Majka 20.05.2004 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Oliwia, czyzby byl to [b][Oknoplast[/b]? Ale ciiiiiiiiii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 20.05.2004 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 w takim razie ciesze sie z udanego zakupu dzialki! oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 20.05.2004 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 jakoś nie bylo to dla mnie prorytetem! dojezdzam z koleżanką z N.huty- wiec nic sie nie zmieni ! Mąż dojeżdża do pracy wlaśnie w Hucie - więc mnie bedzie podrzucal do koleżanki! Dla mnie nie ma problemu! zwlaszcza po wybudowaniu nowego mostu w Mogile! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 20.05.2004 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 20.05.2004 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Wlasnie bylam w dziale galeria domów forumowiczów. Kgadzina udostepnila tam zdjecia domów grupy krakowskiej! AŻ mi dech zaparlo! Pitbull- tak mi oczy wyszly! ZbyszekP - Śliczny projekt - czy juz domek wybudowany? Zielona i reszta - cuda cudeńka! Kiedy ja tak będę się mogla pochwalić !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 20.05.2004 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Domek jest wybudowany w wersji surowej zamkniętej. W tej chwili jest tynkowany wewnatrz tynkiem gipsowym a poddasze jest ocieplane wełną. I oby tak dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 20.05.2004 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Witam Sluchajcie, bardzo pilnie potrzebuje kogos do polozenia karpiowki, z okolic Krakowa, moze znacie kogos takiego? dzieki A z innej beczki. Kiedyś Mada- pytała o dobrą ekipę do położenia karpiówki. Obiecałem, że dam namiar jak u mnie skończą, co też się właśnie stało. Alleluja!! Mada- przesłałem Ci wiadomość na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 20.05.2004 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Mnie najbardziej podoba sie kostka granitowa ale bedzie żwir z mebli ogrodowych mam niezłe pienki wokół miejsca na ognisko, stół "robi" sie z kawałka blatu . ? Majka właśnie takie meble mam i super się sprawdzają, ale teraz potrzebuję na taras, który w końcu ma płytki - 3-4 krzesełka drewnianie/ foteliki/ i okrągły, nieduży stolik - najlepiej metał łączony z drewnem, lub samo drewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 20.05.2004 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Atak z tematów technicznych: może macie namiar na dobrą ekipę budowlaną z okolic Krakowa? Pewnie juz macie jakiś ogląd sytuacji w tej kwestii!? Możecie coś poradzić? Zamierzam zacząć we wrześniu więc już się chyba musę rozglądać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.05.2004 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Atak z tematów technicznych: może macie namiar na dobrą ekipę budowlaną z okolic Krakowa? Zamierzam zacząć we wrześniu więc już się chyba musę rozglądać??? Cześć. Nie, żebym chciał Cię straszyć ale moja, znajoma ekipa już od miesiąca przyjmuje zlecenia wyłącznie na II połowę 2005. Chyba, że mówisz o wrześniu 2005 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 20.05.2004 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Wierzyć się nie chce. To aż tyle się buduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.05.2004 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 I to jest ciekawe, Zbyszku, ale krótka sonda wśród moich nowych sąsiadów, spośród których większość para się "budowalnką" wskazuje, że jest dobrze !? Nie narzekają na brak pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 20.05.2004 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 A więc może rzeczywiście mamy wzrost gospodarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 20.05.2004 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 coś chyba źle powklejalam ten cytat - ale to pierwszy raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 20.05.2004 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Cześć Oliwka! Miło że zauważyłaś że powklejałam do albumu zdjęcia domów grupy krakowskiej Lecz trochę to jak w radiu Erewań, które donosiło że Wołodia wygrał w Moskwie auto na loterii, a okazało sie że nie Wołodia tylko Sasza, nie w Moskwie tylko w Kijowie, nie auto tylko rower i nie wygrał tylko mu go zapier... Więc ze mną jest troszkę tak samo jak z tym radiem Erewań. Zobacz tylko co należy sprostować W poniedziałek będę to sobie poczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.05.2004 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Ależ Krzysia, twoja plec już omawialismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 20.05.2004 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Oliwka Kgadzina to facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 20.05.2004 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Aaaa- czyli kgadzina to on Wybacz alem ja nowa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 20.05.2004 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Powinnam się byla domyśleć! niezla z ciebie gadzina! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 20.05.2004 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 ... o to to, dobrze powiedziane... i do tego sympatyczna... ta - ten kgadzina... też kiedyś myślałem, że to ,,ONA" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts