Majka 18.08.2004 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Dzień Dobry. Nie mam, narazie wołam kici, kici i kotek natychmiast wskakuje mi na kolana. Imię bedzie wybierał Michał, bo oficjalnie kotek jest jego. Wiecie, w ten dzień kiedy rano kotek znalazł sie na naszym terenie, my jechalismy do pracy, Michał caly dzień martwił sie, czy pozwolę kotkowi zostać w domu. Wieczorem powitał mnie z powazną miną, wręczył polne kwiatki i soledną obietnicę, ze bedzie wyrzucał kuwetę, karmił kotka i po nim sprzątał. A ja juz od rana wiedziałam, ze kotek u nas zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.08.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 I tak się zaczyna ... Trzymać mężcyznę w niepewności tak długo, jak się da . To jakiś sport kobiecy jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.08.2004 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 No coś ty Michał spał jak rano wyjeżdżalam i nic nie wiedział o kotku. Nie przewidzialam, ze chlopakowi tak sie spodoba No i że pomysli, ze mogę go nie chcieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.08.2004 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Tłumaczysz się - znaczy masz coś na sumieniu . Skoro on od razu założył, że mama się nie zgodzi - mimo, że jemu się podoba, to już jest dowód że został odpowiednio "wytresowany". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.08.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Pewnie, ze mam wyrzuty sumienia Ostatnia rzecz, która bym robila, to trzymanie dziecka w niepewności. Z doroslym facetem to mogę sie podroczyć, dzieci traktuję poważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.08.2004 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Biedny ten Tomek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.08.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Dzień Dobry. Nie wiem, czy Tomek biedny, ale w każdym razie nie moze narzekac na "nudną" zonę Jaro, dzięki, napisz proszę jaki to kolor tynku /firma, numer, rodzaj/. Nie wiem, jak utrafic w odpowiedni kolor, nie za mocny, nie wyblakly. Okropnie trudne zadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.08.2004 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Hej. Utrafienie z kolorem to faktycznie nie prosta sprawa - na szczęście nie ja się tym martwiłem, tylko Justyna. Tynk strukturalny Bayosan, farba kryjąca nr 309. Podobno już nie sprzedają tego tynku w Polsce pod marką Bayosana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.08.2004 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 A coż to za czarna magia Widać nowy post ze źle wpisanym linkiem do zdjecia, a potem czary mary i nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.08.2004 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Niechybnie, od tego bezustannego siedzenia na Forum w taki upał zaczynasz mieć fatamorgany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.08.2004 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Hmmm, wydawalo mi się, ze chcialeś coś pokazać a nie bylo to to? http://foto.onet.pl/upload/5/12/_315960_n.jpg a może to http://foto.onet.pl/upload/40/15/_315959_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 19.08.2004 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 A czyj to taki piękny domek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.08.2004 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 piękny, prawda? To domek tego "czajnika", co zarzuca mi fatamorgany Zemsta jest rozkoszą......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 20.08.2004 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Jaro masz bardzo ładny dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.08.2004 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Dzień Dobry Gdzie kupowaliscie podbitkę drewnianą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 20.08.2004 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Dzień Doberek Rzeczywiście domek jest bardzo ładny Szczególnie podoba mi się kolor tynku. Nie wiem czy dobrze widzę. Masz w oknach szprosy wewnętrzne. Jeżeli tak to powiedz o ile droższe sa takie okna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.08.2004 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2004 Dzień Dobry w sobotni mokry ranek Zamówilismy drewno do kominka, 7 kubikow porąbanego buka i brzozy i 3 kubiki w półmetrowych kawałkach. Suche, z tamtej zimy. Oczywiście drogie - 130zł/kubik. W tym roku mielismy kupować w "lesie", ale okazalo się, ze takie rosnące to koszt 90zl/kubik, do tego trzeba doliczyc załadowanie, przywiezienie i zrzucenie. A potem ciąć na mniejsze kawałki. Według mnie to zadna oszczędność. Piękny dom ogladalismy wczoraj, może forumowiczka odwazy sie kiedys i pokaże go ogółowi Naprawdę warto. Dziekujemy za oprowadzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.08.2004 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Majka jesteś okropna ! Z racji zwolnienia siedząc w domu próbowałem coś wrzucić, ale GPRS to słabe medium jeśli idzie o zdjęcia. W dodatku mój telefon też odmawiał współpracy, więc dałem sobie spokój. Ale tu widzę, czujność czekisty - nic się nie ukryje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.08.2004 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Witam. Mam zdjecia usunąć chyba szkoda by byla. Dom masz naprawdę sliczny Choroba Cie zwalila z nóg? Mam nadzieję, ze juz lepiej. Przejeżdżalismy wczoraj niedaleko Was /jechalismy do Michala do Piwnicznej/. Rododendron drugi raz zakwitł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.08.2004 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Ja też zamawiam drewno po 130. I też pocięte, z transportem. Co do podbitki: to było kupowane okazajnie przy okazji więźby gdzieś pod Nowym Targiem. joanka, aglig: dzięki Szprosy podniosły cenę okien o około 15%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts