forum_user 13.08.2004 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Jaro, proszę o więcej. proszę bardzo: chałupa się spaliła od pioruna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.08.2004 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Nie takie "więcej" Więcej pięknych tekstów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.08.2004 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Nie takie "więcej" Więcej pięknych tekstów Nie nabijaj się tu ze mnie. Ciężko głupieję już od tej technicznej sieczki próbując spod lawiny około-komputerowych śmieciosłów wydobyć beznadziejne resztki "ludzkiej mowy".. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.08.2004 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Ciężko głupieję już od tej technicznej sieczki próbując spod lawiny około-komputerowych śmieciosłów wydobyć beznadziejne resztki "ludzkiej mowy".. Jakie resztki ja nawet w najlepszej swojej dyspozycji nie potrafiłam budować takich zdań zlożonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.08.2004 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Jak tam tematy inwestycyjne (tarsy, tynki,podbitki) ? Coś nowego na horyzoncie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.08.2004 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Czekamy na napływ gotówki / T jeszcze nie dostał za nadgodziny za tamten rok/. Potem pewnie cos zrobimy, własciwie sama nie wiem co Narazie instalujemy dzieciom siec komputerową, zrobilismy podłączenie do neostrady. Remontuje sie stara chałupa /głównie Jacek, my tylko czasami pomagamy/ - super juz wygląda. I pojawił nam sie nowy mieszkaniec...... ktos podrzucił nam małego kotka. Zwierzyniec sie powieksza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.08.2004 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2004 Dzień Dobry. Kotek jest niesamowity, juz zagarnął dom dla siebie, szaleje po wszystkich meblach , siusia do kuwety. Czyli był kotkiem domowym, Jak ktos mógł go wyrzucić? Jedyny maly problem to to, ze trzeba pilnowac Tolka /kot duzy/ i Pepe /pies/, aby go nie upolowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romi_25 15.08.2004 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2004 WitamDopiero co Was odnalazłem na Forum. Mam nadzieję że mnie przyjmiecie do grupy krakowskiej. Zamierzamy z drugą połówką budować domek w Rybnej k/Krakowa. Na razie wz w drodze. Przy okazji szukam ekipy do wiercenia studni. Jeśli ktoś może polecić to z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.08.2004 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Dzień Dobry. Witamy w grupie krakowskiej Niestety nie znam nikogo od wiercenia studni, ale może ktoś inny cos wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.08.2004 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Cześć. Jak tam nowy kotek. To dziewczyna czy chłopak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.08.2004 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Kotek to dziewczynka /chyba/ Jest super, potrafi już sam wyskoczyć z okna tarasowego, a potem biegnie naokolo domu i wchodzi drzwiami wejściowymi najbardziej lubi spać na mych kolanach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.08.2004 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 No to Tolek będzie zazdrosny. Chyba że on już teraz jest samodzielnym kotem, co to nieczęsto w domu nocuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.08.2004 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Tolek jest okropnie zazdrosny, nie tylko o kolana, ale i o skakanie po krzesłach, miskę z zarciem itp. 2 dni chodził obrazony, teraz zaczyna się bawić, tylko to troche wyglada na zabawę kotka z myszką Tolek wychodzi z domu na całe noce, rankiem wraca i w darze przynosi nam mysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.08.2004 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Jak Twój nowy koci nabytek zdoła przzetrwać peirwsze dwa tygodnie to wyżyje. Tak przynajmniej piszą w podręcznikach dla hodowców czworonogów . Tyle czas maksymalnie zajmuje psom i kotom akceptacja nowych kolegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.08.2004 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Mam nadzieję, że szybciej się do siebie przyzwyczają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.08.2004 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Dzień Dobry. Kotek żyje w dalszym ciągu Pomału zmienia się rolami z Tolkiem, co oznacza, ze on jest mysliwym, a Tolek zwierzyną Będziemy jednak tynkować. Podoba nam sie tynk Anjer, moze coś na jego temat wiecie? Zastanawiam sie też nad podbitką, w ktorą stronę ją się mocuje - wzdłuż dachu czy do wewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 17.08.2004 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Witaj Majka. Widzę, że pozostałaś jak "samotny biały żagiel". Żal, że nie mogę pomóc w znalezieniu odpowiedzi na Twoje pytania. Pozdrowienia dla wszystkich ciągle pracujacych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.08.2004 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Ta, tylko ja sie ostałam, wszyscy gdzieś się podziali... Dobrze, ze mnie wspomagasz slowem zza oceanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 17.08.2004 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Niestety na niewiele więcej jest mnie teraz stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.08.2004 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Cześć. Majka: masz już imię dla nowego kociego lokatora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts