Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Podoba mi się miejsce Majki k. Nawojowej Góry.

Nie znaczy to, że nie zapraszam do siebie ... zapraszam oczywiście, ale "wiochę" to każdy chyba widział, a spotkać by się przydało w jakimś ładnym miejscu, gdzie będziemy się czuć luźno (brak ciekawskich sąsiadów za płotem, niezadowolonych, że impreza plenerowa odbywa się bez nich)a i grilla czy ognisko można zrobić.

• Odpowiedzi 30,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3527

• Agacka1719499039

2723

• pitbull

2291

• zbyszekP

1611

Najaktywniejsi w wątku

Może poszli po drwa do lasu?

Jestem i piszę się. Wprawdzie w sobotę za tydzień idę na wesele (jejku jak fajnie!!!!!) więc proszę, żeby spotkania nie urządzać właśnie wtedy.

Lokalizacje podane powyżej odpowiadają mi, jednak z uwagi na konieczność dotarcia do domu po imprezie bliższa sercu zdaje się (z uwagi na odległość) propozycja Zielonej.

Natomiast jak u nas obecny krajobraz księżycowy ulegnie przekształceniu - to spotkanie grillowo-imprezowe również nie jest niemożliwe.

No własnie, to wracanie... :grin: Może należałoby wynająć busa, jak się zrobi ciepło zawsze można spać u nas na poddaszu na styropianie :grin: , albo w lesie na mchu... A dzieci? Małym - mak do ssania, starsze jak się wyganiają same zasną obojętne gdzie.

Zielona, gdzie jest Twój dom /da się wrócic na piechotę do kgadziny?!/

Tak właśnie liczę, gdyby mnie "zniosło" o 3 kilometry z trasy od Zielonej to wylądowałbym albo za Wieliczką, albo w Wiśle, albo gdzieś pomiędzy. Czyli mógłbym trafić do domu: własnego, andrzejap, jaro-chyba za daleko, ale - no tak, oczywiście - i Pitbulla!