kgadzina 29.06.2004 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Witajcie? Kurtka, co jest? Wszyscy poszli ostrzyć siekiery i ciupagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.06.2004 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Witaj. I naciągać łańcuchy w piłach spalinowych. Dzionek mało letni bardziej wiosenny. I senny zdecydowanie. Gdzie dziś betonujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.06.2004 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Dzień Dobry. Boli mnie glowa, nie macie jakiejś zapasowej /może być też mądrzejsza /. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 29.06.2004 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Majka, zaoferowałbym Ci swoją ale madrzejsza to ona nie będzie... Wiesz jak to jest z betonem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.06.2004 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Nie napisałam, ze musi byc podstawa, zeby nie bolała. A juz wchodząc w szczegóły, to jest napewno mądrzejsza - wczoraj zapomniałam, gdzie zaparkowałam auto - dzisiaj jadąc nie mogłam sobie przypomnieć jak sie wjeżdża we Wrocławską - parkując przed wartą /fakt miejsca właściwie nie bylo/ - musiałam wysiadać przez drzwi pasażera - a na politechnice natychmiast stanęłam na znaku zakazu zatrzymywania się i postoju. chyba wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 29.06.2004 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Wystarczy. Nie rób tego Maju nigdy więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.06.2004 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 - wczoraj zapomniałam, gdzie zaparkowałam auto - dzisiaj jadąc nie mogłam sobie przypomnieć jak sie wjeżdża we Wrocławską - parkując przed wartą /fakt miejsca właściwie nie bylo/ - musiałam wysiadać przez drzwi pasażera - a na politechnice natychmiast stanęłam na znaku zakazu zatrzymywania się i postoju. Sposobem trzeba, sposobem. Ja parkuje zawsze w tym samym miejscu - większa szansa że trafię po pracy. Po mieście jeżdżę zawsze "na pamięć" więc nie zauważam, kiedy zapominam . W trudno parkowalne miejsca biorę kierowcę . A na Politechnice wszędzie są zakazy parkowania więc to żadna sztuka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.06.2004 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Ależ ja to robić będę wiecznie, nie jestem w stanie się poprawić Co gorsze, takie sytuacje mnie nie zloszczą tylko rozsmieszają Cięzkie zycie ma ze mna moj mąż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 30.06.2004 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Słońce świeci, niebo niebieskie, temperatura w sam raz.... WSTAWAĆ KRAKUSY!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 30.06.2004 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 WITAM KRZYSIU, MIŁY DZIEŃ SIE ZAPOWIADA.pASOWAŁO BY KILKA DNI BEZ DESZCZU BO MI DACH ZACZNA ROBIĆ JUTRO.GDZIE DZISIAJ BETONUJESZ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.06.2004 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Witajcie. Ale jesteście okropni, tylko wysyłalibyscie krzysia na betonowanie. A on moze wolałby posiedziec w biurze z uroczą sekretarką Wczoraj rano Pepe /dla niewiedzących nasz piesek trochę większych rozmiarów/ - radosnie wróciła z rannej przebieżki. Została w domu ja pojechalam do pracy. Wracam a w domu smród jak cholera. Skubana wytarzała się w jakiejś padlinie i taka wyperfumowana zasmrodzila cały dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 30.06.2004 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Czy ktoś z was odwiedził kompleks turystyczno-basenowy TATRALANDIA na Słowacji w Liptowie? Moja żona byla tam swa tygodnie temu i bardzo sobie chwalila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.06.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 czyżby krakusy na wakacjach Zbyszek jak tam bylo na reniferach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 30.06.2004 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Majka, do moich wakacji jeszcze tydzień. Ale już jesteśmy w komplecie w domu. A Zbyszek to ma wrócic dopiero chyba ok. 7 lipca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 30.06.2004 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Cześć Krakusy ! Jest Zielona, bo nie widzę ? Miały być zakłady, dziś półfinał, a tu lipa... Zielona, ujawnij się !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 30.06.2004 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Czy ktoś z was odwiedził kompleks turystyczno-basenowy TATRALANDIA na Słowacji w Liptowie? Moja żona byla tam swa tygodnie temu i bardzo sobie chwalila. Chyba w przyszłym tygodniu wybiorę się na parę dni. Podzielę się wtedy z wami wrażeniami. Wiem, że spęd itp. ... ale czego się nie robi dla dzieciaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 30.06.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Cześć Krakusy ! Jest Zielona, bo nie widzę ? Miały być zakłady, dziś półfinał, a tu lipa... Zielona, ujawnij się !!! No więc czekam: Portugalia : Holandia (w meczu bez dogrywki) 1 : 1 - Zielona i wygrana w karnych Portugalii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 30.06.2004 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 No, 4:1 dla Holendrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 30.06.2004 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 2:1 dla HOLANDII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.06.2004 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 3:1 dla Portugali i final Portugalia-Czechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts