Majka 30.04.2004 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 30.04.2004 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2004 Wszystkie Krakusy już na weekendzie? MAJKA , miałem dzisiaj chwile i przeglądnąłem twó dziennik, muszę sie kiedyś , moze z przychówkiem wprosic do Ciebie, bo kilka pomysłow mamy z żoną podobnych do twoich, tylko,że twoje już zrealizowane i znasz ich zalety i wady. Jakbym sie nie ozywał po 3 maja, to znaczy że.....rodzimy. Bo komputer mamy tylko w pracy i biore 4 tyg. macierzyńskiego. Jak się pomagało przed to trzeba i po...... Miłego wypoczynku i pogody w UE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.04.2004 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2004 Zapraszam masz koniecznie nas zawiadomić, kiedy juz "urodzisz", Istnieja przecież kafejki internetowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 30.04.2004 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2004 Nie, no oczywiście. Majka, czy ty nie jesteś WAGA?? Bo jak czytałem dziennik to jakbym moja zone słyszał. Też podoba jej się to co drogie, wymagająca itp. Biedny ten twój Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.04.2004 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2004 Nie znam sie na znakach zodiaku, ale jestem WODNIK - to chyba gorsze niz Waga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 30.04.2004 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2004 To już musze porozmawiac w cztery oczy przy czymś.......... z Tomkiem i ustalimy wspólne co gorsze WAGA czy WODNIK chociaz na W.Na razie zbieram się juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.04.2004 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2004 Od razu "gorsze" Co Wy biedni mężowie byscie bez nas zrobili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 04.05.2004 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 Majka - Poszlibyśmy jak za dawnych dobrych czasów do Holliday'u na..... Witajcie wszyscy w kraju NIE RZĄDZONYM przez Leszka Millera! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.05.2004 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 Dzień Dobry. Od razu by po knajpach chodzili Polityke mam głęboko gdzieś. Za to powiem Wam, że wspaniale kwitną wisnie, grusza, rododendrony i zaczyna jabloń. Rozpoczęlismy walkę z mniszkami, ostami, perzem, babkami, pokrzywami itp. Jak narazie przegrywamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 04.05.2004 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 O! A u mnie grusza i czereśnie juz przekwitły, za to wiśnie bielą się jak panna młoda na weselu , a jabłonki od wczoraj obsypały się kwiatami. Przy wykoszonej trawie i ciepłym powietrzu to nic tylko bym siedział na powietrzu i wąchał... Wypowiedziałem wojnę mleczom i co dopadnę jakiś żółty kwiatek to cap! go do wiaderka. Ale kilka zdążyło mi się zabielić a jeden nawet dzieci wydmuchały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 04.05.2004 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 [b]MAMY SYNA !!!!!!! 2 MAJA godz. 16.00, 4420 g, 56 cm . Pawełek!!! Niedzielny chłopak i to na dodatek w swięta ( Dzień Flagi i Polonii). Jasiek jest strasznie dumny, ja też . Oglądał braciszka wczoraj w szpitalu, pogłaskał. Cóż 3:1 , chłopaki górą. Zapraszam wszystkich do kawiarenki . Krzysiu, święta racja z panem L.M.!!! [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 04.05.2004 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 Jestem po wypadzie majowym. Wspaniała pogoda, nawet leżeliśmy na piaseczku na plaży nad jeziorkiem. Po wieczornych meczach i nocnych ogniskach, bolą mnie wszystkie kości i gardło, starość nie radość. Przydało by się 2 dni odpoczynku po majówce.A przyroda to chyba oszalała, kosiliśmy przed wyjazdem, a tu znowu trzeba dziś kosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.05.2004 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 Cześć. Kto w pracy a kto się byczy - zaraz się zobaczy . Piotrek - GRATULACJE !!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martula 04.05.2004 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 Piotrek - gdziekolwiel teraz jesteś - moje gratulacje dla Ciebie i Żony . Toż to wielki smok z tego Pawełka .Niech się chowa zdrowo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 04.05.2004 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 Gratulki Piotrze! Wielkie gratulki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.05.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 Wspaniale sie spisaliscie. I jaka waga Przy srednim wzroście, ponad 4 kg prawie 4,5 kg A jak sie czuje mama? Serdeczne dla Was pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 04.05.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 Majaka, Gośka lepiej niż po Jaśku, chociaż Jasiek miał 4100 i 55 cm. Wyjdzie jutro lub w czwartek jak wszystko będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 04.05.2004 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 Szczerze Gratuluje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 04.05.2004 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 Piotrek GRATULACJE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 05.05.2004 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 No dobra. Leje. To co robimy? Witam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts