Barbasia 26.06.2004 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2004 Majka-trawnik super, kropka w kropkę jak u mnie(chociaż u mnie dorodniejsze pokrzywy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.06.2004 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Majka - to jest trawnik po pierwszym koszeniu ? Bardzo praktyczny . Pit - co do Francuzów zgadzam się, że zawiedli na całej lini. Tak samo jak w 1940-tym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 28.06.2004 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Witam "z nowym tygodniem" Majka Jak się ma tak jak ja 3 ary trawnika to utrzymanie tego w porządku nie stanowi kłopotu.A Ty ile masz hektarów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 28.06.2004 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Pit - co do Francuzów zgadzam się, że zawiedli na całej lini. Tak samo jak w 1940-tym . Masz całkowitą rację Jaro, czeka ich wymiana pokoleniowa.> Ja miałem niestety nieciekawy weekend. W trakcie obstawiania w piątek, dowiedziałem się ze mój maluszek ma zapalenie płuc i wylądował w Prokocimiu. Goska jest cały czas przy nim bo karmi. Ja wpadałem na 3-4 godz. jak podrzuciłem Jaśka do dziadków. Ale jestem pod wrażeniemgry Czechów . Nalezy im sie mistrzostwo, ale jak będzie to zobaczymy niedługo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 28.06.2004 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 PiotrekŻyczę szybkiego powrotu maluszka do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 28.06.2004 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Ale trawka, rzeczywiście nie widać ani mlecza, ani osta, ani...... Niexle dopieszczony kawałek, jestem pełna podziwu Ta trawa jest akurat tydzień po strzyżeniu ale mleczy - fakt - nie ma. WITAM WSZYSTKICH! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 28.06.2004 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Kasiu - co zrobisz z nagrodą której nikt nie zdobył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 28.06.2004 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Przechowam do następnego konkursu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 28.06.2004 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Czy ktoś z was odwiedził kompleks turystyczno-basenowy TATRALANDIA na Słowacji w Liptowie?http://www.tatralandia.skJeżeli tak to bardzo proszę o podzielenie się wrażeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.06.2004 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Dzień Dobry wszystkim. Piotrek, ucałuj maluszka ode mnie i niech szybko wracaja do domu. Zdjecie mojej łaki to oczywiście był zart - odzew na wasze wypielęgnowane trawniczki Nasz teran wyglada trochę lepiej niz na zdjęciu, ale tylko trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 28.06.2004 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Ja w zeszłym roku dojechałem tylko do Oravicy. Podobno to straszny kombinat, jeszcze większy niż nasz w Krakowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 28.06.2004 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Majka - to czekamy na fotografie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.06.2004 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Ze zdjeciami kiepsko, trzeba obejrzeć naocznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 28.06.2004 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Naocznie.... może być okiem aparatu fotograficznego? A własnie - kupiliście już dziecku ten "komunijny" aparat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.06.2004 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Ta, kupilismy Nikona SQ, cyfrowy. Mały, fajny. Po tygodniu przestał "widzieć" akumulator i pojechał do serwisu - oczywiście w Warszawie" Po tygodniu dostałam nr. tel. do szefa serwisu i ...... aparat zdążył wrócic przed wyjazdem na Słowenię. Reasumując, aparat jest a jakoby go nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.06.2004 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 O Majka, Ty to jesteś killer na chłopaków z serwisu . Dobrze, że nie jesteś naszym klientem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.06.2004 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Jaro, jak możesz ja jestem tak uroczym klientem dla serwisów, ze porzucaja inne prace na rzecz mojej Przecież to tylko kwestia odpowiedniej mediacji Jak dodzwonilam się do serwisu, to okazalo się, ze aparat czeka w olbrzymiej kolejce i wszyscy chcą miec szybko wyczyszczone i naprawione.......... popoludniu był juz telefon, ze aparat wysyłają poczta kurierską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 28.06.2004 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Dzieńdoberek moi mili... Dzieciaki wywiezione na wakacje,wiec dusza szaleje...piekła nie ma Przypominam o sobocie 10 lipca: *Wszystkich,którzy nie mają lepszych planów zapraszam do siebie na ognicho i grila-jak ktoś przywiezie Mile widziane suche drewno na rozpałkę i kto co tam preferuje...możliwość noclegu po przywiezieniu namiotu i śpiworka...nie trzeba wtedy siadac po piwku za kółko... A liczba miejsć nieograniczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 28.06.2004 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Pit, Jaro...bierzcie te obiecane piły łańcuchowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 28.06.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Szykuje się wielkie rzezanie ślicznych brzózek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts