pitbull 27.05.2004 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 to tak jakbys poszedl na arie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.05.2004 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Nie każdy spiewa msza trwała 1,30 godz. Razem z powitaniem, wszelkimi przemowieniami, podziekowaniami, spiewem i grą zespołu i zdjeciami na koniec. Chyba nie tak źle? Popoludniu dzieci miały wolne, a biały tydzien to codziennie msza na pierwszej godzinie lekcyjnej /alby ubieraja na zwykle ubrania, w ktorych potem sa w szkole/. Wyczytałam, ze montujesz klimatyzację? Sądzisz, ze w domu będzie za gorąco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 27.05.2004 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 To oczywiste - przeciez klimat sie ociepla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 27.05.2004 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Owszem, mam taką obawę, chociaż moja żona uważa, że głównie chodzi mi o lampki mrugające pod sufitem i kolejnego pilota na stole. Do tego strasznie się rozwydrzyłem i chciałbym mieć w domu w przybliżeniu stałą wilgotność. Najlepiej to było zrobić poprzez system ogrzewania nadmuchowego, ale na takie rozwiązanie nie było mnie stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kusior 27.05.2004 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Witam!Właśnie zaczynam kończyć dom w stanie surowym zamkniętym, który z różnych powodów stał przez 10 lat. Mam na początek do zrobienia trochę rzeczy na zewnątrz (izolacja tarasu nad garażem elewacja itd).potem trzeba wejść do środka i dalej kończyć. Szukam ekipy jak wszyscy solidnej. 3-4 ludzi mogą być z szefem lub bez.Może forumowicze coś doradzą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.05.2004 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Zbyszek, czyżbyś wygospodarował w domu jakieś nieduze pomieszczenie na laboratorium fizyki jądrowej Klima, stała wilgotność, ciekawe co tam jeszcze będzie Kusior, niestety nie mogę Ci pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 27.05.2004 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Witaj kusior. Własnie "zajmuję się" pracami wykończeniowymi więc pewno mogę mieć parę sugestii co do elektryka, hydraulika, tynkarza (gips maszynowy), z których jestem zadowolony. Elewację robią mi w połowie czerwca więc dopiero wtedy coś mogę powiedzieć. Napisz coś więcej o tym czego oczekujesz. Czy na wykończeniówkę chcesz jedną firmę czy składankę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 27.05.2004 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Zbyszek, czyżbyś wygospodarował w domu jakieś nieduze pomieszczenie na laboratorium fizyki jądrowej Klima, stała wilgotność. Jezusie Nazareński Królu Żydowski (to w związku z naszym wątkiem religijnym ) trzymaj mnie jak najdalej od fizyki jądrowej! Nanotechnologie, to jest ono! Ciekawe co tam jeszcze będzie Wpadnij kiedyś to sama się przekonasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kusior 27.05.2004 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Dzięki zbyszekP za szybką odpowiedź. Najperw muszę zacząć od zewnątrz, bo nie mam okien. Pewnie będę korzystał ze składanek. Ustalam pewien zakres robót, ekipa robi a jak się nie sprawdza to biorę następną. poczekam do czerwca. na razie mogą być tylko ludzie od grubszej zewnętrznej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 27.05.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Firmy, która mnie robiła ściany w zeszłym roku to ja raczej Ci polecać nie będę. Na priva prześlę Ci natomiast namiar na ekipę, która robiła u mnie dach, z dodatkowymi wyjaśnieniami dlaczego oferuję Ci dachowców w sytuacjim, gdy Ty potrzebujesz budowlańców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.05.2004 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Zbyszek, uważaj bo rzeczywiście Cie nawiedzimy Od nas do Ciebie mozna pojechać bardzo malowniczą trasą. Tylko jak zrobic, aby gospodarz był na miejscu Qrcze, co też dzisiaj sie dzieje, czwarty raz jedzie straż pozarna Kierowcy sa proszeni o zachowanie szczególnej ostrozności przy poruszaniu sie naszymi drogami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kusior 27.05.2004 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Dzięki Zbyszek. Będę próbował kontaktu z tą ekipą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 27.05.2004 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Już od czerwca będzie to trochę skomplikowane bo zaczyna się "sezon podróżniczy". W tej chwili to w ogóle wizyt nie polecam bo w domu królują tynkarze i inne indywidua, a więc kurzu co niemiara. Jest ich tylu, że wczoraj jak przyjechałem na budowę to jeden członek z nowej ekipy powitał mnie słowami:" A Pan tu czego się kręci?" Dostał pochwałę za "wykazywanie czujności" A cóż takiego dzieje się ze strażakami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.05.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Poczekamy aż kurz opadnie Wapno niszczy cerę Calkiem niezłe tempo masz, czyzby byla juz ustalona data przeprowadzki? Strażacy pędzą do wypadkow komunikacyjnych /rano jeden z nich był na rondzie mogilskim/, nastepne nie wiem. za każdym razem jechal specjalny wóz do zabezpieczenia przeciwchemicznego i rozcinania blach. /w tłumaczeniu - posiadaja piasek do posypania jezdnii i piłe do cięcia/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 27.05.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 pytanie dla Majki... Jakie wyposażenie strażackie posiada poniższy samochód? *piasek *piła do cięcia *inne http://www.studiokurczak.com.pl/images_prace/aero_auto.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.05.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Odpowiedź dla Agackiej: prawidlowa jest 3, czyli "inne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 27.05.2004 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Ja też muszę Zbyszka kiedyś najechać! Tylko strasznie ciężko gospodarza w domu zastać a z ekipą- tą czujną lepiej nie zadzierać,bo zanim im wytłumaczę kto ja jetem to moge mieć w plecach już niewiadomo co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 27.05.2004 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Calkiem niezłe tempo masz, czyzby byla juz ustalona data przeprowadzki? Przeprowadzać ty my się raczej prędko nie będziemy. Po etapie wariackiego wykańczania związanego z moją tradycyjną letnią nieobecnością, nastąpi etap spokojnego czekania aż wnętrze dobrze wyschnie. Należy dbać o stare kości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 28.05.2004 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Wapno same kosci dobrze zakonserwuje Witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbasia 28.05.2004 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Witam wszystkich! Majka tobie to dobrze-przyjęcie komunijne za tobą.Ja jestem w trakcie przygotowań.Dzisiaj będę piec ciasta.Obiad ,sałatki i przystawki zrobię jutro.Największy problem mam z bohaterką niedzielnej uroczystości (też śpiewa psalm i alleluja-ale mamy zdolne dzieci ).Otóż moja córka marzy aby mieć zakręcone włosy.Mimo wielu prób i różnych sposobów ni cholery nie chcą się zakręcić, tzn. po godzinie są proste jak drut. Czuję wielkie kłopoty w niedzielę rano.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts