joanka77 18.05.2004 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Zbyszku dziś zaczynamy zbrojenie wieńca. Trochę sobie zawaliliśmy bo nie zamówiliśmy wcześniej drewna do deskowania, a okazuje się że trzeba czekać minimum tydzień, także mamy mały przestój. Wszystko robimy sami (czyli mąż, teść i ja) więc dlatego nam idzie to tak wolno. Na szczęscie do ukladania tych belek terivy ma przyjść pomoc Pozdrowienia dla całej Grupy Krakowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.05.2004 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Dzieńdoberek Krakowie i okolice... Joanka trzymamy kciuki za Waszą pracę! Przynajmniej cieszyć Was to będzie dużo wiecej...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 18.05.2004 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 To prawda. Przyjemność z takiego domu na pewno będzie podwójna. A i powód do dumy większy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 18.05.2004 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Witam wszystkich po dłuższej nieobecności. Qrcze, przeczytałam ostatnie posty i wyobraźnia zaczęła działać .... Tunezja ... rafy koralowe ... łóżka po prawej stronie , a my tylko banany i banany (czyt. robota i robota). Szukam firmy do układania kostki brukowej, czy możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 18.05.2004 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Joanka - skąd będziecie brali beton na strop? Witajcie we ftoreg.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 18.05.2004 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 kgadzino nie mamy jeszcze wybranej betoniarni. Mąz dzwonił żeby sie tylko zorientować w cenach. Beton B-20 jest za około 250 zł za kubik z pompą. Bedziemy potrzebowali tylko 1 gruchę ok 6 m3 Jeśli mozesz mi jakoś doradzić albo pomóc w tej sprawie to bardzo proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.05.2004 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Dzień Dobry. Wiecie co, zagladnęłam wczoraj do paszportu, są tam na jednej stronie 2 pieczątki tunezyjskie,rok napisany cyframi, miesiac robaczkami i dzien cyframi. Porównując mozna zobaczyć że róznia sie dniem wylotu /różnica 7 lub 14 dni/. A jak znaleźć miesiąc wylotu....... obok jak wół jest wbita pieczątka lotniska....Okęcie. I bardzo proszę nie sprowadzac mnie do jakiś "zasobów ludzkich" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.05.2004 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 http://www.kultura.ahoj.pl/phorum/images/smiles/bryy.gif Jak latać to latać http://www.mastel.ch/andre/satire10/cockpit.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 18.05.2004 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 kgadzino nie mamy jeszcze wybranej betoniarni. Mąz dzwonił żeby sie tylko zorientować w cenach. Beton B-20 jest za około 250 zł za kubik z pompą. Bedziemy potrzebowali tylko 1 gruchę ok 6 m3 Jeśli mozesz mi jakoś doradzić albo pomóc w tej sprawie to bardzo proszę. Joanko - przestrzegam przed wytwórnią Krak-Bet. Ceny niskie, ale jakość.... jakby to powiedzieć... tak się składa że akurat wiem z czego robią beton Twoje okolice obsłuży wytwórnia Górażdże Beton. Spytaj tez w Cembecie. Jeśli Dyckerhoff da dobrą cenę to też bądź spokojna. No i jeszcze Contractor i RMC Polska. No to masz w czym wybierać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 18.05.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 I koniecznie kaz sobie wszytsko z kosza wygarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 18.05.2004 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Byle nie na ziemię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 18.05.2004 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Ale na folię (czarną budowlaną) zawsze możesz - to jest jakieś 0,2 do 0,3 kubika betonu który wykorzystasz do czego będziesz chcieć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 18.05.2004 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 O czym pomyslałeś z tym wykorzystaniem, ze sie zrumienisz ... no przyznaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 18.05.2004 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Wykorzystać beton... można przecież niecnie. A to takie milutkie niewinne szare... jak myszka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 18.05.2004 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 niby jak niecnie - do bucików sycylijskich dla meza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 18.05.2004 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Otwieram ja sobie nowy numer "Muratora", który był właśnie dzisiaj do mnie dotarł i w artykule o "pięknych dwudzielostoletnich budujących" rozpoznaję niedawno poznane osoby z Grupy Krakowskiej. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 18.05.2004 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Zbyszku Kgadzino dziękuję za wyczerpujące informacje. Zastanawialiśmy się nad Krak-betem, bo oni ostatnio woża beton na wszystkie okoliczne budowy, więc przypuszczzam że mają atrakcyjną cenę. Dzięki za ostrzeżenie. Z Contractora braliśmy beton na fundamenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 18.05.2004 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Witam wszystkich po dłuższej nieobecności. Qrcze, przeczytałam ostatnie posty i wyobraźnia zaczęła działać .... Tunezja ... rafy koralowe ... łóżka po prawej stronie , a my tylko banany i banany (czyt. robota i robota). ? skąd ja to znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 19.05.2004 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 Witam wszystkich po dłuzszej nieobecności. Wpadłem tylko na 30 min. do pracy./ DZIEKI za życzenia i gratulacje.!!!! Pawełek chowa się na razie dobrze. Ma tylko apetyt jak smok wawelski, bo po 2 tyg. przybył 70 dkg!!!. Biedna mama, ale za to szybciej wroci do figury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 19.05.2004 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 Witajcie ranna porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts