Piotrek1 02.04.2004 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Majka jakie monstrum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.04.2004 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 ........tajemnicze....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 02.04.2004 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 w domino 2 byly jakies jasne grsy na promocji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 03.04.2004 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2004 Dziiiieeeeńńńdoooobryyy Kraaakóów! A piękny nam idzie. Trochę odpowiedzi. Piotrek - zacznę od gratulacji [przy okazji uwaga, że dzieciaki w sumie mamy w podobnym wieku]. W Skrzydlnej patrzyliśmy na drzwi i okna. Nasza znajoma projektant wnętrz i plastyk trochę krzywiła się na siermiężną jakość okien, niedoróbki w lakierowaniu drzwi zewnętrznych. Mnie tam drzwi bardziej podobały się niż okna. Trudno dobrać kolor - jak chcesz ciemne - to były kłopoty ze znalezieniem deseczki pokazującej kolor, ostatecznie pan pokazał paletę RAL-a. Drzwi wewnętrznych nie oglądaliśmy bo akurat nie robili, więc nie było - były zewnętrzne mnie tam się najbardziej z tego co widziałem podobały. Do tego pan pokazuje wytarte katalogii i mówi, że wewnętrzne zrobi jakie chcesz - a robią z sosny klejonki. Niestety łatwiej mnie będzie dobrać u nich drzwi, niż okna. AHA! wycena okien z sosny poniżej poziomu ceny okien z Oknoplastu, a dodatkowo w cenie montaż! Generalnie myślę, że to solidny mały zakład rzemieślniczy. Co do ogrzewania - to chyba mamy podobne pomysły - ja tam dzisiaj jadę zobaczyć kominki z płaszczem wodnym Makrotermu. Póki co nie mam pojęcia jaka podłogówka. Byłem uż w Womarze, Grudniku, jestem umówiony w Unitermie, na Parkowej jest firma która sprzedaje piece Wolfa - mają b. dobre opinie na forum, więc pewnie i tam zajrzę. Jestem otwarty na różne systemy - jeśli chodzi o podłogówkę. W Womarze proponowali dość tanie solary -Hewalexu - nie wiem co o nich myśleć. A buduję gdzieś chyba koło Barbasi [w Pychowicach znaczy] No to zasuwam po więźbę do Gaja - cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 05.04.2004 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Aishan to też w moich okolicach To będziemy w kontakcie nt. co i alternatywnych rozwiazan. Jak będzie coś wiedział to podziel info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 05.04.2004 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Hej Krakusy, pora wstawć, piekny dzień sie zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbasia 05.04.2004 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 . A buduję gdzieś chyba koło Barbasi [w Pychowicach znaczy] Super lokalizacja-prawda? Widzę,że spodobało ci się słówko''znaczy'' Muszę wyjaśnić,że zostawili nam go w spadku tynkarze,którzy ciągle mówili:znaczy tu szpalety robimy,znaczy ta ściana bez szlichty.znaczy puszki zostawić na wierzchu etc. Na marginesie , robili nawet nieźle ale straszne pijusy! ] Piotrek-zanosi się na to że w maju będziesz najszczęśliwszym facetem na Ziemi Teraz już wiem,skąd u Ciebie tyle optymizmu i życzliwości dla innych.Trzymam kciuki i mam nadzieję,że będzie to kolejna kobieta w waszym domu,która owinie sobie ciebie dookoła swojego małego paluszka Co do gresu-najtańszy był w Castoramie i W Praktikerze(za to Chiński?!)Największy wybór w Max Flizie na Zakopiańskiej, w Dominie na Mogilskiej,w Boz-2 na Klimeckiego-ale tam raczej w cenie od 100zł w górę.Jest też fajny sklep jak się wyjeżdża z Klimeckiego w kierunku Wielickiej.Niestety nie pamiętam jak się nazywa ale jak tam wrócę to dam dokładniejsze namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 05.04.2004 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Barbasiu będe zobowiązany Ja juz dawno mówiłem synowi,ze musimy się trzymać razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.04.2004 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Dzień Dobry wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 05.04.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Kgadzina, jaro, Majka, Pit ... czy już tej wiosny kosiliście trawę? Bo ja w sobotę odpaliłam kosiarkę ... na co sąsiedzi wywalili gały .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.04.2004 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 no cos ty. Narazie staram sie rozkopać kretowiska, robie skarpę, sprzątam po zimie itp. Pierwsze koszenie najszybciej za miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasanna 05.04.2004 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Dzień dobry bardzo!Ładna pogoda, chyba czas zaczynać.W sobotę geodeci nawbijali mi palików i..Powiedzcie mi ile powinna kosztować koparka, 60 PLN/h za Caterpiller'a to drogo czy tanio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.04.2004 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 A co geodeci powbijali paliki przed czy po zciągnięciu humusu? My placimy 50zl za godzine pracy koparki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 05.04.2004 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Ja płaciłem jakieś 3 tyg. temu 70 zł/h duża łyzka chyba 0,7m3 lub wiecej, obrotowa. Szybko się uporała z wykopem 4-5 godz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasanna 05.04.2004 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Humusu ani grama na całej działce (w jesieni szalał Staliniec)Ta kopara za 50 PLN to jaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 05.04.2004 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Zielona chyba ją słyszałem jak wizytowałem budowe u szwagra. Ty mieszkasz po prawej czy lewej stronie jak się jedzie od Wieliczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 05.04.2004 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Zielona chyba ją słyszałem jak wizytowałem budowe u szwagra. Ty mieszkasz po prawej czy lewej stronie jak się jedzie od Wieliczki? Po prawej ... Majka ... taka trawa u mnie była tydzień temu http://foto.onet.pl/upload/43/24/_238402_n.jpg a że rosła bardzo nierówno, to ją odpowiednio potraktowałam kosiarką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 05.04.2004 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 za kościołem ile metrów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 05.04.2004 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 A za koparko-spycharkę rok temu płaciłam 50 zł/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 05.04.2004 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 za kościołem ile metrów? Jak jedziesz od kościoła w stronę Kokotowa, to 250 m, mijasz ostry zakręt i skręcasz w drugą drogę po lewej i jakieś 100 m. Dom widać z drogi głównej i wygląda tak: http://foto.onet.pl/upload/39/91/_166668_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts