Majka 24.07.2004 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2004 Sobota - normalny dzień pracy w mojej branzy. Jest to dzień w ktorym załatwiamy sprawy tych co pracuja od rana do wieczora od pn do pt Jak postępy budowlane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 24.07.2004 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2004 Zbliżam sie do zakończenia stanu surowego. Scianki działowe są , kominy są ( sahara cieniowana-klinkier, ah ta moja żona), dach ofoliowany i ołacony. Jeszcze ocieplenie lukarny, obrobki blacharskie , rynny i położenie dachówki. Potem elektrycy i wod-kan i co. Szukam zas ekip do wylewk, ocieplenia wełną na zewnatrz i ewentualnie poddasza. Okna wstawie moze w połowie sierpnia z teściem i wujkiem, który to robi zawodowo.Majka czy ty znasz Rafała Slusarczyka k/Krzeszowic robi wod-kan i co.? oglaszał sie też na forum. Czy słyszałas jakieś opinie o nim?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.07.2004 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2004 Nie znam. jeżeli chcesz to dam Ci na priva namiar na bardzo dobrego speca /robil nam tez połaczenie Co i kominka / I jest z Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 24.07.2004 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2004 Chętnie, bo jak wiesz my też się do tego przymierzamy. A masz kogos do polenia od wylewek, tynku gipsowego, ocieplenia zewn. (wełna ) i poddasza ? Majka jak wyglada u Ciebie zabezpieczenie przed brakiem pradu gdy pali się kominek a pompa nie działa ??? Pompa podłączona jest do UPS-a czy jest jakieś inne zabezpieczenie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.07.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2004 Ad. 1 . nam wylewki i tynki robił pewien rencista. Na jesieni sprawdzimy ekipę z okolic Tarnowa, bedzie robić wylewkę na poddaszu. Ad. 2. należy sprawdzić osobiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 24.07.2004 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2004 intensywnie o tym myślę ale na razie - brak czasu. A jak wygląda to w teorii??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.07.2004 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2004 Hm, No dobra. Brak prądu, jest pewnym problemem, pompa przestaje dzialac, wodę w płaszczu może zagotować, wtedy nastepuje automatyczne dolewanie zimnej wody do ukladu, a wrzątek splywa do kanalizacji. Dziala to na zasadzie spluczki w kibelku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 24.07.2004 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2004 Hm, widzę Majka,ze jesteś dzisiaj pokojowo nastawiona do świata. To i dobrze bo Bo ja na przekomarzania nie mam coś dzisiaj siły Ad rem , czyli do kominka podłączona jest też kanalizacja oprócz wody.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.07.2004 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2004 Do naczynia wzbiorczego podłaczony jest wpust i spust wody Tak wyglada on z profilu, moze cos dojrzysz http://foto.onet.pl/upload/44/50/_299247_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 24.07.2004 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2004 Majka, czy to jest aktualne zdjęcie? tzn. czy kominek masz dalej niezabudowany , a jeśli juz zabudowałaś to ile miałaś w takim stanie "surowym" ? Da się tak wytrzymać. Bo u mnie pewnie kasę na obudowę kominka może braknąć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.07.2004 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2004 To jest bardzo aktualne zdjęcie Kominek tworzy nowoczesna "instalacje artystyczną" Nam nie przeszkadza, obudujemy jak bedziemy miec kasę, ja chcę zrobic to z kamienia. Wole więc sobie spokojnie poczekać i mieć to co chcę, a nie jakis erzac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 24.07.2004 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2004 Majka to mnie pocieszyłaś Zaraz po powrocie do domu pokaże to żonie!! Tylko będzie trzeba uważac na dzieci. !!!! Bo to chyba b. gorące ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 24.07.2004 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2004 Z Cebula umówiłem się dziś na 16.00. Szybko działa chyba konkretny??Drogi jest czy w normie. Jak z nim gadać, Doradzi coś? Podaj jakieś charakterystyczne cechy czy słabe punkty. Można się powołac na Ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.07.2004 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2004 Gorąca jest tylko szyba W zimię o bok kominka opieram sie plecami wygrzewając stare gnaty Pan Marek to porządny gość, doradzi, przedyskutuje wszelkie problemy, zrobi kalkulację. Tyle co wyliczył tyle placilismy, bylo to uczciwe wynagodzenie pracy jego ekipy. Lepiej nic nie kombinuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 24.07.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2004 Majka jestes jeszcze w pracy / Ja do 15.00? Nic nie chce kombinować i uwazam ,ze dobrze jest wtedy kiedy obie strony są zadowolone nie dotyczy to tylko p. Marka Oj coś się mi w głowie juz mózg gotuje trochę?? To co mogę sie na Ciebie powołać czy raczej nie bo będę miał u p. Marka przechlapane?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 24.07.2004 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2004 Kamienie nosilam i ukladałam sama. Przy rozpacelowaniu ziemii bez pomocy by sie nie udalo. No to jeszcze większe gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.07.2004 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2004 Dobry wieczór Piotrek powołaj się, a co się stanie to ........zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 26.07.2004 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Witam wszystkich, miły dzień się zapowiada. Majka, na razie p. Marek w porządku, punktualny i rzeczowy. Zobaczymy na wycenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 26.07.2004 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Witojcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 26.07.2004 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Dzieńdoberek Jak tam u was łikendzik ??? Ja chciałam jechać do Augustowa polookać konkurs pływania "Na bele czym", ale wyszło inaczej i looknęłam tylko w TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts