Majka 23.08.2004 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Własnie dostałam wiadomość, że jedzie do mnie całe auto roslin od moich rodziców. Dzisiaj po pracy bedziemy sadzic kolejne zlotokapy, rododendrony, azalie, buki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.08.2004 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 No to samych udanych nasadzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 23.08.2004 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Cześć wszystkim Jestem po urlopie, prawie 2 tygodnie z przerwami. Czuję się wypoczęta , z nowymi siłami do pracy , nowymi pomysłami, energia rozpiera mnie od środka , wprawdzie w pracy kołowrotek ... ale co to jest dla świeżego umysłu . Skończyliśmy akcję kostką, efekty możecie oglądać w moim Dzienniku http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=2424&start=120 jaro Piękny domeczek - masz już parkiet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.08.2004 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Cześć. Zielona: to już drugi urlop tego lata, jeśli dobrze pamiętam ? Ale Ci się powodzi ! Parkiet został jednogłośnie przyjęty do realizacji .... na przyszły rok . A jak Twój się sprawuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 23.08.2004 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Jest ok ... trochę podczas sezonu kominkowego - zniszczył się przy kominku i trochę rozsechł?/rozesechł? pod jednym kaloryferem - a poza tym super. A co do urlopu ... to jest tak - mówię, że idę na dwa tygodnie urlopu i z tych 10 dni jestem np. 3 dni w pracy, 5 na wojażach, 3 dni w domu - praca z łopatą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 23.08.2004 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 He he Ja ide na 10 dni na urlop i przez 12 dni podaje pustaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 23.08.2004 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Dzieńdoberek Wszytkim po urlopie nie powiem żebym wypoczęła,ale nie ładnie tak narzekać na wstępie po urlopie więc ....dziób na skobelek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.08.2004 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Nie ladnie narzekać, nieladnie Od kiedy to na urlopie sie wypoczywa? na urlopie nalezy wykonywać wszystkie te czynności na ktore sie nie ma czasu podczas pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 23.08.2004 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Dzień Dobry Gdzie kupowaliscie podbitkę drewnianą? Witam krakowską ... po urlopie Majka - podbitkę kupowałem u wykonawcy pokrycia mojego dachu, w tym podbitki oczywiście, cena (materiał + wykonanie) 50zł/m2... http://foto.onet.pl/upload/28/68/_302102_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 23.08.2004 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Witam, Jakby się tu gęściej dzisiaj zrobilo. Zielona,Byłbym wdzięczny za przesłanie na priva namiarów na firmę, ktora robiła Ci kostkę oraz za informacje o cenie uslugi (bez ceny plytek). Najprawdopodobniej ten temat będzie mnie wkrótce interesował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.08.2004 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Dzień Dobry. Krystian, ale ladna podbitka. Dzieki za zdjęcie, moja wyobraźnia od razu lepiej pracuję A w takim domku jak moj /grzybku/ w ktora strone powinna być? Wzdłuż czy do wewnątrz Posadzilismy 1,5 metrowa azalię i 2 metrowego rododendrona. Nie wiem czy to drugie sie przyjmie, trochę mało bylo masy korzeniowej. Będę teraz codziennie ganiać z wiaderkami wody. Na dzisiaj zostalo z 10 czerwonych bukow o wys prawie metra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 24.08.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Zielona, Byłbym wdzięczny za przesłanie na priva namiarów na firmę, ktora robiła Ci kostkę oraz za informacje o cenie uslugi (bez ceny plytek). Najprawdopodobniej ten temat będzie mnie wkrótce interesował. Kostkę robiła nam ekipa wujka, umówiliśmy się nie za metr kwadratowy tylko za całość, wujek załatwiał wywóz ziemi (6 ciężarówek), przywóz żwiru, piasku, krawężników, kostki ze składu, itp., poza tym ułożenie palisad, krawężników, podkładu i kostki. Gdyby liczyć to wszystko (każde oddzielnie + za metr kw. kostki i za m.b.krawężników czy palisad) to wyszłyby jakieś chore pieniądze. A tak zapłaciliśmy za całość w tym ułożenie 180 m.kw kostki 12.000 zł. A za samą kostkę + palisady ok. 7000 zł Nie mam pojęcia ile on liczy dla "normalnych" klientów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.08.2004 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Piękna kostka i niepiękna cena Pozostanę przy wysypanym żwirku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.08.2004 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Piękna kostka i niepiękna cena Nie, no cena jest piękna właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.08.2004 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 zależy z jakiego punktu na to patrzysz. Mojemu portfelowi sie niespodobała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 24.08.2004 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Kostka to wogóle droga impreza. Trzeba liczyć ok. 100 zł/m.kw (summa summarum) + bajerki typu: palisadki, schodki, rabatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.08.2004 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Wiesz co, własciwie to ja juz nie lubie schodkow, palisad i rabatek Od razu sie lepiej czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.08.2004 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 zależy z jakiego punktu na to patrzysz. Mojemu portfelowi sie niespodobała Z punktu widzenia sprzedawcy, oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 24.08.2004 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Kostka to wogóle droga impreza. Trzeba liczyć ok. 100 zł/m.kw (summa summarum) + bajerki typu: palisadki, schodki, rabatki. No droga, ale jak ładnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 24.08.2004 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Zielona, Rozumiem, ze wujek sie spisal. Wiec jeśli możesz to przeslij namiary na niego . Dowiem się ile bierze od "normalnych". Już dawno przekonałem się, że cena to jeszcze nie wszystko. Ten żwir to był kamień czy żużel wielkopiecowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts