Majka 27.07.2004 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Zbyszek, nie mów, ze za wielką wodą skończylo się jedzenie A tataj w domku, zona pewnie kotlety smaży.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fromel 27.07.2004 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Coś tu dziś pustawo, choć apetycznie - może ktoś o deserze napisze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fromel 27.07.2004 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Skromny podwieczorek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fromel 27.07.2004 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Kolacja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fromel 27.07.2004 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 notowampa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.07.2004 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Dzień Dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 28.07.2004 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Cześć Majka, pogoda do kitu. ale miło Cię czytać - wczorajsze harce nt. kominków z płaszczem wodnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 28.07.2004 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Zbyszek, nie mów, ze za wielką wodą skończylo się jedzenie A tataj w domku, zona pewnie kotlety smaży.......... Witam, Jedzenie sie nie skończyło, ale oprócz surowców potrzebne są jeszcze umiejetności. W tym niestety przypominam moją poprzednią ekipę od dachu. Jeżeli chodzi o żonkę to według mych ostatnich informacji oprócz pieczenia kotletów, dzielnie szuka płytkarzy i nadzoruje wymianę bramy garażowej. Ta którą nam wcześniej zamontowano ma inny kolor od tego, który został przez nas zamówiony (panom pomyliła sie 1 z 4). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 28.07.2004 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Zbliżam sie do zakończenia stanu surowego. Scianki działowe są , kominy są ( sahara cieniowana-klinkier, ah ta moja żona), dach ofoliowany i ołacony. No to Ty mnie nieźle przegoniłeś ! U mnie dopiero zwieźli dzisiaj drewno na więźbę. Pogoda pod psem, pewnie znowu będzie opóźnienie. U mnie całą instalację wod-kan i co będzie robić facet z Trzebinii, który montuje też kominki z płaszczem wodnym. Wydaje się być solidny. Natomiast w sprawie ocieplenia i tynkowania elewacji pogadaj z Soniką. Oglądałem jej domek już pomalowany. Jest ok, a ona też polecała tą ekipę. Aishan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.07.2004 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Dzień Dobry. Ale leje. mam spory mlyn w pracy, więc mniej zagladam na forum. Piotrek, jakie harce? A zresztą, czasami się zastanawiam, czy osoby o cos pytajace chcą w ogóle dostać odpowiedź, czy tylko odpowiedź, która by ich satysfakcjonowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 29.07.2004 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Jasne ze to drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.07.2004 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Pit, Ty zawsze poprawiasz mi humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 29.07.2004 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Witam wszystkich w ten paskudny dzień, a nawet chyba cały tydzień ma taki byc. Aishan, tez jest juz po kontakcie na razie mailowym z Soniką. Jaki kominek wybrałes, nie pamiętam już, czy ty masz też podłogówkę? Na ile wycenił ci ten facet z Trzebinii całą inst. wod-kan i co. Jeśli możesz przeslij szczegóły (kosztorys) na priva i namiary na niego. Jak na niego trafiłeś z polecenia czy z ulicy.? Co do tempa, to uważam ,ze mam 1 miesiąc opóźnienia.Ale de gustibus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.07.2004 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Ale leje!A ja mam jutro jechać na urlop.Może zostać w domu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.07.2004 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Sonika jedź na urlop, obowiązkowo. Nawet w deszcz mozna robić co innego niz na codzień w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 29.07.2004 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Sonika jedź na urlop, obowiązkowo. Nawet w deszcz mozna robić co innego niz na codzień w domu. Majka, jak prawie zawsze masz świętą rację. Sonika posłuchaj Majki.!!! Pogoda to tylko dodatek, dziś jest taka jutro inna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.07.2004 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 No niby racja.Ale gdyby to miały być ciepłe kraje to co innego.A ja mam jechać nad jezioro Żywieckie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.07.2004 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Jezioro Żywieckie, wspaniałe miejsce, jakie widoki. Mozna i zwiedzać okolicę i wybrać się na grzyby. A podstawa to patrzeć daleko na zielone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.07.2004 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Majka masz rację. Zaczynam sie pakować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 29.07.2004 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Sonika! Zostań z nami! Tu też będzie jeziorko!Piotr!Gościa spotkałem na targach w Krakowie, przyjeżdżał do mnie kilka razy, jest polecany przez Makroterm [taki wybrałem kominek] do montażu ich kominków. Podłogówkę mam - w sumie ok. 50m na parterze + łazienka na poddaszu. Z kosztorysem trudna sprawa, bo mam całościowy jeszcze sprzed 05.2004. Trochę będzie w nim zmian, natomiast uzgodnione mam, że całość będzie z 7% VAT. Namiary przesyłam na priva.Aishan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts