oliwkaik 21.06.2004 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 wstępna propozycja projektu mojego domku jest tutaj Ciekawe czy coś widać ? I jak to powiększyć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 21.06.2004 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Już chyba nikogo nie ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.06.2004 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 jestem Mężczyxni się skarżą, ze wykasowałas swoje walory Zaraz zerknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.06.2004 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 może jak tu sie wklei będzie wyraźniejhttp://foto.onet.pl/upload/0/51/_281974_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 21.06.2004 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Owszem. Bardzo nam tego brakuje. Oliwkaik - a nie masz może wizualizacji swojego domku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 21.06.2004 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Zbyszku - nie mam jeszcze prawie nic! jestem dopiero po 1 wizycie architekta! Dał nam 6 propozycji - na podstawie naszych koncepcji- i teraz musze to skorygować! W założeniu dom ma być jak najprostszy - prosta bryła, dach dwuspadowy, niewielki (140-150m2). Bardziej chodzi mi o wnętrze. Chciałabym żeby było funkcjonalne i fajne Na parterze duża jedna przestrzeń ( salon+ kuchnia+ jadalnia), bez wiatrołapu , zakamarków , korytarzy, holi. Schody mogą stanowić element ozdobny parteru ( nie chcę klatki schodowej!) . Na dole muszą też być pomieszcsenia gosp ( kotłownia, spiżarka, garderoba-zamiast wiatrołapu, mała łazienka) Góra natomiast to 3 sypialnie, w tym 1 z garderobą, większa łazienka i pokój rekreacyjno-sportowy nad garażem ( ostatnia koncepcja jeszcze nie uwzgl. na rzutach) Taras nie będzie wychodził tak jak na rysunku ale na tyły domu. No i co wy o tym sądzicie!? Może macie jakieś uwagi dla totalnego laika, który może mnóstwo błędów popełnić bez waszej pomocy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 21.06.2004 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Odpada też korytarzyk między kotłownią , a łazienką. Przejście z garażu do domu będzie przez garderobę. Także ściana z kominkiem będzie prosta ,a nie załamana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 21.06.2004 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Brzmi fajnie. Kiedyś mówiono mi, że zgodnie z przepisami wiatrołap musi być w domu. Jaką masz działkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 21.06.2004 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Nie wiem co się działo ale w ogóle się nie mogłam zalogować a w związku z tym i nic napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 21.06.2004 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Brzmi fajnie. Kiedyś mówiono mi, że zgodnie z przepisami wiatrołap musi być w domu. Jaką masz działkę? Ale już jestem! Właśnie wyszedł architekt ! Nie sądziłam że dyskusja nad projektem domu może tak człowieka zmęczyć! Ale wszystko idzie chyba pomyślnie! Zbyszku - działka ma 23 ary. Ma 24 m szer. i 95 m dł. Wjazd jest niestety od pólnocnego zachodu ( bardziej zachodu ) ale chyba już nie będę tak zwracać uwagi na str. świata - choć całe forum o tym trąbi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 21.06.2004 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Północny zachód, czy raczej zachód to dobra strona na wjazd. Przynajmniej jak będziesz wracać wieczorem do domu to słoneczko będzie oświetlać wjazd do garażu. Widzę, że działkę masz w kształcie pieknego tasiemca. Ale to chyba nie w samym Krakowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 21.06.2004 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Pewnie nie pamiętasz ale już Ci kiedyś mówiłam i okazało się że niedaleko od Ciebie ( ty w Naramie!) : Wilków koło Kocmyrzowa! Niestety nie jestem jeszcze umieszczona na mapie grupy krakowskiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 21.06.2004 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Rzeczywiście zapomniałem. Nie jesteś na mapie! Zaraz to naprawimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 21.06.2004 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Pocieszyłeś mnie z tym słoneczkiem ! Zwłaszcza że planuję z tej strony werandę ! Juz sobie wyobrażam jak piję herbatkę na werandzie i patrze na zachód słońca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 21.06.2004 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Rzeczywiście. Czyż to nie piękny widok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 21.06.2004 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 http://republika.pl/grypsio/images/sunset09_m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 21.06.2004 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 http://msyc.republika.pl/sun/030303.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 21.06.2004 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 ale sięrozmarzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 21.06.2004 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Przy takim widoku nie ma się co dziwić. Wprowadziłem Cię na mapę GK ale nie mogę jej przenieść na serwer. Wyłączyli transfer plików z powodu konserwacji. Jak tylko go odblokują to przekopiuje uaktualnione zbiory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 21.06.2004 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 I już będę na mapie jako pełnoprawny członek grupy krakowskiej ! Ale super ! Dziękuję! Jesteś nieoceniony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts