Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3527

• Agacka1719499039

2723

• pitbull

2291

• zbyszekP

1611

Najaktywniejsi w wątku

Zbyszek, przejdźmy do meritum 8) Polowa maja, dach juz musi być skonczony. Gdzie jest foto Twojego domu???????????

Prawie aktualne foto mojego domu jest na mapce Grupy Krakowskiej. Jeżeli chodzi o moją budowę to chyba książkę zacznę pisać. Wczoraj, gdy przyjechałem na budowę zastałem pracowników, którzy zamiast pracować zawzięcie o czymś dyskutowali. Dowiedziłem się od nich, że firma, która mi buduje dom została sprzedana :o Sytuację pracowników można opisać powiedzeniem Pana Kmicica z Potopu, że poprzedni właściciel przekazał swoich pracowników nowemu właścicielowi tak, "jakoby mu sokoły darował". Na szczęście dach ma być w tym tygodniu absolutnie i nieodwołalnie skończony. Zobaczymy co z tego wyniknie. Myślę, że cała ta sprzedaż jest wybiegiem czysto taktycznym.

Zbyszku - a czy mógłbyś zrobic tak że zamiast podawania linka to w twoim profilu umieścić jako adres strony www tą stronkę krakowską i wtedy pod każdym twoim postem byłby domek po którego kliknięciu wchodziłoby się na tą własnie stronkę?

U mnie tak jest z moim domkiem :D

No cóż. Można spróbować wpisać jako strona ww. Można być również bardziej bezpośredni dodając adres na stronę w postaci podpisu. I cóż wy na to?

Agacka, dziekuję za miłe słowa. No to może się "zdzwonimy"? :p A przy okazji, chciałem zobaczyć gdzie zacz są Szczodrkowice, więc wpisałem nazwę do wyszukiwarki na portalu z mapami i dostałem następujący komunikat: "Spośród 36.806 polskich miejscowości, jakie znamy, żadna nie nazywa się Szczodrkowice". :o