pitbull 06.05.2004 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Wieczorem moze troche poleje. Ale tak to pieknie jest. Kasztany kwitna. PYCHA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 06.05.2004 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Pięknie .... zielono, ciepło i w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.05.2004 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Dzień Dobry. Faktycznie jest cudownie. Krzys, nie chce Ci sie podlewac trawnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 06.05.2004 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 He he, mój trawnik bez podlewania rosnie jak burza... Informacja dla zainteresowanych (tych co lubią kosić ) to jest trawa Arcadia z Castoramy. Soczyście zielona i najładniejsza ok. 10 dni po koszeniu. Ale zwierzęta sąsiada po każdym moim koszeniu to się tak najedzą.... że aż pękają Natomiast moja walka z mleczami przeszła z fazy obrywania kwiatków w fazę podcinania korzeni (długim nożem ) i wyciągania całej roślinki. Ciekawe kiedy odrosną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 06.05.2004 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 U nas jest mleczy z roku na rok coraz więcej, ale rosną tylko na trawie która nie była siana. A tak przy okazji: ma ktoś moze do sprzedania używane stemple ? albo może znacie jakiś tani skład drewna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 06.05.2004 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Ja mam stokrotki - trawa ze stokrotkami wyglada bajecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 06.05.2004 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 A ja mam jeszcze koniczynke ale narazie mlecze zdominowały cały trawnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martula 06.05.2004 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Joanka 77 - masz wiadomość w poczcie @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.05.2004 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Natomiast moja walka z mleczami przeszła z fazy obrywania kwiatków w fazę podcinania korzeni (długim nożem ) i wyciągania całej roślinki. Ciekawe kiedy odrosną... Tydzień później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.05.2004 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Natomiast moja walka z mleczami przeszła z fazy obrywania kwiatków w fazę podcinania korzeni (długim nożem ) i wyciągania całej roślinki. Ciekawe kiedy odrosną... Tydzień później I to może być dobra odpowiedź, choć doczytałem, że w szczycie wegetacji od nasionka do kwiatka może się skubany uwinąć w 4 dni !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.05.2004 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 rzeczywiście skubany skubię go, wyrywam, koszę, wydłubuję, poczymże przyjeżdżaja dzieci i robią......dmuchawce, latawce, wiatr takie zycie ogrodnika nie stosujacego pestycyd A próbowaliscie kiedys pozbyć się chrzanu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 06.05.2004 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Witam ogrodników. U mnie n szczęście mlecze jeszcze nie rosną, bo nie mają gdzie . Jednak jak będą już miały to boje się, że będę je truł chemią Niestety jestem zbyt leniwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 06.05.2004 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Chrzan to takie z wielkimi liśćmi ? To się da tylko łopatą wykopać .... Zresztą nasza domowa nazwa na to jest "kalafior" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 06.05.2004 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 joanka77 - zakladam, że Martula spełniła twe oczekiwania. Ale tak na wszelki wypadek ja mam też koło 100 stępli na zbyciu, ale mają chyba 260-270 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 06.05.2004 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 O super ! To zdradź mi Zbyszku po ile chcesz się ich pozbyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 06.05.2004 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 A po 1 zl jak dla Ciebie. Tyle, ze bez przebierania w stercie i odbierasz sama, tj. ktoś Ci to załaduje i przewiezie. Jak Cie to bedzie interesować to prześle Ci namiary na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 06.05.2004 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 To wyślij mi Zbyszku, tylko ja sie jeszcze musze skonsultować z męzem czy nam wystarczą 2,6 - 2,7 m I napisz mi z jakiego rejonu jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.05.2004 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 1 zl, za 2, 60 A z jakiego drzewa te stemple? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 06.05.2004 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 A konsultuj się, konsultuj. Sam bardzo zachęcam żonę, aby się ze mną konsultowała . Stęple są w Naramie. Można to znaleźć na mapie Grupy Krakowskiej, tj.: http://republika.pl/grupakrakowska/ Mam pomieszczenia wysokie na 280 i wiem, że steple były podpierane więc na pewno są krótsze niż 280. A przy okazji, jeżeli ktoś chce się umieścić na mapie to niech mi prześle namiary. Dawno się tam już nic nie zmieniało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 06.05.2004 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 1 zl, za 2, 60 A z jakiego drzewa te stemple? Ocho, zaczyna się podejrzewanie, że za tanie. Przykro mi, ale nie wiem z jakiego drewna bo nigdy mnie to nie interesowało. Firma, która budowała mi dom załatwiła steple i przy ich użyciu wybudowała dom. Poźniej z firmą żeśmy się rozstali, a stęple zostały i zagracają mi działkę. Wiem tylko, że nie nadają się do palenia w kominku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts