joanka77 07.05.2004 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Zadzwonię Witam piąteczkowo Grupę Krakowską Kiedyś mi sie udało znaleźć stronę z domami Grupy Krakowskiej, tylko nie wiem jak to zrobiłam czy ktoś mógłby mi podać link ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.05.2004 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Dzień Dobry wszystkim. Joanko stronka domów grupy krakowskiej jest w galerii zdjęć na drugiej stronie. Linka nie mogę Ci podać, za duzy wysiłek jak na tą wczesną porę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 07.05.2004 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Dzieki Majka Znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.05.2004 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 działaj Ivo działaj! będę się starać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.05.2004 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Ivonesca, liczymy na speców od ukrytych kamer, napewno ktoś ma zdolności "paparaziego" Ponieważ wszyscy walczymy z pewnym kwiatkiem, przynioslam jednego, zobaczcie, jaki on ladny http://foto.onet.pl/upload/19/15/_256914_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 07.05.2004 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Witam. Oczywiście, że ładny. A ile do tego jest fraidy ze zdmuchiwania białej "czuprynki" jak się już objawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.05.2004 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 A ile frajdy z wydłubywaniem bestii. Wczoraj po burzy całkiem nieźle szlo. Z tym, ze oczywiście nie dąża do calkowitego wyplewienia, tylko.....przerzedzenia A teraz zdjęcie milsze dla oka http://foto.onet.pl/upload/46/19/_256918_n.jpg albo takie http://foto.onet.pl/upload/9/60/_256912_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 07.05.2004 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Też ładne, ale w tym przypadku dla pełnej oceny brakuje zapachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbasia 07.05.2004 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Piotrek spóźnione ale szczere gratulacje!!!W pierwszej kolejności oczywiście dla żony!!! Zapowiada się chłop na schwał!Niech rośnie zdrowo na pociechę rodzicom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.05.2004 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 wiecie....a może by tak zostawić te żółte kwiatuszki ?... co by się stało jakby ich nie ruszać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 07.05.2004 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 ZIELONA jak tam sprawy wizowe, kiedy lecisz do Kanady?? Piotrek 14 lipca leci na miesiąc mój synek z dziadkiem i babcią do mojej siostry. Ja na razie nie mogę sobie pozwolić na taką długą nieobecność w firmie. Mam nadzieję, że może gdzieś się wybiorę na 5-7 dni w wakacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbasia 08.05.2004 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2004 Witam wszystkich Dzionek ładny można brać się do pracy.U nas dzisiaj będą kończyć komin-chałpa stoi,tynki są ,flizy w łazience ''robią się'' a my będziemy pruć dach, bo mężuś w końcu zdecydował,że chce mieć kominek choć dotąd zaklinał się,że ''nigdy w życiu'' Ech ci mężczyźni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.05.2004 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2004 Dzień Dobry weekendowiczom. Ja melduje sie ze stanowiska pracy, niestety nie "domowej". Ale tylko 4 godziny i ruszam na moje rewiry. Czyli "rozmawiać" z drzewkami, kwiatkami i chwastami A Jaro pewnie dzisiaj na targach kwiatowych, ktosie wybiera, niech go odszuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 09.05.2004 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2004 Dlaczego tak tępicie mlecze... Przecież to takie ładne kwiatki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 09.05.2004 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2004 Pewnie, że ładne, a poza tym one wcale nie dają się wytępić wręcz przeciwnie... W sobotę kosiłam trawnik, był taki gęsty i wielk, że do dziś mnie wszystko boli, także nie wiem kto tu jest słabszą stroną w tej nierównej walce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 10.05.2004 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Ja też w sobotę kosiłem I jeszcze rżnąłem Witajcie wszyscy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 10.05.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Witajcie. Chociaż nie wiem czy powinienem się w takim gronie w ogóle oddzywać, gdyż w sobotę ani nie kosiłem ani nie rżnąłem. Pocieszam się tylko nadzieją, że zostanie mi to wybaczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 10.05.2004 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Zbyszku, a co robiłeś? Może trzeba nam Ciebie nasladować, a my jak te woły tylko kosiara i trawnik......? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.05.2004 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Dzień Dobry. Omine temat koszenia i rżnięcia Ale powiem wam pewna coekawostke, moze nie wszyscy wiedzą /ja w kazdym razie dowiedzialam sie wczoraj/ Otóż, każdy piekny kwiatek mniszek sklada się z setek kwiatków /każdy żółty platek to osobny kwiatek/ i z każdego takiego platko-kwiatka powstaje owoc, ktory sobie leci........... Stwierdzilam, ze wpadłam w nałóg walki z ostami, mniszkami, pokrzywami i innymi "niepotrzebnymi" roslinkami. To tak okropnie wciąga, ze kompletnie nie da się oderwac. Juz sobie obiecuję, ze to ostatnie wiaderko, a znowu zauważam wspanialy okaz....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 10.05.2004 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Majka - czemu mnie to nie dziwi? Ja nawt mam taki specjalny nóż do tego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts