Krystian 29.08.2004 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2004 ... miło, że byliście... już się cieszę, że będziecie znowu... Dzięki wszystkim za udział bądź wsparcie duchowe Zlotu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.08.2004 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Dzień Dobry w ostatni wakacyjny poniedzialek Krystian, tak sobie myslę, i dochodze do wniosku, że z tego Ogrodzieńca do Żbika jest tez godzinka drogi Może byście tak kiedy z rewizytą przyjechali Dzieci wrócily, jakieś takie większe Spodnie galowe trzeba było przedluzyc Michalowi, Ania........ niedlugo mnie przerosnie. Tynkarze rozpoczynaja jutro prace. Po dwoch latach od zamieszkania będziemy mieli lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.08.2004 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Cześć. No to się dzieje u Ciebie Majka, oj dzieje... Jak tam kotek-wędrowniczek, został skonsumowanyprzez stałych lokatorów czy też został nowym przywódcą stada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 30.08.2004 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Witam,A jakaś dokumentacja faktograficzno/fotograficzna ze zjazdu w Ogrodzieńcu gdzieś będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.08.2004 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Kotek z duzym kotem wspólnie jadają, wspólnie spią na jednym krześle i wspólnie........walczą. narazie wszystko OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 30.08.2004 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Witajcie Jak po zlocie? A moje dzieciaki kończą dzisiaj 6 i 10 lat. Imprezka się odbyła w weekend i stwierdzili, że muszę kupić nowe meble do ich pokoików, bo nie mają gdzie trzymać zabawek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 30.08.2004 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Krystian, tak sobie myslę, i dochodze do wniosku, że z tego Ogrodzieńca do Żbika jest tez godzinka drogi Może byście tak kiedy z rewizytą przyjechali .... z przyjemnością, choć też musimy się pozbierać na starcie do nowego roku szkolnego... (damy znać z odpowiednim wyprzedzeniem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 30.08.2004 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Witam, A jakaś dokumentacja faktograficzno/fotograficzna ze zjazdu w Ogrodzieńcu gdzieś będzie? maksiu już nad tym pracuje, do jutra powinno być z komentarzem w temacie głównym o Zlocie (jest tuż nad ,,Forumową piwnicą"... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.08.2004 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Majka, jak Wam idzie tynkowanie i w jakim kolorze będzie dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.08.2004 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 hej, jeszcze nie idzie. Jutro przyjeżdża ekipa, narazie wybralismy parapety klinkierowe. A kolor, hm, jak to kolor, zobaczymy co wyjdzie - z zalożenia ma być zblizony do Waszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 30.08.2004 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Witam wszystkich bardzo serdecznie!Buduję się trochę na wschód od Was, ale w imieniu koleżanki mam do Was pytanko. Poszukuję osoby lub firmy, która zaprojektuje i wykona zadrzewienie i zatrawienie ogródka. Nie oskubawszy oczywiście uprzednio z koleżanki ostaniego grosza. Może macie kogoś takiego, sprawdzonego i godnego polecenia?Pozdrawiam i życzę wytrwałości w budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.08.2004 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Napewno będzie ładny . Otynkowany dom nabiera "charakteru". Zdecydowaliście się na naszego wykonawcę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxk 30.08.2004 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Witam, mam na imie Michał a moja żona Karolina(jest teraz w pracy) i budujemy się w Czernichowie. Mam nadzieje że mogę się przyloączyć do grupy krakowskiej. Jako że jestem tu nowy to coś o sobie napisze. Ja mam 23 lata a żona 21 i jesteśmy małużeństwem od ponad roku 12 lipiec 2003(nawet jeszcze pamiętam ))) domek jaki wybraliśmy dla siebie nosi nazwe "DOM W LAWENDZIE" firmy Archon. nasza działka ma 21 arów i jest w kształcie zbliżonym do połowy koła. Od przodu nic nie rośnie przez co domek sie ładnie prezentuje natomiast z tyłu domu w zdłuż granicy rosną stare dęby kilka brzózek i leszczyna przez co latem praktycznie nic nie widać z zewnątrz. Dom jest w stanie surowym pokryty dachówką ceramiczną okna i drzwi drewniane mahoniowe i zrobione instalacje. teraz czekam na tynkaży. Aha no i musze się pochwalić że dach ociepliłem sam z teściem i obłożyłem płytami GK. Jak sie dowiem jak tu zaprezentować zdjęcia to postaram się to uczynićl. A narazie kończe bo jak napisze jeszcze 2 linijki to nikt tego nie będzie chciał przeczytać. pozdrawiam. ps tu w okolicy ziemie wożą po 150-170zł i 100-130 zależy od wielkości auta i odległości. a za koparke płaciłem 60zł/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 31.08.2004 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Witaj Michał Dzięki za info o ziemi, jeszcze jej nie kupiliśmy, ale mam nadzieje że w tym miesiacu sie uda. W tej chwili panowie kończą ściankę kolankową i został nam do wymurowania jeden komin i w tym roku niestety koniec ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 31.08.2004 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Witajcie Baru i Michał, no i oczywiście wszyscy "starzy".Piękny dzień dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 31.08.2004 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Dzieńdoberek! Zdjęcia z impresssssssski Krystianowej poogladane...aż żal... Może jeszcze kiedyś nadrobię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 31.08.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Jestem świeżo po oglądaniu zdjęć ze zlotu. Widzę, że było wesoło. Kolejna impreza (na której mnie nie było) zaliczona. Siły wyższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.08.2004 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Ale jestem zła Idę walić głową w mur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 31.08.2004 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Majka co się stało? Autka dalej nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.08.2004 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Cześć. Skoro "idę" i "głową w mur" to też stawiam, ża półksiężyców nie dowieźli, muzłamańskie syny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts