forum_user 24.05.2004 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Cześć Kasiu. Chyba namierzyłem Cię w piątek, jak wyjeżdżałaś z parkingu pod marektem A-Z w Wieliczce (czyli popularnym supersamcem). Około 18-tej. Próbowałem pomachać , ale byłaś zajęta wycofywaniem i chyba - jeśli dobrze widziałem, także konsumowaniem ... . Zgadza się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.05.2004 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Dzień Dobry. I już po Komunii, bylo..........pięknie Kasia, dzieci z zielonej szkoly wracaja zawsze z tą sama ilością rzeczy. Potem nalezy się wymieniac z innymi rodzicami tzw: giełda rzeczy niczyich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 24.05.2004 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 jaro Całkiem możliwe, ale ten supermarket nazywa się W2, o ile sobie przypominam ... a przy cofaniu to ja świata nie widzę, nie wspomnę już o samochodach za mną, dzieciach i zwierzętach. Gdy cofam powinno się włączać jakieś wycie, tak jak mają szkolne autobusy.Teraz mamy 2 samochody (cud ekonomiczny) ale w piątek chyba byłam Thalią granatową ... trzeba było się rzucić na maskę i krzyczeć "TO JA". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.05.2004 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 ... trzeba było się rzucić na maskę i krzyczeć "TO JA". Aha, to muszę poćwiczyć . Ale NA maskę mam się rzucać - a nie POD ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 24.05.2004 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Witam pięknie grupę pod silnym wezwaniem Strasznie mi dziś zimno Zbyszku jak się sprawdza i wyglada dachówka z wykończeniemi z blachy? Rozważamy taką mozliwośc po sprawdzeniu cen dachu z dachówki ceramicznej! A może jednak blachą odaszyć domek taką szedzką co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 24.05.2004 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Ja się rzucam na maskę - bardziej widowiskowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 24.05.2004 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Witam wszystkich Zielona, ale fajnie Twojemu synkowi .. Rytro jest takie piękne .... przynajmniej sobie pooddycha świeżym powietrzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 24.05.2004 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Aga, ja bym wybrał dachówkę. Porządna blacha kosztuje tylko nieco mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 24.05.2004 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Zbyszku jak się sprawdza i wyglada dachówka z wykończeniemi z blachy? Witam. Chyba nie do końca rozumiem pytanie. Dachówka z wykończeniem z blacy wygląda ładnie pod warunkiem, że blacha jest w zbliżonym kolorze do dachówki. W sumie wszystko, poza jednym kominem, jest OK. Właśnie rozmawiałem na ten temat z ekipą. Powiedzieli, że tam przecieka bo obóbka nie była jeszcze uszczelniona silikonem. Na moje pytanie, a jak to było dawnymi czasy, gdy silikonu jeszcze nie było a obróbki nie przeciekały nie uzyskałem żadnej odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 24.05.2004 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Zbyszek - silikonowi nie ufaj. Kaz podlac komin i sprawdz czy są zacieki.Oprocz obrobki bardzo wazne jest wywiniecie foli na komin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.05.2004 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Obróbkę muszą poprawić, koniecznie. Nam zacieki robily się na kominie po /nawet/ 3 ciej poprawce. Teraz jest ok i to bez silikonu. Kasia nie rzucaj sie na maskę, pogniesz blachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 24.05.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Co tam - odszkodowaine wezmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 24.05.2004 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Zbyszek - silikonowi nie ufaj. Kaz podlac komin i sprawdz czy są zacieki. Oprocz obrobki bardzo wazne jest wywiniecie foli na komin. Folia jest OK. Niestety to jest komin systemowy Schiedela obłożony płytkami klinkierowymi. Podobno ma zaciekać pomiędzy płytkami a tynkiem na którym są osadzone. Drugi komin, w całości wykonany z cegły klinkierowej (tj. część wystająca ponad dach) jest OK i nie przecieka. Dziekuje za rady. Co rozumiesz przez podlać komin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 24.05.2004 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Konewka - symulacja deszczu, z zacinaniem od strony wschodniej, zachodniej i południowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 24.05.2004 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 A jak mi urośnie lub nie daj Boże zakwitnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 24.05.2004 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Lepiej dowiedziec sie o takim fenomenie teraz niz za 5 lat. Jak sie zorientujesz ze to cud - dobudujesz baze noclegowa dla wycieczek i masz utrzymanie do konca zycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.05.2004 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Genialne. czy mogę organizowac tam wycieczki? I kto bedzie jako "miejscowy gawędziarz" bawił turystów? A tak serio, to masz szanse na wychodowanie na tynku wspaniałego......grzyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 24.05.2004 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Aga, ja bym wybrał dachówkę. Porządna blacha kosztuje tylko nieco mniej. Tu masz racje,ale mój dach to jedna wielka komplikacja i wykończenia mnie zabijają cenowo jesli chodzi o dachówkę,wiec rozważam możliwość położenia dachówki i wykończenia tego blachą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 24.05.2004 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Lepiej dowiedziec sie o takim fenomenie teraz niz za 5 lat. Jak sie zorientujesz ze to cud - dobudujesz baze noclegowa dla wycieczek i masz utrzymanie do konca zycia Też prawda. Chociaż jak dowodzą to ostatnie aresztowania wśród duchowieństwa (sprawa biskupa i spółki) zbyt bliskie związki z siłami nadprzyrodzonymi mogą nie wyjść na zdrowie. No my tak tego nie zostawimy. Lubię zbierać grzyby, ale niekoniecznie u siebie w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 24.05.2004 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Tu masz racje,ale mój dach to jedna wielka komplikacja i wykończenia mnie zabijają cenowo jesli chodzi o dachówkę,wiec rozważam możliwość położenia dachówki i wykończenia tego blachą.... Z tą blachą jako wykończenia to ja bym jednak uważał. Niedaleko ode mnie stoi taki dom, gdzie dach jest pokryty dachówką ale półokrągłe lukarny pokryto blachą. Wygląda to nieszczególnie. Po prostu widać, że to nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts