Zielona 25.08.2004 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Żyjecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.08.2004 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Chyba tak . Z czego jest ta "zerówka" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.08.2004 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 hej, ledwie zyję. Autko oddalismy do warsztatu w Wieliczce. Jakies panewki odmówily posluszenstwa Teraz muszę jexdzić busem. mam nadzieję, ze do piatku wyrobia się z naprawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 25.08.2004 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Chyba tak . Z czego jest ta "zerówka" ? hmm ... taki czarny żużel ... czy cuś ... kostkarze to nazywali "zerówka" i na to szła kostka - zero piasku, piasek dopiero na wypełnienie szczelin między kostką Może na tym zdjęciu będzie lepiej widać: http://foto.onet.pl/upload/10/2/_319214_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.08.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Faktycznie, tu widać lepiej. Rozumiem, że zerówka była już tak wypoziomowana, że kostka na to szła bez korekty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 25.08.2004 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Dokłanie, wcześniej szła warstwa kamienia, która była porządnie ubita taką ubijarką, a póżniej zerówka, którą poziomowali tak jak wylewkę (na długich rurkach stalowych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.08.2004 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 hej, ledwie zyję. Autko oddalismy do warsztatu w Wieliczce. Jakies panewki odmówily posluszenstwa Teraz muszę jexdzić busem. mam nadzieję, ze do piatku wyrobia się z naprawą. No to się nie dziwię nastrojowi. A czmu w Wieliczce ? Czyżby tam akurat jacyś superfachowcy samochodowi się objawili ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.08.2004 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Dokłanie, wcześniej szła warstwa kamienia, która była porządnie ubita taką ubijarką, a póżniej zerówka, którą poziomowali tak jak wylewkę (na długich rurkach stalowych). Nieźle wygląda i sprawia wrażanie dużo solidniejszego niż tradycyjna podsypka z piasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 25.08.2004 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 A te zgrabniutkie kolanka na zdjęciu to niestety nie moje, tylko Marka A podkład rzeczywiście solidniejszy niż z piasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.08.2004 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Cudze chwalicie, swojego nie znacie. W Wieliczce jest super warsztat, na ul Janińskiej, Od lat zajmują sie naszymi kolejnymi autami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.08.2004 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Majka: czy to nie jest serwis fiata ???? Zielona: hmm, to teraz dla pewności powinnaś przesłać zdjęcie ze swoimi kolanami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 25.08.2004 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 jaro Ja dokładnie mam takie kolanka jak w emblemaciku ... ... i język też taki długi ... strzeżcie się niewinne motylki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.08.2004 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 jaro Ja dokładnie mam takie kolanka jak w emblemaciku ... no..... tak patrzę............. no to TEŻ zgrabne, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.08.2004 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 To jest serwis obok sądu, a nie po drugiej stronie ulicy Zielona, fajne kolanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.08.2004 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 aaaa, to już kojarzę. Szczerze mówiąc, to chyba nie widziałem od dwóch lat, żeby tam było otwarte ?! A jeżdżę obok codziennie - widocznie krótko pracują ? Warsztat sprawia wrażenie, że jest nieczynny od dawna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.08.2004 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Co Ty mowisz, pracuja codziennie od 9-tej do....... nawet nie wiem. Przeważnie mozna ich zastać nawet okolo 19stej. Moze nie o tym serwisie mowimy. Ten to taki dlugi budynek, chyba 3 bramy, z napisem TOMOTO, ogrodzony teren, obok piekny drewniany dom /gdzie mieszka wlasciciel/ Ja do nich mam pelne zaufanie, z kazda głupota i powazną sprawa mogę przyjechać. Nigdy też nie naciągają mnie na kasę, jak często to robią ASO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.08.2004 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Nazwy nie pamiętam -to fakt. SPrawdzę. Długi budynej i 3 bramy - to pamiętam. Drewniany dom obok ? - niekoniecznie, też muszę sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.08.2004 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 jak wjeżdżasz do Wieliczki drogą na centrum w prawo, nalezy skręcic przed murem kopalnii w prawo do góry /po prawej stronie masz staw/. Dojeżdżasz na górke /przez tory/ i jest skrzyzowanie. Skręcasz w lewo i ....po lewej ten dom o ktorym mowiłam, a nastepny to warsztat. Mam nadzieję, ze obrazowo opisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.08.2004 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Tak, zgadza się, nie ma problemów z lokalizacją tgo serwisu bo Wieliczkę znam już dość dobrze a Janińska jest krótką ulicą. Zastanawiam się, dlaczego zawsze uważałem, że to jakiś stary, nieczynny serwis ? Na pewno, to że otwierają dopiero o 9 rano - to pierwszy powód, ja jeżdżę tam przed 8. Swoją drogą jak im rano zostawić samochód przed pracą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.08.2004 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 A czym do pracy dojedziesz? Spokojnie, da sie zostawić, nalezy umowic sie z włascicielem /Tomkiem Jastrzębskim/ i on otworzy wjazd. Nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts