Piotrek1 30.03.2004 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 AISHAN - na jaki jesteś etapie ? Podłogówkę jaką będziesz miał - wodną czy elektryczną. Będziesz też miał/a kominek ?? czy w podgrzewannie cwu i co ? Co do kredytu to potwierdzam PKO BP. Podpisałem umowę w połowie marca na 1,82% na CHF ( wkład własny 50-75%). Warunki Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 30.03.2004 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Witam wszystkich Jaro drzewka (śliwa, czereśnia i wiśnia) zostały posadzone w poniedziałek i już na szczęscie nie ma śniegu na działce. Ciekawe czy sie przyjmą ? Z tych posadzonych zeszłej jesieni przyjęła się tylko jedna jabłonka z czterech drzewek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.03.2004 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Z tych posadzonych zeszłej jesieni przyjęła się tylko jedna jabłonka z czterech drzewek. O której jesieni myślisz: w 2003 czy w 2002 roku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 30.03.2004 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 o 2002 r A w 2001 r posadziliśmy brzoskwinie i orzecha włoskiego. Orzech chorował całe lato 2002 a brzoskiwnia była ładna, w 2003 było na odwrót. Chyba nie mamy "ręki" do drzewek. W sumie na 6 drzewek mielismy 2 zdrowe. Zobaczymy co bedzie w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.03.2004 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 o 2002 r A w 2001 r posadziliśmy brzoskwinie i orzecha włoskiego. Orzech chorował całe lato 2002 a brzoskiwnia była ładna, w 2003 było na odwrót. Chyba nie mamy "ręki" do drzewek. W sumie na 6 drzewek mielismy 2 zdrowe. Zobaczymy co bedzie w tym roku. hmm, sadzenie to raczej prosta sprawa , choć rośliny to istoty żywe, więc nie da się wszystiego wyliczyć najczęściej popełniany błąd przy sadzeniu to zbyt sucho dla korzeni, czyli więcej wody ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 30.03.2004 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 AISHAN - na jaki jesteś etapie ? Nawet mnie nie stresuj!!! [tym pytaniem znaczy się] Po Świętach mam nadzieję zacząć, wszystko w proszku, miotam się za materiałami, ale to dopiero początek, niestety większość chyba kupię już z 22VAT-em. Z pozytywów - mam materiały na dach [od czegoś trzeba zacząć ], dzisiaj oglądałem okna w Skrzydlnej - nie najgorzej zrobione, ale znowu żonce kolor nie pasi za bardzo, więc negocjujemy - bo cena wprost rewelacyjna - i to z pomiarem przed, dostawą i montażem. Tu znowu pytanko do Zielonej! - jak okna - też od nich i są ok??? Pozdrawiam wszystkich Aishan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbasia 31.03.2004 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Wstawać śpiochy-słonko świeci!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 31.03.2004 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 oj, świeci swieci! Dzień Dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 31.03.2004 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Czesc towarzyszom niedoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbasia 31.03.2004 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Właśnie wyczytałm,że kociołki mają więcej kosztować a ja nadal nie wiem co kupić HELP! Czy ktoś z was ma kotłownię gazową która obsługuje podłogówkę, grzejniki.cyrkulację, c.w.u jest dobra(czytaj tania)-nie chcę kondensata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.03.2004 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 31.03.2004 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Ale piekny dzień. Prawdziwa wiosna . AISHAN - a to wszystko przed tobą , myślałem,ze już masz jakiś stan surowy Co do żonek to masz rację, lepiej wywieść je na 500 km od placu budowy na czas prac i spokój To myślę, że bedzie w kontakcie na nt. ogrzewania, bo mamy chyba podobne plany jak chodzi o rodzaj i zakres oraz funkcje ogrzewania. Czy na drzwi (wewnętrzne) w Skrzydlnej też patrzyłeś.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 31.03.2004 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Tu znowu pytanko do Zielonej! - jak okna - też od nich i są ok??? Aishan Okna mam z firmy REN-BUD z Wieliczki drewniane, mahoń meranti - drzwi wewnętrzne były kolorystycznie dobierane do tych okien. Teraz wybrałabym okna sosnowe, bo drzwi mam sosnowe i wyglądają ekstra, a mahoń meranti - wygląda trochę jak okleina. Ale z jakości okien jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.03.2004 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Piotrek, są żony, których sie nie da wywieźć 500km od budowy. Jedno zycie, tak nim szastasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 31.03.2004 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 AISHAN- gdzie budujeszw Krakowie? Barbasiu. powoli ,spokojnie, bo mozna kupicv, coś czego będzie się potem załować.Ja kupuje, też ale powoli i z rozmysłe, (gdzie magazynować, czy jest o potrzebne teraz a nie za rok ( np. płytki ) Bo można zwariować. Może wejdzie tez ta ustawa o zwrocie Vatu - pisza o niej dzis w "RZ", a może spadną ceny bo bedzie zastój na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.03.2004 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Czy ktoś z was ma kotłownię gazową która obsługuje podłogówkę, grzejniki.cyrkulację, c.w.u jest dobra(czytaj tania) no..., mam Buderusa, jest tania, bo jest dobra tzn. nie psuje się i tanio grzeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 31.03.2004 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Witam po jakby dłuższej przerwie. Ja też mam Buderusa z powodów, które podał Jaro. Tyle, że piec jest jeszcze w pudełku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 31.03.2004 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Jakby czesc Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbasia 31.03.2004 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 A te Buderuski to oczywiście z zasobnikiem? Gdzie kupowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 31.03.2004 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Te Buderuski to z własnym zasobnikiem czy osobnym, jakie typy?? Też jestem zainteresowany ( do podłogówki, kominka i c.o, i cwu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts