Majka 20.05.2004 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Dzień Dobry. Komentarz Pita przemilczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 20.05.2004 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Dzien Dybry. To ja w odpowiedzi na Twoja odpowiedz nic nie odpowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 20.05.2004 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Witam. Po takim wstępie ta i ja powinienem zamilczeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 20.05.2004 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Mów Waść Kłamstwo 2 razy okrązy ziemie zanim prawda wstanie z łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 20.05.2004 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Ha, no to nareszcie wiem dlaczego lubię sobie pospać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.05.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 E tam, ale jesteście. Przestańcie mnie dołowac, najpierw jaro, że nie oszczędzam zasobów ludzkich /typowa błekitna linia TP SA/, potem, PIT, ze mnie juz nawet chirurg plastyk nie pomoże A do tego świerki zjada mi szkodnik, trawa rosnie za szybko , w niedziele mam oblęzenie, zwiazane z I komunią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 20.05.2004 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Hej Ja też przemilczę, że przemilczeliście moje pytania o kostkę i o meble ogrodowe. Kto jesze ma ochotę na wspólne milczenie i przemilczanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 20.05.2004 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 To ja pomilczę z Wami bo jestem taka niewyspana że i tak nie wiem co pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 20.05.2004 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Nikt Cie nie dołuje - odrpez sie realaks A co Ty z tymi meblami ogrodowymi wymysliłaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 20.05.2004 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Niestety temat kostki i mebli ogrodowych jest dla mnie sprawą nieco przyszłościową, choć chyba już niezbyt odległą. Sam chętnie bym się dowiedział jakie są ceny w Małopolsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 20.05.2004 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 WITAM KOCHANYCH FORUMOWICZÓW GRUPY KRAKOWSKIEJ!! Czy ja również będę mogla do was należeć? Chyba tak bo zamierzam się budować w okolicach Krakowa - jak dobrze pójdzie we wrześniu br! Ileż ja już wskazówek od was uzyskalam - choć do forum zaglądam od niedawna !! Co poniektórych z was to czuję że nawet trochę poznalam ( zaglądając do dzienników budów, na str. prywatne) i tylko utwierdzam się w przekonaniu że internet to świetna sprawa! Gdzie ja bym poznala tylu fajnych ludzi i dowiedziala się tylu ciekawych rzeczy! ? Zazdroszczę wam waszych domków - wszystkie cudne! I już boję się ile to mnie jeszcze czeka- nie wiem czy mnie to nie przerośnie - wszak jestem zupelnym laikiem! Ale czuje że z wami nie zginę ! Mam nadzieję że otoczycie mnie opieka i nie pozwolicie sie poddać! A widząc wasze efekty zmagań już nie mogę sie doczekać dzialania!! Tak więc pozdrawiam was wszystkich serdecznie i liczę na rady i wsparcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 20.05.2004 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 No, co za piekne objawienie literackie Witaj siostro W miare mozliwosci pomagamy sobie ale np Zielona czuje sie nie ustatysfakcjonowana Co Wy chcecie od kostki hę Gdzie sie budujesz Oliwio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.05.2004 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Mnie najbardziej podoba sie kostka granitowa ale bedzie żwir z mebli ogrodowych mam niezłe pienki wokół miejsca na ognisko, stół "robi" sie z kawałka blatu . Oliwio, gdzie zamierzasz sie budować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 20.05.2004 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 O- już mam odpowiedzi!! Jak to szybko dziela! Gzie się buduję? - Wilków gm. Kocmyrzów - Luborzyca! Może ktoś zna? Pierwotnie marzyly nam ię inne okolice ( pólnoc Krakowa - od Zielonek do Skaly) ale po roku szukania , zniechęceni cenami przenieśliśmy się w inne rejony i znaleźliśmy ladną (?) dzialeczkę po okazyjnej cenie! 23 ary - 30000 - chyba nieźle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 20.05.2004 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 ale bledy sadzę ! w dodatku nie mam jednej literki - tej l z kreseczką! sorki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 20.05.2004 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Wilków, toż to na mojej wysokości tyle, że trochę bardziej na północ. Jezeli działka ma podprowadzone media to cena rzeczywiści piękna. A przy okazji, jak chcesz sobie zobaczyć, gdzie budują się inni ujawnieni, członkowie Grupy Krakowskiej to pstyknij na link w moim podpisie.Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 20.05.2004 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Faktycznie ZbyszkuP! O ile dobrze widzę to ty w Naramie! Tam też szukaliśmy dzieleczki- ladne okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 20.05.2004 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 a dzialka ma podprowadzone media! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 20.05.2004 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 20.05.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Że też jeszcze można gdzieś kupić uzbrojoną działkę budowlaną w tej cenie. Cudo!A pitbull się już dawno wybudował i "sosenkami obsadził". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts