forum_user 19.02.2003 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 Majka - a Ty ? Wiemy że panną to raczej nie jesteś ... Waga ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.02.2003 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 Ta, panna to na pewno nie Waga też nie. "Indywidualistka" ze znaków zimowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 19.02.2003 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 Że niby (jak spiewało DeSu) "To WODNIKA era przecież"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.02.2003 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 Zawsze myślałam, że na znakach zodiaku znają się kobiety, mają "ciągoty" do czytania horoskopów, stawiania tarota itp. A tu zaskoczenie: Panowie znaja nie tylko nazwy kolejnych znaków, ale i potrafią przyporządkować im cechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.02.2003 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 Majka: przecież widzisz, że kgadzina to już Forumowa "pół-kobieta" . A poza tym: "Kopernik też była kobietą...". . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 19.02.2003 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 Krzysiek.To może mój znak zodiaku również zidentyfikujesz?Na razie bez podpowiedzi. [ Ta wiadomość była edytowana przez: Zielona dnia 2003-02-19 12:13 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renab 19.02.2003 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 Witam,przyłączam się do grupy. Buduję w Jerzmanowicach, na granicy Ojcowskiego Parku Narodowego. 3 lata wlczyłam z w/w o pozwolenie na budowę. Obecnie mam stan surowy zamknięty i mnóstwo problemów. Planowany termin zasiedlenia to koniec wakacji ale ten termin się oddala bo właśnie się dowiedziałam, że banki nie chcą dawać kredytów na dom wybudowany na działce rolnej jako zabudowa siedliskowa. Czy ktoś na forum buduje coś w pobliżu?PozdrawiamRenata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 19.02.2003 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 Majka - teraz nie ma reguły kto zna się na Zodiaku, niemniej przypominam, że od starożytności gwiazdami zajmowali się mężczyźni, a potem w średniowieczu mówiło się o Magach (czyli znów panach). Rodzaj żeński występował li tylko jako czarownice i w takiej postaci był tępiony przez spalenie na stosie.http://www.smilies.nl/rough/flaming.gif Jaro - jeżeli (jak twierdzisz) kgadzina jest pół-kobietą, to czym jest drugie pół? To ważne dla mnie, bo w tym aspekcie poszukuję podstaw samookreślenia. Aha - to ważne jak określić granicę? Do pasa? Od pasa? Wzdłuż?http://www.smilies.nl/spin3.gif Zielona - Ty mi wyglądasz na ryby. Ale zielone rybki rzadko się zdarzają. Może jednak ściągawka?http://www.smilies.nl/dieren/fish2.gif To pisałem ja http://www.smilies.nl/snake.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 19.02.2003 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 Krzysiek. Może na pierwszy rzut oka to mogłyby być ryby ... ale dodaj do tych ryb, trochę werwy i animuszu, bo na ryby to ja jestem za spokojna. Podpowiedź: Raz diabeł, raz anioł, w jednym miejscu nie usiedzi, prowadzi kilka rozmów na raz, kilka spraw. Nawet parę uda się doprowadzić do końca. Stworzenie ciepłolubne (jak miesiąc, w którym się urodziłam). :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 19.02.2003 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 Analiza do podpowiedzi Zielonej:Niespokojna więc nie ryby, ciepły miesiąc, więc może to być byk, bliźnięta, rak, lew, panna.Panna odpada - bo jest pedantyczna, a Zielona tylko "niektóre sprawy doprowadza do końca" (sorki za szczerość)Rak też odpada - bo mimo tego że kombinuje to niezbyt intensywnieLew jest waleczny, ale raczej nie roztrzepany, bardziej spokojny.Więc nie lew.Zostaje byk i bliźnięta.Byk jest bardziej poukładany niż bliźnięta.Więc bliźnięta.(Sorki Kasiu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.02.2003 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 No pięknie Ale dedukcja. K. dorabiasz po godzinach w firmie doradczej? W takim razie jak zgadłeś jaki jest mój znak Zielona, ja początkowo sądziłam, że jesteś baran, a po podpowiedzi - panna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 19.02.2003 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 A dorabiam sobie wieczorami jako jasnowidz i wróżbita. Nie wystawiam certyfikatów ani zaświadczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.02.2003 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 Mnie się to niezgadza - Krzysztof. Zielona napisała: stworzenie ciepłolubne . Może jednak Rak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaka 19.02.2003 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 Kgadzina - niektorzy na tym zarabiaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.02.2003 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 Rena witaj w grupie. Jest pare osób co buduja w Twoich stronach /ale ostatnio coś milczą/. Dlaczego masz problem z kredytem? Działka siedliskowa nie ma hipoteki? Krzysiek, powróż mi P.S Wczoraj do biura weszła stara cyganka - "szczęścia, zdrowia, bogactwa..." - " nie mamy kasy...." - " ażeby Was szlag jasny trafił, wszelka zaraza...." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 19.02.2003 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 Krzysiek zasłużył na wypłatę. Doskonała robota. Waluta? W trunkach? W materiałach budowlanych chyba już nie.. W naturze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 19.02.2003 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 I co ja teraz Zielonej kurna odpowiem? Pewnie że w naturze by się chciało. Tylko czy Zielona lubi z pół-kobietami? W dodatku podejrzanymi o prowadzenie rozważań dedukcyjnych. No właśnie - jaro - ponawiam pytanie - pół kobieta i co dalej? Gdzie linia podziału? Widzisz, że to ważne już teraz dla (przynajmniej) dwóch (tak mi się zdaje) osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 19.02.2003 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 Majka - w Twoim przypadku wróżenie nie będzie specjalnie trudne: będziesz potrzebować kasy, kasy, kasyyyyyyyyyyyy. Przez długie lata. Wielkiej wygranej w Totolotka Ci niestety nie wróżę (chociaż życzę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 19.02.2003 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 Krzysztofie!!! Mówiąc o naturze miałam na myśli kury, kaczki, bydło rogate ... Jaro. Sorry, że wprowadziłam Cię w błąd tym "stworzeniem ciepłolubnym". Ostatnio na chrzcie ksiądz powiedział do ochrzczonej dziewczynki "stałaś się nowym stworzeniem" a do chłopczyka "stałeś się nowym człowiekiem". Czy ktoś może mi to wyjaśnić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 19.02.2003 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 Renata - witamy na forum. Kiedy impreza u Ciebie na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts