kgadzina 06.02.2003 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2003 Nie, to swój własny wróg. Dobrze znany. SNIEG.!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.02.2003 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2003 A jak trzyma się Twój beton? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 06.02.2003 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2003 Ciągle nie chce przeciekać. I nie ma na to rady. Martwi mnie kto u Ciebie zrobi łopatowanie śniegu przed domem? Bo u mnie wiadomo kto - ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.02.2003 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2003 Nie martw się tylko przyjedź Żartuję, jeżdżę po kopnym śniegu, mam pewną wprawę - kiedyś mieszkałam w górach. Jak będzie b. źle, to chwycę się za łopatę /70 m drogi dojazdowej/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 06.02.2003 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2003 Ja mam 90 m drogi, ale odśnieżam tylko 10 m przed garażem. A potem - dobrze że mam opony zimowe. No muszę lecieć zobaczyć czy dom wystaje spod śniegu czy nie. Do jutra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 06.02.2003 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2003 A ja mam odniezone nim wyjdę Jak to w bloku. Tak powaznie, to jasna gęś mnie bierze, ze nie moge tu zaglądac w godzinach, kiedy Wy najczęściej jestescie. Nie wiem kiedy ten problem usuną nam w pracy, gdyz 2 informatykow nie podjęło sie tego zadania. A ten 3 najważniejszy przyjedzie przy okazji wiekszego "nawalenia". Więc nadal odczuwam tesknotę za Wami podczas intensywnie wykonywanej pracy. Trzymajcie się ciepło Takiego śniegu to się juz nie spodziewałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 07.02.2003 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2003 Lepiej sie cieszcie ze macie okazje popracowac troche na swiezym powietrzu i dotlenic szare komorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 07.02.2003 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2003 Popracować po pracy? Po ciemku? Ja tak wczoraj troche popracowałem. A dzisiaj znów jestem uboższy o parę szarych komórek. Dlaczego? Zobaczyłem rano jak śnieg zniweczył moje wczorajsze łopatologiczne starania. I taki efekt - sy(zy)fowa praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 07.02.2003 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2003 Przciez dzisiaj padalo mniej niz wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 07.02.2003 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2003 Padało mniej - to prawda, ale za to wiało mocno i połowę roboty mi skasowało (tzn. zawiało) Mam teraz zawiany podjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.02.2003 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2003 Ja jeszcze nie odkopywałam, chociaż nieźle mi podjazd zawiało. Moje autko jedzie jak traktor /dosłownie i w przenośni / i pokonuje narazie wszystkie zaspy. Łopatę mam /na wszelki wypadek/ przygotowaną - stoi przed domem, do bagażnika zapakowałam zmiotkę. Brak mi tylko saperki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 07.02.2003 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2003 I paru granatow w mundurkach Dochodze do przekonania ze na nasze warunki samochod najlepszy jest z wysokim podwoziem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 07.02.2003 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2003 Gdzies to widzialem w komisie do kupienia czołg (jakas starsza wersja ale nowsza niz T-34 ). Kwota okolo 20 000 - 25 000 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 07.02.2003 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2003 Kiedyś na bocznicy w Płaszowie stał taki niebieski, ale bez wieży i z lemieszem do śniegu. Oj, taki to by odśnieżył drogi od Żbika do Wieliczki....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 07.02.2003 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2003 Znajomy przyczepia do Opla Frontery brone z obciazeniem i odsnieza swoja droge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 07.02.2003 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2003 A mój sąsiad przypina drewniany trókąt (pług-samoróbka) do konia, staje na tym i jazda!!!!!!!! :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.02.2003 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2003 Ostatnio nie ma u nas tak snieznych zim, żeby inwestować w pługi. Ale gdyby tak - traktorek z wymienną kosiarką na wirnik do odśnieżania Tomek miałby fajną zabawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 07.02.2003 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2003 Jednak taniej wychodzi sąsiad z koniem. Drogi przetrze, a za to może sobie skosić trawę dla kóz i krów i reszty domowej gadziny:grin::grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.02.2003 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2003 Ja mieszkam na wsi, ale tutaj mało kto trzyma jakąś gadzinę Nie opłaca sie im. A Ty mieszkasz w mieście i Twój sąsiad ma konia, kozy, krowy itp Świat wywrócił sie do góry nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 07.02.2003 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2003 Majka gdzie miszkałaś w górach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts