Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Zbyszku dziś zaczynamy zbrojenie wieńca. Trochę sobie zawaliliśmy bo nie zamówiliśmy wcześniej drewna do deskowania, a okazuje się że trzeba czekać minimum tydzień, także mamy mały przestój. Wszystko robimy sami (czyli mąż, teść i ja) więc dlatego nam idzie to tak wolno. Na szczęscie do ukladania tych belek terivy ma przyjść pomoc ;)

Pozdrowienia dla całej Grupy Krakowskiej :)

• Odpowiedzi 30,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3527

• Agacka1719499039

2723

• pitbull

2291

• zbyszekP

1611

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich po dłuższej nieobecności.

Qrcze, przeczytałam ostatnie posty i wyobraźnia zaczęła działać .... Tunezja ... rafy koralowe ... łóżka po prawej stronie :wink: , a my tylko banany i banany (czyt. robota i robota). :cry:

Szukam firmy do układania kostki brukowej, czy możecie kogoś polecić?

Dzień Dobry. Wiecie co, zagladnęłam wczoraj do paszportu, są tam na jednej stronie 2 pieczątki tunezyjskie,rok napisany cyframi, miesiac robaczkami i dzien cyframi. Porównując mozna zobaczyć że róznia sie dniem wylotu /różnica 7 lub 14 dni/. A jak znaleźć miesiąc wylotu....... obok jak wół jest wbita pieczątka lotniska....Okęcie. :lol: :lol: :lol:

I bardzo proszę nie sprowadzac mnie do jakiś "zasobów ludzkich" 8) :lol: :lol: :lol:

kgadzino nie mamy jeszcze wybranej betoniarni. Mąz dzwonił żeby sie tylko zorientować w cenach. Beton B-20 jest za około 250 zł za kubik z pompą. Bedziemy potrzebowali tylko 1 gruchę ok 6 m3

Jeśli mozesz mi jakoś doradzić albo pomóc w tej sprawie to bardzo proszę.

Joanko - przestrzegam przed wytwórnią Krak-Bet. Ceny niskie, ale jakość.... jakby to powiedzieć... tak się składa że akurat wiem z czego robią beton :(

Twoje okolice obsłuży wytwórnia Górażdże Beton. Spytaj tez w Cembecie. Jeśli Dyckerhoff da dobrą cenę to też bądź spokojna. No i jeszcze Contractor i RMC Polska.

No to masz w czym wybierać.....