Majka 31.08.2004 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Autka nie ma, ale z takich blachych powodów nie rozbijam sobie glowy. Mam dość krętaczy, cwaniakow i dorobkiewiczow W dzisiejszych czasach nie wolno byc rzetelnym, powinno sie po trupach dążyć do celu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.08.2004 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Mam dość krętaczy, cwaniakow i dorobkiewiczow W uuu, widzę, że ktoś Ci podpadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mada- 31.08.2004 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Witajcie! Moze moglibyscie pomoc mi w sprawie studni? Czy ktos ma moze studnie wiercona u siebie? Jesli tak to czy moglabym prosic o jakis kontakt, najchetniej kolo Wieliczki? Dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 31.08.2004 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Witojcie!Zagoniony w betonach wpadłem własnie na chwilkę do biura i zajrzałem tu zeby Was pozdrowić i oznajmić że żyję (ledwo ledwo ale jeszcze...) No to spadam znów do moich betonów...Trzymajcie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zagoniona 31.08.2004 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Poszukuję solidnego wykonawcy balustrady balkonowej- proszę o namiary sprawdzonych speców od takich prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxk 31.08.2004 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 http://foto.onet.pl/mojalbum/mojalbum.html?id=26830&r=0 Udało mi sie zrobić album w onecie gdzie można oglądnąć nasz domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 01.09.2004 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 mxk - coś z tym linkiem... no nie za bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.09.2004 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Hej. fajny domek, a link chyba powinien byc taki http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=26830&grupa=0&kat=2&a=mxk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 01.09.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Poszukuję solidnego wykonawcy balustrady balkonowej- proszę o namiary sprawdzonych speców od takich prac. A konkretnie: metalowej czy drewnianej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 01.09.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Cześć Dawno się nie odzywałam , dlatego daję znak życia. Dzisiaj mój synek (3 latka)poszedł pierwszy raz do przedszkola, a ja jak prawdziwa mamuśka strasznie to przeżywam NIe mogę sobie znaleść miejsca i cały czas myślę jak on sobie radzi. Uspokoję się chyba dopiero o 16:00 jak go odbiorę i zobaczę ze nic mu nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.09.2004 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Synkowi nic nie bedzie jak mama bedzie spokojna i naturalnie wesoła. Do tego stanowczość tez sie przyda Dasz radę. Tynkarze robią, oczywiście strasznie narzekając na poprzednika, a to że krzywo, a to, ze siatka źle zatopiona. Parapety kupione w Andbudzie, za calość 750zl. Auto może będzie dzisiaj, te półksiężyce /czyli jakieś podkladki metalowe/ są nie do dostania w Polsce, a Citroen oczywiście robi wielkie oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 01.09.2004 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Pytanie ! P i l n e Potrzebuję zrobić badania geologiczne u siebie w Drogini ... czy ktoś robił już coś takiego?Ewentualnie proszę o namiary kogoś kto mógłby zrobić takie badania...szybko i bezboleśnie... Z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxk 01.09.2004 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Dzieki za poprawienie. Faktycznie coś się pomyliłem.To już jest poprawny: http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=26830&grupa=0&kat=2&a=mxk Przepraszam za niedopatrzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.09.2004 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Pytanie ! P i l n e Potrzebuję zrobić badania geologiczne u siebie w Drogini ... czy ktoś robił już coś takiego?Ewentualnie proszę o namiary kogoś kto mógłby zrobić takie badania...szybko i bezboleśnie... Z góry dzięki! Jest taka firma na ... bodajże Al.Kijowskiej. Szybko i bezboleśnie było, choć trochę kosztowało. Jak chcesz, to sprawdzę w domu namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 01.09.2004 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Dzieki za poprawienie. Faktycznie coś się pomyliłem. To już jest poprawny: http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=26830&grupa=0&kat=2&a=mxk Przepraszam za niedopatrzenie. Ładny domek i dachówka jakaś znajomo wyglądająca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxk 01.09.2004 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Mam pytanko. Zastanawiam sie czy zrobić kolumny przed wejściem a że nie możemy się zdecydować to prosze o pomoc w podjęciu decyzji.Tu jest nowa wersja projektu juz z kolumnami. http://www.projektydomow.pl/index.php?act=32&lang=pl&all=1&sid=m3f01942e015ae&intra=514d79fb8a90913cd79fd56319d50e69&crc=d9a8c245eafcc3176bee4dcb0b0bd1cf&lang=pl Zastanawiam sie nad 3 wersjami tzn. bez kolumn, z kolumnami takimi jak w tym projekcie, i samymi kolumnami bez łuków. A tu jeszcze raz mój album. http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=26830&grupa=0&kat=2&a=mxk dzieki za pomoc i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zagoniona 02.09.2004 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Balustradka ma być metalowa, w miarę prosta żeby nas kosztowo "nie zjadła" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 02.09.2004 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Balustradka ma być metalowa, w miarę prosta żeby nas kosztowo "nie zjadła" Na drewnianą mogłabym polecić firmę, niestety na metalową nie mam nikogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.09.2004 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 mxk: ja nie w prawie kolumn, tylko w sprawie krzaczków. Nie wiem, bo na takim ujęciu może nie wszystko widać, ale jeśli dobrze widać, to radziłbym nie znikać tych krzaczków. Przynajmniej na razie. W dobrze zrobionym projekcie ogrodu takie "stare" duże rośliny nie tylko nie przeszkadzają , ale mogą wręcz stanowić niebanalną ozdobę Także wstrzymaj może siekierę i rozważ, czy nie da się ich wykorzystać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.09.2004 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Domek jest fajny, ale ten balkon bardzo go obciąża. ja zrobiłabym drewniane slupy i drewniana balustradę na balkonie. Wtedy byloby..... Ale to jest tylko moje zdanie, bardzo subiektywne Pytałeś, więc napisalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts