dobry wszystkim! :D:D Wiosna wiosna..... u mnie dzis skakał po czereśni jeden mały dzięcioł Cudniście! Jaro - nie wiem jak ty ale ja czekam z oponami zawsze do 1-3 maja. A w przyszłm tygodniu już zapowiadali deszcze ze śniegiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts