Majka 05.05.2004 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Dzien Dobry. Melduję sie na rozkaz. Leje, to dobrze, trawka rosnie. posadziłam jakies kwiatki, im tez sie deszcz przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 05.05.2004 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 PiotrekWczoraj nie zdążyłam bo mnie wywiało, ale dzisiaj gratulacje dla Ciebie i żonki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 05.05.2004 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 A ja wczoraj podlałem kwiatki te co mi rosną (a raczej zaczynają rosnąć) pod okapem, bo tam suchawo cuś suchawo.... Okap spełnia zadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.05.2004 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Miesiąc Maj - czas I komunii św. Czyje dziecko ma w tym roku święto i kiedy? Michał - 23.05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 05.05.2004 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Witaj grupo krakowska. Czuję się upoważniona tu napisać, bo po niedzieli mam trochę ziemi krakowskiej ściśle mówiąc ziemi ze Żbika przywiezionej w traperach córek. Majeczko ślicznie dziękuję za kawkę i piwko. Kiedy rewizyta ? Dzieci umówiły się na żagle, nie wiem tylko czy Ty już o tym wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.05.2004 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Hej. Jakiej ziemii To czysta glina, moga wykorzystac do rękodzieła Żagle, super sprawa, trzeba popracować nad Tomkiem, bo on...... kochany facet, ale nie czuje bluesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 05.05.2004 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Ziemia, no glina jest na działce, zatem nic straconego. A na oswajanie Tomka z żaglami proponuję nasze jezioro rybnickie. Nie jest to zadna rewelacja, aleTwoja Ania stwierdziła, że dawno już nie pływałaś, więc może na to pójdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.05.2004 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Witam. Chciałem się podzielić z Wami wstrząsającym odkryciem dotyczącym okien. Okna drewniane (to akruat nie jest istotne) okucia Mayera z funkcją mikrorozszczelnienia. Do tej pory używałem tej funkcji nagminnie. Przy kupowaniu sprzedawca demonstrował, że takie rozszczelnienie NIE UMOŻLIWIA otwarcia okna. Faktycznie - jesli próbujemy szarpać za klamkę lub tylko pchać - okno nie zostanie otwarte. Ale wystarczy lekko podnieść rozszczelnione skrzydło a potem pchnąć - okno otwiera się na cała szerokość skrzydła. Odkryłem to przypadkiem i wypróbowałem - szczególnie łatwo otwiera się od zewnątrz !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.05.2004 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Witam serdecznie! Proszę doświadczonych życiem o namiary na dobre i sprawdzone choć niekoniecznie najdroższe ekipy na stan surowy zamknięty w Krakowie i okolicach. Startuję w lipcu (oby!). Przy okazji, wiecie coś o firmie KONKRET? Na razie dałem im projekt do wyceny. Dziękuję i pozdrawiam! Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.05.2004 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Jaro, a jak to sie do Was jechało? Przed kapliczką w lewo..... Jeżeli zlodzieje wyważą okna, bez ich uszkodzenia, ubezpieczyciel moze wymigac sie od wyplacenia odszkodowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.05.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Jeżeli zlodzieje wyważą okna, bez ich uszkodzenia, ubezpieczyciel moze wymigac sie od wyplacenia odszkodowania. Tak, to prawda. Ale wtedy trzeba... dorobić ślady włamania . Nie używam już rozszczelnienia - w kązdy razie, był to dla mnie mały wstrząs . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.05.2004 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Tak, to prawda. Ale wtedy trzeba... dorobić ślady włamania . Nie używam już rozszczelnienia - w kązdy razie, był to dla mnie mały wstrząs . Jak juz będziesz "dorabiał" te ślady wlamania, pamietaj aby wybijac szybę od zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 05.05.2004 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 A po co zaraz wybijać szybę? Nie wstarczy wstawić łomik pod skrzydło i wyszarpać je z zawiasów? Na drewnianym to powinno bardzo ładnie się odłupać..... A w ogóle to co tu jakiś poradnik młodego włamywacza robimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.05.2004 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Krzyś, to poradnik poszkodowanego Przyrząd jest obojętny, ważna jest strona Czyli włamujemy się od zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 05.05.2004 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Znaczy nie włamujemy się tylko "włamujemy" - na niby bo przeciez nic nie kradniemy, no chyba żeby już przy okazji cuś tam się do łap przykleiło. Samo oczywiście I wtedy zgłaszamy włamanie i większy zakres rzeczowy szkody.... Kurna, to nawet włamywacze sa niepotrzebni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.05.2004 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Ależ nie . Krzyś, to są rady dla tych, którzy po powrocie z pracy zastana dom splądrowany, a zlodzieje dostali sie przez wspaniale nasze okna, nie zostawiając sladów. Jeżeli chciałbys aby firma ubezpieczeniowa wyplacila Ci odszkodowanie, policja musi znaleźć slady sforsowania od zewnątrz otworów /drzwi lub okna/. Takie zycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 05.05.2004 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Majeczko - toć ja wiem o co chodzi tylko sobie jaja robię Co, nie znasz mnie? Ale swoją drogą jakby się już takowe cuś przytrafiło to dorabiamy slady włamska i na wszelki wypadek wnosimy parę rzeczy poza dom coby ubezpieczalnia... no wiecie... więcej oddała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 05.05.2004 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 PIOTREK!!! GRATULACJE DLA WAS!!! NIECH SOBIE ZDROWO ROŚNIE!!! ps. TOŻ TO SMOCZYSKO, A NIE ŻADEN TAM PAWEŁEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 06.05.2004 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Witojcie! Będzie deszcz po południu czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 06.05.2004 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Hejka Nie będzie deszczu bo u mnie trzeba mleczowisko skosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts