Agacka1719499039 17.06.2004 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Dzieńdoberek Znaczy się szefowie nas szpiegują? *** - Szefie, przyszedł e-mail do pana. - Niech wejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamrejare 17.06.2004 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Witam buduj sie w Nowym Saczu -Wierzba II buduje z was ktos to cos lub jusz wybudowal.Chentnie pokoresponduje .sory z ortografie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamrejare 17.06.2004 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Witam buduj sie w Nowym Saczu -Wierzba II buduje z was ktos to cos lub jusz wybudowal.Chentnie pokoresponduje .sory z ortografie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.06.2004 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Jeżeli chcecie się przekonać ile już macie różnych programów szpiegujących zainstalowanych na komputerze to wejdźcie na stronę http://www.safer-networking.org/ i sciągnijcie sobie program Spybot - Search & Destroy (Jest darmowy). Zapewniam, że lekko się zdziwicie liczbą różnego rodzaju szpiegów, które już macie. Witam. To prawda . Przy okazji ściągnięcie sobie kilka kolejnych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 17.06.2004 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Witaj kamrejare. Niestety takiego domu nie buduję. Przyklad "z życia" z gatunku człowiek a technika. Żona miała mi zrobić zdjęcie. Jakoś tak wyszło, że obróciła aparat tyłem do przodu. Wycelowała i nacisnęła przycisk. Błysnęło jej prosto w oko. Lekko otumaniona tym błyskiem spojrzała na mnie i powiedziała:"O! Będę miała portret". Później mi mówiła, że lekko ją dziwiło, że moja postać była tak daleko w wizjerze, ale założyła, że tak ma być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 17.06.2004 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Witaj jaro. Miałeś może szanse pokonferować z koleżanką "Finlandką"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 17.06.2004 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Jeżeli chcecie się przekonać ile już macie różnych programów szpiegujących zainstalowanych na komputerze to wejdźcie na stronę http://www.safer-networking.org/ i sciągnijcie sobie program Spybot - Search & Destroy (Jest darmowy). Zapewniam, że lekko się zdziwicie liczbą różnego rodzaju szpiegów, które już macie. Witam. To prawda . Przy okazji ściągnięcie sobie kilka kolejnych . Jaro - czyli jak radzisz? Sciagać ( i narazic się na dodatkowe bugi) czy nie ściagać i żyć w błogiej nieświadomości zarażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 17.06.2004 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Nie wiem o jakich to dodatkowych "bugach" mowicie. Ale instalacja tego programu jest zalecana przez centrum komputerowe mojej szacownej instytucji. Zreszta zastąpienie 123 szpiegów (tyle było u mnie) jednym i tak moze sie opłacać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 17.06.2004 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Co się tak tym dręczycie....macie pojecie jaką masę rzeczy nie wytropicie choćby nie wiem co... Więc niech sobie buszują ,na zdrowie..nie bedę się tym stresować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.06.2004 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Witaj jaro. Miałeś może szanse pokonferować z koleżanką "Finlandką"? zagladnij na skrzynke mailowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.06.2004 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 [b]Jaro[/b] - czyli jak radzisz? Sciagać ( i narazic się na dodatkowe bugi) czy nie ściagać i żyć w błogiej nieświadomości zarażenia? Wyobraź sobie: każdy taki pc-spy przesyła pod wskazny adres jakieś informacje, w skali świata są to miliony umownych "maili". Czy "po drugiej" stronie jest zorganizowan siatka, która jest w stanie wykorzystać takie morze informacji ? Jakbyś był jakimś oddziałem banku, albo sekretarką B.Gatesa to jeszcze mogliby Cię namierzyć. Ale zwykłych ludzi ? po co szpiegować - skoro nie da się na tym zarobić ??? Zresztą, są pc-spy, które nie zostawiają prawie żadnych śladów i anty-spy ich nie wykrywa... Dobry anty-wirus i rozsądek to wciąż najlepsze zabezpieczenia. No i profilaktyczne formatowanie dysku z instalacją systemu od nowa przynajmniej raz na rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.06.2004 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Dzień no, niech będzie, ze dobry. Formatowanie dysku raz na rok?????? I potem wgrywanie wszystkich programow na nowo? czy je gdzieś zapisujecie? To lekkie wariactwo. Szpieg n-case uprzejmie sie mnie pyta, czy zyczę go sobie mieć jaka decyzja, wykorzystać ten program Zbyszka, czy szkoda zachodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 17.06.2004 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Witaj kamrejare. Niestety takiego domu nie buduję. Przyklad "z życia" z gatunku człowiek a technika. Żona miała mi zrobić zdjęcie. Jakoś tak wyszło, że obróciła aparat tyłem do przodu. Wycelowała i nacisnęła przycisk. Błysnęło jej prosto w oko. Lekko otumaniona tym błyskiem spojrzała na mnie i powiedziała:"O! Będę miała portret". Później mi mówiła, że lekko ją dziwiło, że moja postać była tak daleko w wizjerze, ale założyła, że tak ma być. ZbyszekP - ale się uśmialam! Mogę sobie podać rękę z Twoją żoną - ja nie imiem zakladać zdjęć w fotoalbumie ( patrz : wątek w "Psycholog dyżurny") Witam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.06.2004 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Oliwka, fotoalbum nawet ja nauczyłam sie zakladać, więc tobie napewno sie uda Nic nie rozumiem z tej strony Zbyszka, hijacka juz mam, to co ewentualnie mam zciągnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 17.06.2004 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Przeskanowałem sobie kompa tym antyszpiegiem. Pokazał ileś tam (mnóstwo) wejść ale nie wiem co z tym dalej zrobić więc zamknąlem programik. A może trzeba było cos ważnego zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 17.06.2004 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Cześć, cos strasznie dużo tych blondynek ( fotoalbum, aparat foto)?? Moja też blondynka, prawdziwa nie tleniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.06.2004 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Formatowanie dysku raz na rok?????? I potem wgrywanie wszystkich programow na nowo? czy je gdzieś zapisujecie? To lekkie wariactwo. Zgadza się, instalujesz wszystko od nowa. W sumie pół dnia roboty. Ale za to rok spokoju . Policz ile czasu tracisz w ciągu roku na różne nieplanowane koputerowe przestoje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.06.2004 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 jakie pół dnia. O zgodę na uaktywnienie 2 systemów muszę telefonowac do Hamburga A tam musi byc obecny Mark. Formatować będę jak wszystko padnie, wole tracić czas na szukanie pojedyńczych błedów, niz zablokować sobie dostęp do systemów na 2 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 17.06.2004 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Nic nie rozumiem z tej strony Zbyszka, hijacka juz mam, to co ewentualnie mam zciągnąć? Z kolei ja nie wiem czy do końca zrozumiałem problem Majki. Wchodzisz na stronę, którą wcześniej podałem, wybierasz przycisk download z lewej strony, następnie ignorujesz lub nie tekst o podarunkach i przechodzisz do przycisku "Spybot - Search & Destroy 1.3 - Download here" i wybierasz Otwórz lub Open w zależności od języka systemu operacyjnego, który się ma. Następnie postępujesz zgodnie z poleceniami instalacji. Programik ma polską nakładkę językową więc należy wybrać opcje "dodatkowe języki". Po przeskanowaniu systemu ja po prostu wybieram opcję "napraw", co chyba sprowadza się do usunięcia programików/ciasteczek etc. No ale tu działałbym z pewną rozwagą szczególnie na komputerach firmowych. Na razie nie miałem, żednych problemów a używam już tego od kilku miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.06.2004 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Hmmmmmm, a jak tu zachowywać sie z rozwagą Co to jest cydor, alexa related, dso exloit? ciąć czy oszczędzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts