Krystian 10.05.2004 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 A ja w sobotę podziwiałem jak pięknie te kwiatki rosną na podwórku u teściowej... Szkoda, że na działce tak ich mało... Krzysiek, może podjadę na krakowskie przedmieścia i wezmę trochę od Ciebie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 10.05.2004 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Krystian - zapraszam Tylko zabierz lupę albo cos w tym stylu bo nie będzie łatwo cos wyszukać Predzej debowe się znajdzie Ale jak pójdziemy do teścia za płot toooooo...... Masz duży bagażnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 10.05.2004 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 350 a po rozłożeniu to ponad 1000... trochę się sadzonek zmieści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.05.2004 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Do mnie też zajedź. Mam piekne okazy różniastych roslinek, których nazw nawet nie znam. Chetnie sie podzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 10.05.2004 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 W majowym numerze (konkurencyjnego dla Muratora) ,,ŁD" pokazany jest ogród ,,Subtelny i romantyczny" malarki Joanny Sierko-Filipowskiej będący kompozycją różnych ,,roślin pospolitych", nawet pokrzywa w nim ładnie wygląda... i kosić nie trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.05.2004 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Ja będę kosić dopiero jutro. Niestety intensywnie nawożona trawa wymaga koszenia praktycznie co 4 dni. Mamy jakiegoś florofoba w okolicy - w dość barbarzyński sposób zniszczył świeżo posadzone werbeny i powojniki - odgryzł gałązki, zmiędlił liście, rozrył ziemię wokoło... Śledztwo nie wykryło winnego ... póki co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 10.05.2004 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Dzień Dobry Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 10.05.2004 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Ktoś tu się onegdaj chwalił, że pieknie trawa mu wzeszła. Nawet podał nazwę tej trawy i miejsce zakupu. Czy mógłby to powtórzyć? Jakoś nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.05.2004 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Zbyszek: czyli jednak szukasz wejsściówki do klubu rżnąco -koszących ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 10.05.2004 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Nie wiem czy to czasem nie o moja trawe chodzi, choć nie pamiętam kiedy się nią chwaliłem (za często się chwalę i juz się w tym gubię kiedy komu i czym ) Siałem trawę Arcadia kupowaną w Castoramia w dużych worach (chyba 10 kg, albo... może 20? Eee... raczej 10 , no chyba że jednak 5..., w kazdym razie wory były duże i szare (z naklejką) i kosztowały rok temu jakieś 70 zł. Podoba mi się odcień tej zieleni. Nie jest to gatunek Sport ani Kwietna Łąka tylko jakaś normalna mieszanka. Zwracałem uwagę żeby było dużo udziału ziaren kostrzewy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 10.05.2004 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 A może to gatunek ,,Mleczna łąka"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 10.05.2004 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Tak, to o tą trawę chodziło! Dziekuję. Chyba muszę wejśc to tego klubu. Nie ma nic gorszego jak dostać się na przyjęcie, nie mając wspólnego języka z resztą towarzystwa. Ach ten Krystian. A Ty nie pod ziemią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 10.05.2004 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Własnie - Krystian - a jak wyglądają mlecze od drugiej strony? Znaczy od spodu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.05.2004 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Krzyś, roslinki od spodu oglada sie przy innej okazji. Czego ty mu zyczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 10.05.2004 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Ja to ,,od spodu" mam na codzień... Ale z kilometra słabo widać korzonki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 10.05.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Majka - Ja mu nie życzę, ja tylko chciałem..... powspominać. ALbo raczej żeby mi ktoś kto jest na bieżąco pomógł sobie odświeżyć pamięć. Sam tak kiedyś oglądałem... 16 lat temu.... Krystian - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.05.2004 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Zatelefonowałam do Ministerstwa Finansów /niczym redaktor z radia Zet /. Od 1 maja na fakturze dla klienta ma byc nie uwzględniany vat, kazda sprzedana impreza ma byc "wbita" na kasę fiskalną. A te mamy zaprogramowane na zw, 0, 7, 22%. Wbic nalez kwotę brutto, ale tak aby nie był wyszczególniony vat Dzisiaj - 10 maj, nie ma żadnego rozporządzenia. Fajnie, nie? Dowiedzialam się, ze prawdopodobnie będzie stworzone sztuczne 0% do tych celów, ale brak.......... podpisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 10.05.2004 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Majka o czym Ty mówisz ? O co chodzi z tymi fakturami ? Ma być tylko kwota brutto teraz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.05.2004 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Joanko, dotyczy to mojej branzy, czyli turystyki. Do tego chyba komisów i wszelkiej sprzedazy agencyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 10.05.2004 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 aha a juz myślałam że wszystkich faktur ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts