oliwkaik 22.06.2004 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 O Matko! Jaro!! Z tym "czloniem wprowadzającym " to będzie u mnie ciężko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.06.2004 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Jaro to łociec nie matka Opublikuj walory, od razu znajdzie sie jakis chętny ....... wprowadzający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 22.06.2004 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Walory byly już niechybnie opublikowane! Kto mial zobaczyć zobaczyl ! Teraz mogę wam jedynie udostępnić rzuty mojego domu przyszlego ( wlaśnie - coś nikt się nie chce wypowiedzieć )! Patrz tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 22.06.2004 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Opis jest parę postów wyżej !A co z tym czlonkiem!?Piotrek masz już swojego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 22.06.2004 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Jestem jednym z tych szczęśliwców, którym było danę zobaczyć. Potwierdzam, nieruchomość bardzo ładna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.06.2004 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Zbyszek, ależ to była "ruchomość" Oliwka, hm, jak to powiedzieć........ Rzut jak rzut. 1. Dlaczego tak daleko z garazu do spizarni, kto bedzie targał tak daleko krzynki? 2. Co jest naprzeciwko kotlowni /czyli w przejściu pomiedzy garażem a holem? 3. Salon ma bezpośrednie wyjscie na taras, czy to co widac za stołem to wykusz? 4 Pokoje na piętrze, ok, szkoda tylko, ze Wasza sypialnia nie ma osobnej lazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 22.06.2004 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Ale się uparliście na ten mój album! Dobra pokaże Wam jakąś nieruchomość! O to Wam chodzilo?:http://foto.onet.pl/upload/36/31/_279224_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 22.06.2004 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Zbyszek, ależ to była "ruchomość" Ja się tam w nią wpatrywałem godzinami i ani się ruszyła. A więc na pewno była to nieruchomość. Rozumiem, że to po środku do kościół w Wilkowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 22.06.2004 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 A nie masz może trochę większego rzutu. Na tym co pokazujesz obecnie ciężko jest coś zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 22.06.2004 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 No wlaśnie wiem ale zupelnie nie mam pojęcia jak go mogę udostępnić w powiększonej formie OK - nie zawracam wam glowy moim rzutem! W końcu jest od tego dzial PROJEKTY! Muszę sobie jakoś z tym poradzić! Powiększę ( jak się dowiem jak) i opublikuje tam ! Póki co - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.06.2004 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Zbyszek ruchomość utrwalona na zdjęciu przeważnie jest nieruchoma Mialam na mysli cos w tym stylu http://foto.onet.pl/upload/46/19/_256918_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 22.06.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Prawie. Niestety na tym zdjęciu nie do końca można prawidłowo ocenić wszystkie aspekty ukształtowania terenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 22.06.2004 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 22.06.2004 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 toś mnie dorwala!! Co prawda nie bylo to takie trudne! Ty mi lepiej powiedz mądralo jak mam opublikować widoczne (czyt. duże) rzuty mojego domu!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 22.06.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 No i jak rozszyfrować te wszystkie znaczki: - też nie jest zadowolona ze zdjęcia; - jednak mimo wszystko działka jest imponująca, - żałuję, że sama na to nie wpadłam, aby to opublikować - no ale cóż, nie można być doskonałym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.06.2004 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Co mowisz Oliwka????? Internet jest okropny, nieprawdaż P.S. Szukam dla Ciebie czlonka wprowadzającego, to sie nazywa lobbing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.06.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Skopiuj te rzuty do programu graficznego, powiększ trochę i umieść jeszcze raz na stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 22.06.2004 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Wy tak sobie dalej ze mnie żartujcie !! A jak mi Majka znajdziesz czlonka to mi go proszę opublikować! I pamiętaj też o Piotrku1 - on też szuka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 22.06.2004 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Mam je w programie graf. - u mnie w komputerze (domowym )na calą stronę . Ale jak je umieszczam na fotoonecie to są wlaśnie w takiej formie!A wlasne strony nie mam - tzn coś tam zaczelam modzić ale nic nie wyszlo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 22.06.2004 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Powiększanie małego rusunku nic nie da. Niestety, czego ni widać na małym nie będzie widać i na powiększonym większym. Oliwkaik musi zrobić większe zdjęcie. A przy okazji, kiedyż doczekamy się zdjęć trójwymiarowych. Wzięłoby się powyższe zdjęcie, poobracało na wszystkie strony, no i od razu byłoby dokładnie wiadomo jak ukształtowany jest teren i jak działka wygląda z drugiej strony. Oliwkaik - Prześlij mi oryginalne zbiory ze zdjęciami przez email to je gdzieś umieszczę (mogą być wszystkie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts