zbyszekP 24.06.2004 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Nie ma Was na mapie bo wciaż jeszcze nie można się zalogować na strony serwera republika.onet.pl gdzie jest nasza mapa. Jak już pisałem parę dni temu było tam włamanie. Co prawda serwis FTP już działa, ale po drodze wymazano wszystkie stare hasła i nie bardzo wiem jak odblokować usługę WWW. Ma się to podobno wkrótce wyjasnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 24.06.2004 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 W porządku Zbyszko ja tak tylko dla przypomnienia! Wiem że jesteś slowny i uporządkowany - nie wątpie że tego dopilnujesz Sama mialam ostatnio klopoty z tymi blokadami! serdeczności dla Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 24.06.2004 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Jakże ja mógłbym o Tobie zapomniej, gdy mam Twe zdjęcie ustawione jako tapeta w PCcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 24.06.2004 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Zbyszek - moze w ten sposob. Kazdy zainteresowany zrzuca sie po dysze na sms z haslem zwrotnym dla odblokowania dojscia do Twojej strony. Tym sposobem daleko nam bedzie od ustroju od ktorego odeszlismy i podobno nie zamierzamy wracac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 24.06.2004 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Ha, gdyby chodziło tylko o kasę to myślę, że nawet bym to zasponsorował. Jednak serwis sobie pisze: "udostępniliśmy dodatkową możliwość odblokowywania dostępu do konta na stronach WWW na podstawie innych danych zadeklarowanych przez Państwa przy aktywowaniu usługi w profilu " tyle, że nigdzie nie mogę tego znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 24.06.2004 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Moze nie podales innych danych ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 24.06.2004 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Albo zapomnaleś te które podaleś ! Raczej ich nie znajdziesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.06.2004 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 :lol:" Przaśna" - ale fajne okreslenie, tylko co ono oznacza Własciwie obojetne, mi i tak sie podoba Zbyszek, a próbowałes telefonowac do nich, serwis portalu jest chyba w krakowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 24.06.2004 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 "Przaśna" - no chyba otyła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 24.06.2004 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 No co ty!!?? Pitbull!! Przaśna to..... dokladnie nie wiem , ale kojarzy mi się z jurną, śworną dziolchą! czyli Majką!! na pewno nie otylą!! No i wyszlo że używam slów których do końca nie rozumiem! Ale tak mi się skojarzylo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 24.06.2004 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 przaśny może być też chleb- bez drożdży i zakwasu! Jak bez drożdży to nie urośnie , jak nie urośnie to nie otyly!! ha!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 24.06.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 No pieknie ... wpadlas jak "oliwka w Ouzo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.06.2004 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 ustalcie w końcu to znaczenie przaśny = otyly nie bardzo mi sie podoba , chociaż zgadza sie ze stanem faktycznym przasna - jurna dziewczyna, też nie bardzo pasuje przasne pieczywo - proste, bez dodatków - to chyba jest najblizej celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 24.06.2004 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 :Zbyszek, a próbowałes telefonowac do nich, serwis portalu jest chyba w krakowie? Nie probowałem, bo nasza strona jest darmowa i wydaje mi się, że żadnej odpowiedzi nie uzyskam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 24.06.2004 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Czyli przasna Majka - czyli taka ktora została pozbawiona dessou Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.06.2004 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 naga????? czy może w ubraniu, a bez bielizny? Pit, nie rozpedzaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 24.06.2004 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 przasne pieczywo - proste, bez dodatków - to chyba jest najblizej celu o to to! bez dodatków czyli czyli konkretna, bezpośrednia , otwarta i naturalna - nie żaden przerost formy nad treścią! A Pitbullowi tylko jedno w glowie! bez bielizny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 24.06.2004 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Pitbul wstydź się. A fe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 24.06.2004 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Tak, tak Pitbul, wstydź się bardzo Majka, w ubraniu bez bielizny - to brzmi perwersyjnie A może tylko praktycznie , sam już nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 24.06.2004 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Wiedzialam że się zaraz Roman pojawi! Jak tylko tematy zaczynają się bardziej swawolne - hop i juz jest!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts