zbyszekP 28.05.2004 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Witam, Barbasia - Czy również będzie można liczyć na pojawienia się zdjęcią kolejnego aniołka? Pit - podobno najlepiej to konserwuje formalina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 28.05.2004 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Zbyszek - raczej ... aniołki sądząc po problemach z lokami Z formalina masz racje ale ona lepiej konserwuje od srodka, wapno od zewnatrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 28.05.2004 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 No i w tym miejscu moglibyśmy zacząć uczoną dyskusję na temat czy istnieje aniołek i aniołka ? I jeśli tak, to czym one właściwie się różnią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 28.05.2004 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 To taj jak z rozrożnieniem płci łabędzia. To białe i to białe, to ma szyje i to ma szyje. Test jest prosty: Rzucasz chleb i obserwujesz - jeśli zjadł to na jest ON, ale jesli zjadła to na pewno ONA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.05.2004 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 dzień Dobry. Brakuje zdjęcia małego aniolka - Basi. Zgaduj zgadula, czyja to córa Barbasia, metoda skuteczna na loki to: wieczorem nalezy umyc wlosy, wilgotne wlosy zapleść w warkoczei tak pozostawic na noc. Rano rozczesać, wlosy sa naturalnie pofalowane i trzymają sie dobrze. A tak sobie myslę, o tej ładnej pogodzie i oglaszam dzien otwarty na ranczo Żbik w niedzielę, bedzie ognisko, jazda na psie, cross terenowy, zapoznanie sie, że szkodnikami występujacymi na tym terenie, oczywiście coś na żąb i na wysuszona wątrobę Chętni proszę sie zgłaszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 28.05.2004 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Majka - spróbuję twojej metody na loki i napiszę czy w moim przypadku działa. Pit - widzę, że pojawiły się w Twoich postach ogonki przy polskich literach. Czyżby przeprowadzono update systemu operacyjnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 28.05.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 A nie - skąd - ogonki cały czas były z szybkosci ich nie pisze. Po za tym w mailach przewaznie sie nie przyjmuja stad to przyzwyczajenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.05.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Majka - spróbuję twojej metody na loki i napiszę czy w moim przypadku działa. Pit - widzę, że pojawiły się w Twoich postach ogonki przy polskich literach. Czyżby przeprowadzono update systemu operacyjnego? Zbyszek, a ty gdzie chcesz te loki kręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 28.05.2004 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Na pejsikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.05.2004 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 No i jak krakusy. Nikt sie nie chce wybrać na wycieczkę? Mozna nawiedzic sanktuarium w Czernej, zobaczyc ruiny zamku teńczynskich w Rudnie i palacu Potockich w Krzeszowicach. Ci, ktorzy wprowadzają swoje dzieci w grono cherubinków są usprawiedliwieni, a reszta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 28.05.2004 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Witam gorąco i serdecznie po umiarkowanie długiej nieobecności! Mam nadzieję że nie zapomnieliście że żyję? Zbyszku - widziałem kiedyś gościa z warkoczykami na brodzie. Niezły efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 28.05.2004 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Dzieki Majka. Ja chetnie ale akurat mam juz weekend zaplanowany. Na brodzie warkoczyki - to chyba wiking Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 28.05.2004 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Zbyszku - widziałem kiedyś gościa z warkoczykami na brodzie. Niezły efekt. Na brodę to ja jeszcze jestem za młody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 28.05.2004 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 No niezle, czyli jestem starszy niz myslalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 28.05.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 A więc z metody dedukcji indukcyjnej wnioskuję, że masz brodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.05.2004 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 A ma, ma Ale własciwie znacie kogoś kto, by nie miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 28.05.2004 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 To i Tobie wyrosła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 28.05.2004 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Raczej obrosła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 28.05.2004 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Obróść to chybo może jedynie podbródek i policzki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 28.05.2004 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 eeeeee tam! Nogi czasem obrastają... Tors u niektórych.... No dobra - spadam na weekend! Do poniedziałku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts