zbyszekP 23.06.2004 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 No tak. Pierwsza ekipa od dachu była rzeczywistym wyjątkiem. Po pierwsze tak zepsuć dach to nie każdy potrafi. Oczywiscie za takie wykonanie nie dostali zapłaty no i musieli pokryć koszty naprawy (wcale spore). Jako pozytyw należy podkreślić, że stosunkowo szybko zgodzili się zapłacić za naprawę. Ale powiem szczerze, że najbardziej by mi pasowało, gdyby dach był dobrze zrobiony a ja bym im zapłacił. W sumie więc niby wyszło na moje, ale żal mi było tych ludzi i po całej historii pozostał mi poważny niesmak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.06.2004 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Przy takich historiach przewaznie pozostaje jakiś niesmak, obojetnie na czyja strone by wyszlo. Ale glowa do góry, wiesz przynajmniej ze jestes jeszcze homo-sapiens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 23.06.2004 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 A rzeczywiście ostatnio zauważam, że po byle wysiłku sapie mi się coraz mocniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 24.06.2004 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Witam Krakusów Trzymam się Was ostatnio, jak pijany płotu, ale fajnie tu u Was No, i ta Oliwka... Ale do rzeczy: projekt oczywiście nabyłem w Archpielagu. W ub. roku, ale przed 1 VII, więc dostałem trzy egz.. Dzisiaj potrzebne są już cztery, więc skrobnąłem e-mail'a do pracowni z prośbą, aby dosłali czwarty egz.. I tu zaczęły się schody: przyślemy, ale zapłaci pan dodatkowo ok. 100 zł. Trafiło mnie, nie płacę i koresponduję Zbyszku, co o tym sądzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 24.06.2004 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 No faktycznie masz upodobania poludniowca . Ale tu sa gorsze przypadki Skopiuj sam projekt albo im uczziwie zaplac. Ciekawy dzien dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 24.06.2004 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Witajcie! Roman - ty to jesteś! Jak nie Szczecin to Poznań , teraz znów Kraków! Ciągle Ci malo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 24.06.2004 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Cześć, dzisiaj faktycznie ciekawa pogoda się zapowiada. Tylko, gdzie się chować przed tym frontem atmosf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 24.06.2004 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Chowac gdzie sie da, najlepiej u Romana - tam podobno slonce Zbyszek - to ile wzial Twoj altruistyczny instalator ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 24.06.2004 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Witam,Roman - Nie wiem ile kosztuje wykonanie 1 kopii kolorowej. W sumie może to być w pobliżu kilkudziesięciu zł. Ja bym się tam starał o jakiś rabat, ale wydaje mi się, że należy zapłacić.Pit- za podłączenie i oprogramowanie wziął 500 + 200 za domofon zł (kable już były, sprzęt kupiłem osobno). Wcale nie wydaje mi się to mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 24.06.2004 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Nie wiem ile montowales czujnikow, kable pewnie juz miales rozprowadzone pod tynkiem. Ja zetknalem sie z cena 450 (faktura) - montaz 3 czujnikow, centralki, syreny, klawiatury i rozporowadzenie kabli. Czyli wszystko od podstaw. 8-10 h roboty dla mistrza i 2 pomocnikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 24.06.2004 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Chowac gdzie sie da, najlepiej u Romana - tam podobno slonce Niestety nie, zanosi się na deszcz A za czwarty egz. projektu nie chcę płacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 24.06.2004 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Wlaśnie oglądnęlam projekt Daniela z Archipelagu! Świetny!!Zwlaszcza te filuterne bawole oczka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 24.06.2004 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Jak nie chcesz placic to go sam skopiuj w kolorze ale to tez Cie tanio nie wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 24.06.2004 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Oliwka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 24.06.2004 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Roman??????!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 24.06.2004 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Oliwka, ta moja radocha, to z powodu pochwał dot. projektu DANIELA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 24.06.2004 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Po tej krotkiej wymianie zdan mam co najmniej ambiwalentne odczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 24.06.2004 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Pit - u mnie było 10 czujników i pewien dodatkowy mały "buzer". Reszta jak opisałeś tyle, ze bez rozprowadzenia kabli. Człowiek robił 2 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 24.06.2004 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 OK Roman - wiem , tak tylko chcialam " zagadać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.06.2004 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Dzień Dobry. Zbyszek, bede mieć w niedalekiej przyszlości mały "interes" do Ciebie. Interesuje mnie ta ekipa monterska od alarmu i Twoje rady jak sobie poradziłes z rozprowadzeniem . Czyżby gość z dalekiego Szczecina zakochał sie w naszej Oliwce???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts